🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 935
  • 793
  •   1
Отговори
# 195
А мен ме дразни т. нар. водеща. Наистина недоумявам защо са я сложили да стърчи там като пирон и да говори така, сякаш всеки момент ще заспи. Така да ми навява асоциации с овцата Доли, дали заради къдравата коса или заради друго, идея нямам.

# 196
  • при късмета
Засега е по-добър от сезони 7 и 8
То след 6, как да гледат хората, беше катастрофа. Ето как статистика и рейтинги изкривяват всякакви представи. 6 сезон е изгледан с по-висок рейтинг, до последно с надеждата да има някакво развитие, справедлив победител и т.н. Не се случи, беше най-слабия сезон евър, отказал е хората от формата, а 8, дори да имаше мрънкане за участието на стари участници беше в пъти по-стойностен и интересен. Изобщо не може да се сравнява с 6 и 7.
Тук един не е казал, че са му харесали тези сезони, а за 8 мненията бяха противоречиви. За какво са им тези рейтинги, изобщо не ми е ясно. От 10 зрители, ще има 11 мнения, та и всичко с това е съобразено. Не може да се угоди на всички, затова всеки гледа каквото на него му е интересно

# 197
От рейтинга зависи рекламодателя къде ще насочи парите си за реклама.На мен ми е все тая...

# 198
  • при късмета
То пък като, че ли някой гледа и рекламите. Всеки с възможност за превъртане го прави най-вече за да ги избегне. А гледащите онлайн заради досадните реклами, масово са инсталирали блокиращи програми. И в рекламния бизнес се хвърлят огромни пари, за тоя дето духа

# 199
Вчера водещата беше в някаква бяла рокля като булчинска. Стана ми смешно, рязък контраст с фермата и стрелянето по плодове/зеленчуци.

Станислав ми е ужасен, но е много пъргав и добър в битките.

# 200
Дано се случи някакво чудо и Канатица най-после да победят, защото наистина е много скучно вече.
Иван и Андрей казаха миналата седмица, че предстоят обрати, дано скоро ги видим.
Гергана в началото не ми пречеше, но вече и аз смятам, че е напълно неподходяща.
И на мен ми е жал за Ния, със сигурност ще се почувства зле ако отношенията между Жоро и Валерия се развият.
Моника определено не я слуша главата.

# 201
Тоя негативизъм ми идва в повече на мен. Във фейсбук е някакъв ужас просто.

Аз съм твърдо за Петър засега. Съгласен съм, че е самовлюбен и досаден, но до момента изнася сезона на гърба си. Кастингът на Фермата отново е много много по-слаб от конкурентите. Има толкова много сиви и скучни участници за поредна година.

Аз гледам Фермата заради коалициите, интригите и любовните истории. Битките и фермерските неща ги превъртам.

# 202
Изгледах и вторнишкия епизод. Назад ще са ми коментарите този сезон, че ММ държи да го гледаме заедно и се съобразявам с неговия график...

Петър, ако е човек на място, ще даде възможност на Моника да си изиграе играта сама, пък след формата да става каквото има. Много добре разбирам нейното желание и й прави чест. Само че той я пришпорва и тя с право се чувства в някаква степен застрашена. Освен това ми се струва, че тя прилага й малко женска хитрост... не знам дали не е защото ми заприлича в лицето на Кобилкина Simple Smile Продължавам да ги харесвам като двойка, ианче.

Друго в епизода нямаше кой знае колко интересно, Канатица поне фермерските пазари успяват да спечелят, та да хапнат малко, завалиийте.

Ахаха, бях права за Нанси, че я блазни властта Simple Smile

Ще видим Коко как ще се справи като лидер.

Разделението в Елбетица е вече факт, но дори и Сергей и сие да имат известно основание за недоволство, харесвам повече Петър в мотивите и начина на действие.

# 203
Писна ми да ми дуднат тия двамата...единия започнат и не довършен,а другият тепърва се дава да я започнат и довършат-ме ме интересува да знам тия индивиди,как се ебават с нас...ми натоварват ме.

# 204
  • София
Приятно гледане! Simple Smile

Ще си напиша впечатленията от снощния епизод накуп заедно с този, днес нямам време просто.

Моля,
Не си променяйте вотовете в анкетата.
Анкетите са анонимни и дори аз не виждам кой какво е гласувал.
Нека пазим най-точният им вид. Визирам конкретния въпрос свързан с изхода от битката. И да не познаете голям праз.
Няма да затварям анкетата, заради останалите по-интересни въпроси, за да могат да отговорят повече хора на тях. Simple Smile

# 205
Защо всички са толкова неграмотни и казват дуАлист? И Гергана, и Моника.
Леле, каква кал е по арената! Дано не се изпотрепат!

# 206
ОХХХХХХ дано червените победят боже-амин.Знам,че вече е снимано и се знае кой е победителя,но на мен ми се иска и зелените да опитат екстрите от АДА..
п.п. сега изгледах трейлера и ми се навява,че зелените са победители....а дали е така,кой -кой ще ми каже.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 21:34 от Еди-коя си@!?

# 207
  • Велико Търново
Papilio_, след като Станислав отиде в Елбетица, разликата в броя на участниците е двама - единият отбор остава с 10, а другият става с 12.

Pupitka, описанието в Неттера е на сезон 1. Смешното е, че вече 8 години никой не се е сетил да го смени.

Reinа, първосигнално и аз си помислих това за Иван, но после се сетих, че те трябваше да изберат трима мъже и три жени. Значи, ако бяха избрали Иван, той щеше да е на мястото на Коко, не на Нанси, примерно.

Хем не й харесва да я контролират, хем само му се гуши, прегръща , докосва.  Да казва категорично КРАЙ и толкоз.   
А, точно това обяснявах и аз. Нейните приказки са си просто празни. Никакви действия няма насреща им. Дори напротив - прави точно обратното на това, което говори.

EmBrother, отговорът на риторичния ти въпрос за "Он Еър" и "ТиВи1" според мен е "не". Даже и само заради това, че тези телевизии въобще не са толкова финансово силни като bTV.

# 208
  • Разпиляна във въображението
Най-накрая игри от старите предавания. Ще е интересно.

Не ми харесва как Канатица обиждат Елбетица. Кенан, май, ги нарече боклуци. Много ми е неприятен този човек.

# 209
Червените цепят мрака. Сериозно мислят, че Хорхе има шанс срещу Петър Joy

Общи условия

Активация на акаунт