🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 944
  • 793
  •   1
Отговори
# 165
Евала на Моника , че е получила проблясъци!!!

# 166
Точно така, Петре, обвини кравата!

# 167
  • Велико Търново
malina_smile, това с кравата го дадоха два пъти тази вечер. Вторият път напълно повтори първия - Моника влиза да обгрижи кравата, Петър обаче я следва и понеже е много "загрижен" за нея, я кара да излезе от обора, защото, видите ли, за нея било опасно да е там. Тя става от стола и излиза. И следва разговор как тя много добре го разбира, че е загрижен за нея, но не иска той да я контролира. Аз не отричам, че много добре му го каза. Но е само казване. Действията ѝ по никакъв начин не отговарят на думите ѝ. Става от столчето и оставя той да свърши това, заради което е влязла. И двата пъти! Е... с какво му показа, че не иска да бъде контролирана?

Ха, сега пък кравата му виновна, че Моника не му говори. Смях!

Мнооооого голяма черна точка за Елбетица. То отбор, отбор, ама как ги събраха чак толкова подмолни...

# 168
  • Варна
Оф, как се прави на интересна Моника, лапешка работа.

# 169
На мен пък ми направи впечатление критиката на Моника, че Петър не ѝ показвал неща както Георги на Ния. Да учила неща от него. Стана ясно, че го използва, за да напредне в играта. Но греда, той се оказа толкова властен, че само минуси ще произтекат от взаимоотношенията им. Нищо, има и друг отбор.

# 170
Моника беше в агитката,когато се спомена /4 часа преди/ ,че Теодора е на системи и да не я избират и след ,като я избраха за некакви пендари и  замениха здравето и започна Петър /който и той чу за ТЕДИ/ ,че видите ли те не знаели нищо и прочие /лъжа/ ,но после на оградата тримата "секс бомби" говорят с Теди и продължават с лъжите си и се оправдаваха кът помияри-въпреки ,че Теди им каза в очите,че са знаели.....та мисълтта ми беше,щом МОНИКА вижда и чува как Петър се червеше в лъжите си и после как пак с лъжи се оправдаваше на оградата ,за да излезе бял и недоклатен ,а тя знаеше коя е истината в случая еееееееееее още ли ,ще вярва на този дървен философ който е като казмЪ №8....ми тъпа е ,но и се .....та две не вижда.....пък уж търсила себе си офффф алууууууу ми да дойда и да те намеря бе моме объркана....Някога светът се управляваше от умните. Беше брутално. Умните караха тъпите да учат. Трудно му беше на глупака. Сега светът се управлява от тъпите. Справедливо е, защото има много повече тъпи. Сега умните се учат да говорят, за да ги разбират тъпите. Когато тъпите хора не разбират нещо, това е проблем за умните хора. Преди страдаха тъпите. Сега страдат умните. Но като цяло страданието е по-малко, защото все още умните намаляват.“Сред умните има много прости, това не трябва да се забравя.

# 171
  • София
malina_smile, това с кравата го дадоха два пъти тази вечер. Вторият път напълно повтори първия - Моника влиза да обгрижи кравата, Петър обаче я следва и понеже е много "загрижен" за нея, я кара да излезе от обора, защото, видите ли, за нея било опасно да е там. Тя става от стола и излиза. И следва разговор как тя много добре го разбира, че е загрижен за нея, но не иска той да я контролира. Аз не отричам, че много добре му го каза. Но е само казване. Действията ѝ по никакъв начин не отговарят на думите ѝ. Става от столчето и оставя той да свърши това, заради което е влязла. И двата пъти! Е... с какво му показа, че не иска да бъде контролирана?

Ха, сега пък кравата му виновна, че Моника не му говори. Смях!

Мнооооого голяма черна точка за Елбетица. То отбор, отбор, ама как ги събраха чак толкова подмолни...
Уважавам мнението ти и не бих искала да влизам в спор, тъй като се припокрива с моето. Не коментирам какво е поведението й, тъй като от известно време не гледам задълбочено предаването, пускам го за фон и често по-скоро за картина, отколкото за звук и изпускам доста неща, но това, в което се заслушах бяха думите й и отбелязах, че ми хареса това, което му каза и начинът, по който го направи. Като цяло изобщо не са ми интересни любовните сюжети и ме изгубиха като зрител. Нищо в този сезон не ме кара да чакам следващ епизод с нетърпение или пък да изгледам даден докрай. За това и коментирам откъслечни неща, които "хвана" между другото.

# 172
  • София
Мнението ми ще е непопулярно, но всички са отишли там за победата. Може от морална гледна точка да не е най-правилното да избират противник, който не е добре, но и Теодора ако две седмици е на системи, то мястото и не е там. Да се жертва здрав и способен да продължи играч, за да се крепи изкуствено до друг до финал, при това от противниковия отбор?
А и от Канатица въобще не са само бели и добри. Непрекъснато някой на оградата подпитва кой и какво в другия отбор, което не е от чисто човешко съчувствие. Коментарите им за противниците, когато се бяха събрали под навеса не бяха никак приятни.

# 173
  • Валенсия
На мен ми стана жал за Ния.
Но действително, както по-назад в темата се спомена, досега тя трябваше да се усети, че Георги Г. не я харесва като жена за него.
Личи си дори само от това което досега се излъчи. Отбягва я, почти не я гледа в очите докато разговарят, увърта с приказки, не е ясен в думите си. Надявам се скоро сама да се усети, да ѝ проговори женската интуиция и да се съсредоточи в играта си.

# 174
Имаше едни пликове с числа,които отговарят на определена седмица от играта. Тогава не казаха ли,че ще влизат нови играчи? Първия беше номер 4. Тоест следващата седмица - четвърта. Тогава може би ще влязат към Канатица да ги подсилят малко. Те така или иначе тръгнаха с един по-малко заради Станислав, а Елбетица с един повече.

# 175
И аз се надявам на това , но не искам никой от червените да си ходят в понеделник. Ако на мястото на Хорхе дойде наистина силен мъж бих простила че Червените падат отново. И тези нови 3ма участници да влязат при Катаница.

# 176
И аз зарязвам Фермата - вече стана банално.
Един отбор винаги печели(тоес няма никакъв съспенс в игрите),любовните простотии "харесвам го,не го харесвам", "тя ме харесва,а пък аз харесвам друга" ми идват вече в повече.

Нищо общо с Фермата,къде са фермерските активности,къде е строенето..?!
Събрали едни хора да им правят шоу, по възможност любовно и сеирджийски.
И един Станислав,който по цял ден стои на дивана в градината,пуши цигара и плюе по Петър. Аз друго от този човек не съм видяла.

И Иван вчера в ИГ с нахалност каза,че Фермата била много гледана и успешна. Нямало да казват рейтинги, защото нищо не значи за публиката.То само като видиш активноста тук ти става явно.. Laughing

# 177
  • Sunshine state

😂😂😂
Описание на предаването в Нетерра - нг телевизия за българи в чужбина. Смях в залата.

# 178
Аз честно казано не си спомням в предните сезони да е имало толкова много красавици. Винаги е имало. Във всеки сезон. Но толкова много като бройка не помня да е имало.

Тц, тц, тц... положението става все по-отчаяано Simple Smile

# 179
На мен ми стана жал за Ния.
Но действително, както по-назад в темата се спомена, досега тя трябваше да се усети, че Георги Г. не я харесва като жена за него.
Личи си дори само от това което досега се излъчи. Отбягва я, почти не я гледа в очите докато разговарят, увърта с приказки, не е ясен в думите си. Надявам се скоро сама да се усети, да ѝ проговори женската интуиция и да се съсредоточи в играта си.
На мен пък ми хареса Жоро,че в дръпна да си изяснят нещата, не да и дава празни надежди. Определено е мъжка постъпка. Тъпо за Ния , очевидно е имала някакви надежди въртеше се около него , но уви. Поне не са на някакъв много по-дълбок етап, че да има засегнати - казаха си го и точка.

Общи условия

Активация на акаунт