🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 937
  • 793
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Какво се въртеше,тя направо се беше амбицирала и иззела "мъжките" функции в "ухажването", 'щото той бил смотан.Явно го е имала за пасивен и не е разчела,че той просто няма интерес.
Ама ,защо тогава я бил поглеждал "така",защо си говорели.
Ами не всичко в комуникацията е свалки.Някои хора може просто да са хора,да имат чисто човешки симпатии.Това в днешно време,май трудно се разбира.
Нещо като -щом един мъж е кавалер към дадена жена,значи я загражда.Ами не,може просто да е възпитан човекът Simple Smile

# 181
Според мен на него му беше приятно цялото това женско внимание. И си я остави да му се слага. Както ти написа, повечето мъже предпочитат те да са водещата фигура при ухажването. Освен това харесва и друго момиче, което също има интерес, но не е така настъпателно и реши да си направи интересно и да се насочи към него. Отделен е въпросът, че човек не може зорлем да захареса някого.

# 182
  • София
Съсипаха ги тези жени, не може една седмица да не са на пангара.

# 183
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Направо не мога да повярвам какво се случва този сезон. Вярно, че половината участници декларираха, че влизат да си търсят половинка във формата, което само по  себе си е абсурдно и тъпо, но дори не съм предполагала, че една трета от всички фермери ще се харесат - то любов, то привличане и симпатии, то "аз харесвам тебе, ти харесваш друг"... Сякаш са влезли в някакво любовно предаване, а не във "Фермата". Rolling Eyes
Малко ми дожаля за Ния как се е заблудила, че Георги е просто смотан и стеснителен, без изобщо да допусне, че просто няма интерес. А той как оперено се държеше покрай Валерия, нищо общо с мънкането му и гледането встрани, когато говори с Ния.

Аз съм от верните фенове на предаването и затова го мъча още, но ми е трудно. Стана много скучно винаги едните да бият, а другите все да падат. Няма тръпка така, не е интересно. Не разбирам защо са ги разделили толкова неравно двата отбора, много слаби Канатица. Снощи бяха бързи де, и някои елементи ги минаха по-умно, но стрелбата им изяде главите. Може би трябваше да включат и Иван в минаването на трасето. Не е толкова лекичък като Коко, но вярвам, че Жоро щеше да се справи да го пренесе.
Иванка ми става все по-неприятна. Как само се вкисна, че я включиха в играта, сякаш е отишла на почивка, а не да участва в състезание. И то голямото участие - да бута някаква кола. Joy

Много, много грозен избор на Елбетица и още по-грозна колективна лъжа, че не знаели колко е зле Теди! Да, това е игра и имат право да изберат, когото си искат и да се възползват от състоянието на тези, които не се чувстват добре, въпреки че не е човешко и спортсменско. Но не трябваше да лъжат и да мишкуват после.
Да не говорим, че ако бяха избрали Иванка, щяха да я бият на всичко със затворени очи. Не знам дали още продължават да вярват, че е силна, след като я видяха в достатъчно игри.

# 184
Аз в един от предните постове казах, че симпатизирам на Петър, ама вече твърдо НЕ.Бях окей с него, докато се опитваше да хване юздите на отбора, да се наложи като лидер, докато другите мъжаги се въргаляха с бири на пуф-овете и го клепеха.Но сега, като дават развитие в отношенинята с Моника съм НЕ. Но тук вината не е в Петър, а в нея. Хем не й харесва да я контролират, хем само му се гуши, прегръща , докосва.  Да казва категорично КРАЙ и толкоз.   
    За Жоро , Ния и Валерия още нямам мнение. Не ми харесваше начинът, по който Ния атакува, но бях решила, че Жоро е просто пасивен.Явно и тя така. Хубаво е , че проведе разговор с нея, а не шикалкави като Моника.
    Харесаха ми Катаница как играха, но Нанси май издъни отбора.
   За избора на Тези съм на кантар. Ако е толкова зле и 2 седмици е на инжекции и системи, ми не й е мястото там. И тая реч, дето била пример на цяло поколение след нея, айде няма нужда. Трудно ми е да я изслушвам до край и да следя мисълта й.
    Андрей още ли е в играта?„

# 185
Направо не мога да повярвам какво се случва този сезон. Вярно, че половината участници декларираха, че влизат да си търсят половинка във формата, което само по  себе си е абсурдно и тъпо, но дори не съм предполагала, че една трета от всички фермери ще се харесат - то любов, то привличане и симпатии, то "аз харесвам тебе, ти харесваш друг"... Сякаш са влезли в някакво любовно предаване, а не във "Фермата". Rolling Eyes
Малко ми дожаля за Ния как се е заблудила, че Георги е просто смотан и стеснителен, без изобщо да допусне, че просто няма интерес. А той как оперено се държеше покрай Валерия, нищо общо с мънкането му и гледането встрани, когато говори с Ния.

Аз съм от верните фенове на предаването и затова го мъча още, но ми е трудно. Стана много скучно винаги едните да бият, а другите все да падат. Няма тръпка така, не е интересно. Не разбирам защо са ги разделили толкова неравно двата отбора, много слаби Канатица. Снощи бяха бързи де, и някои елементи ги минаха по-умно, но стрелбата им изяде главите. Може би трябваше да включат и Иван в минаването на трасето. Не е толкова лекичък като Коко, но вярвам, че Жоро щеше да се справи да го пренесе.
Иванка ми става все по-неприятна. Как само се вкисна, че я включиха в играта, сякаш е отишла на почивка, а не да участва в състезание. И то голямото участие - да бута някаква кола. Joy

Много, много грозен избор на Елбетица и още по-грозна колективна лъжа, че не знаели колко е зле Теди! Да, това е игра и имат право да изберат, когото си искат и да се възползват от състоянието на тези, които не се чувстват добре, въпреки че не е човешко и спортсменско. Но не трябваше да лъжат и да мишкуват после.
Да не говорим, че ако бяха избрали Иванка, щяха да я бият на всичко със затворени очи. Не знам дали още продължават да вярват, че е силна, след като я видяха в достатъчно игри.
+++++++ Двата отбора съвсем умишлено са разпределени така от продукцията, за да може ергените и момите, от които се очаква да се загаджат и  да правят сеир, да са на лукс, а не в мизерията, за да избуяват по-лесно страсти и любови. Ако са в катуна ще мислят за хляба, за студа и няма да им хрумне за свалки, като са гладни, мръсни и понамръзнали.
Иванка не иска да участва в игрите от страх, че Елбетица ще я усетят колко слаб играч е и ще я дърпат за дуели и ще изхвърчи. Тя затова се намести в люлката предишната седмица, за да не минава трасето. Неприятна персона.
Верно ли са избрали Теди, оставам без думи?! Явно са решили, че така ще си изкарат докрая всички вкупом в лукса и ще махат всяка седмица по един от Катаница. Ама не е виновен, който яде баницата, а който им я дава.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 15:09 от sineva 1

# 186
Олеле, не знам какво се случва с Моника?! Прави сравнение с връзка в миналото, не знам дали има подробности за това или поне аз не знам. Много е объркана , в главата и е пълна каша, а и обясненията не и се получават особено добре. Иска да каже нещо , но от многото приказки се губи смисълът. Много кофти за Ния, може би не е преценила правилно държанието на Георги. Малко по-напориста беше според мен към него. Много добра игра на Лили, мисля , че избирането и за дуелист не е добра преценка за Елбетица. Надявам се тя да спечели битката, без да знам все още какви ще са игрите, не съм запомнила новите правила, уча ги в движение. И се надявам Канатица да победят вече. Време е.

# 187
  • Sunshine state
Много ми е инфантилна и неориентирана Моника. Мъка ми е да я слушам направо. За Теодора важи същото - мън, мън...

# 188
А да , и Теди какви ги наприказва, да давала пример на децата и т.н. Не им прави чест на Елбетица как я коментираха преди да обявят дуелистите, а после ни лук яли, ни лук мирисали. Те ако знаели....

# 189
Направо не мога да повярвам какво се случва този сезон. Вярно, че половината участници декларираха, че влизат да си търсят половинка във формата, което само по  себе си е абсурдно и тъпо, но дори не съм предполагала, че една трета от всички фермери ще се харесат - то любов, то привличане и симпатии, то "аз харесвам тебе, ти харесваш друг"... Сякаш са влезли в някакво любовно предаване, а не във "Фермата". Rolling Eyes

+++++++ Двата отбора съвсем умишлено са разпределени така от продукцията, за да може ергените и момите, от които се очаква да се загаджат и  да правят сеир, да са на лукс, а не в мизерията, за да избояват по-лесно страсти и любови. Ако са в катуна ще мислят за хляба, за студа и няма да им хрумне за свалки, като са гладни, мръсни и понамръзнали.
Иванка не иска да участва в игрите от страх, че Елбетица ще я усетят колко слаб играч е и ще я дърпат за дуели и ще изхвърчи. Тя затова се намести в люлката предишната седмица, за да не минава трасето. Неприятна персона.
Верно ли са избрали Теди, оставам без думи?! Явно са решили, че ще така ще си изкарат всички вкупом в лукса докрая и ще махат всяка седмица по един от Катаница. Ама не е виновен, който яде баницата, а който им я дава.
На Ванко и Ганка не им попречиха условията да се гаджосат в Сървайвър. Simple Smile

# 190
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 191
  • София
Снощи гледах мн.малко и то от първата половина на епизода. Затова ще добавя мои няколко думи - главно по прочетените ваши коментари.
Изобщо за морала - по повод избора на Елбетица. Продължавам да твърдя, че ако има нещо успешно/вярно (но пък не ми е толкоз приемливо) в няколкото игри този сезон - това е, че "извадката" си е напълно достоверна. Някой беше написал, че днес глупавите управляват умните и го подкрепям напълно. От това идват много следствия и те не са добротворни и положителни - но не само за умните, а изцяло за народонаселението в територията. Моралът на Елбетица си е като преобладаващия навън. Какво има да се чудя...
За т.нар. "предимство" - подкрепям DamaPika безусловно. Ти избираш "първи" - едни тримца от Тях. Но пък ТЕ (онези Тях) после имат и цял ден как да върнат тъпкано избора на Теб (Ти) - дето си си го спечелил. Пълна сценарна измишльотина; а в желанието за "съспенс" крещи само липса на каквато и да било толерантност и логика.
И, да (и за мен - както бях писал) - фермерското в игрите е най-вече сергията с плодове и зеленчуци.
Че продукцията не пази играчите..., ами, тя това го няма в "цели, задачи, права и отговорности", като определяща правилата по дефолт. Сякаш пък в ИВ не е същото. Плюс изкривените намерения на влезлите за представяне (или постигане на техните си намерения, да речем намиране на половинки). Уж са 2 "фермерски семейства" на различен хал - но когато Пенка е болна, а Дядо/Съпругът/леля я питат да я карат ли в болница, тя отвръща (или не го казва, но си го мисли): абе, добре съм, нали трябва да се оплевят картофите, да се изчисти лещата. И в това време "лекарят на терен" шушне на "Бога от машината": нямам против, не е толкова зле, щом самата тя си иска. (Разбира се, горният ми пасаж за морала, важи и за продукцията.)
Впрочем, личното ми мнение е, че в Канатица също не са свети води ненапити.
Накрая, по Adoralova: И Иван вчера в ИГ с нахалност каза,че Фермата била много гледана и успешна. Нямало да казват рейтинги, защото нищо не значи за публиката.То само като видиш активността тук ти става явно... Освен, че и аз виждам активността тук, днес даже не ми надзърта във ФБ-страницата им. Дано там не им спестяват на И/А впечатленията от сезона. И се чудя - особено след това им изказване - а дали им пука на двамцата? Дали не си мислят, че само дъждец е завалял над главиците им? Имат ли желание и мерак за съдържание, адекватно на първите послания и развитие на Фермата? И - ако изобщо - колко пък телевизията-майка изисквания им е наложила?

Един реторичен въпрос. Извън 3-те ефирни, има поне 3-4-5 сравнително стабилни телевизии с национално покритие (по сателит или кабел). Не се шегувам със Скат и не визирам новинарската бивша Европа. Но даже в името на поне 3 има и "България-нещо-си". С планиране и годишна подготовка дали някои като "Он Еър" или "ТиВи1" - ползвайки и собствените контакти/контрагенти на И/А - не би могла да поеме продукция като Фермата?

# 192
Какъв е рейтингът имате ли инфо?

# 193
  • София
Засега е по-добър от сезони 7 и 8
Но още сме в началото.
И все още няма сравнения с ИВ. Никъде не се публикува рейтинга на ИВ.

Анкетата бе пусната отново, че имаше технически проблем. 😊

# 194
  • София
На последния въпрос гласувах за Канатица на принципа на манифестирането. Новата мода. Представям си, че нещо се случва, говоря за него на глас и Вселената откликва и ми го сбъдва. Simple Smile

Продължавам да гледам само на инат. Иван и Андрей все повече изпростяват с коментарите си и ме дразнят безобразно. Вече спирам звука когато са в кадър, ама и това не решава проблема. Защото и деца - предполагам - гледат предаването и им слушат глупостите.

Общи условия

Активация на акаунт