🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 948
  • 793
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На мен тук поведението на Моника ми хареса. Може би има какво още да се желае, за да е съвсем осъзнато поведението й, но ми допадна, че не го оставя да я контролира.

# 151
  • Велико Търново
Не го оставя само на приказки. Ако действително не го оставяше, щеше да си натиска стола в обора, не да му отстъпва мястото си до кравата. Уж не иска да я контролира, но той като ѝ каже какво да (не) прави, го слуша.

# 152
Добре, но това за изневярата подсказва, че тя самата или е изневерявала, или на нея са ѝ изневерявали и в това отношение идва с багаж. Има според мен грешна представа за връзките. Ако искат отворена връзка, е нещо съвсем различно, разбира се.

# 153
  • София
Аз не ги изгледах до край, през повечето време съм на mute като ги дават тях двамата и чух само това, което му каза за кравата. Та това определено ми хареса, както и начинът, по който го направи - утвърди го, като каза, че разбира, че е загрижен за нея и след това обясни, кое не й е ок. Това го накара той да остане без аргументи, макар че винаги се пробва да е отгоре. И тук опита разбира се, но изражението на лицето му се промени.

# 154
Минус за Елбетица. Не им прави чест.

# 155
Те не са вътре за чест.Не зная защо толкова се обсъжда избора им.Имат право и избират.Да видим утре избора на Канатица...

# 156
Искал Георги да излезе срещу Петър. Голяма смешка.

# 157
Бат' Жоре голям мъж го раздава...

# 158
Сега пък, докато си обличаше роклята, както беше с вързана, но леко отпусната коса, Моника ми заприлича на Мария Петрова (трикратната ни световна шампионка по художествена гимнастика).

Оооо, тоя Петър грам няма правилна преценка за обсебващото си отношение. Rage

Чудех се Емилия на коя участничка ми прилича. Даже е едно към едно към кухнята. 🐝
Мама Галя?

Твърде позитивен участник е Мама Галя. От сезон 6 е тя.

# 159
Обаче после се извъртя, че отбора искал Станислав.

# 160
  • България
Какви са тия глупости да осакатим Теодора заради някаква Ферма? Пешко лицемерния как се хилеше, че Теодора е на системи и ще ходи на дуел 4часа по-рано. Елбетица бяха наясно със състоянието ѝ и въпреки това я викат на дуел. Продукцията може да премахне служебно Теди, Елбетица могат да викнат Иванка.
Георги Дон Жуан толкова глупости приказва, а ми е толкова смешен - скритият шут.

# 161
Прави чест че Хорхе иска Пешо. Дори и да си тръгне да си тръгне от силен играч.
Георги мачото е прав. Всичко се връща. Вече и палци не давам за червените, защото все се дънят.

# 162
Развод 😁

# 163
Пешо богомолката , много добре знаят че Теодора има здравословни проблеми и ги лъже в очите !

# 164
Продукцията по никакъв начин не пази играчите.Видяхме, че след припадъка на Цвети лекаря я пита дали иска да продължи играта...и остави решението на жена след припадък.Видяхме, че след това Цвети не беше добре и чакаха сама да се откаже.

Общи условия

Активация на акаунт