🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 919
  • 793
  •   1
Отговори
# 225
Много се радвам за червените. Заслужаваха го и дано сега не виреят в облаците. Единственото нещо което не ми харесва че тая баба Дешка някак си не ги възприе като зелените и всякаш храната която им даде , не беше като на зелените , всякаш беше по-малко. Една торта и не видях в тенджерата. На червените голяма тава с месо и т.н

# 226
  • при късмета
Играта сега ще започне. А след още 1 отпаднал, ще влязат и нови участници. Канатица тази път си взеха играта. Обаче Елбетица наистина падат без Петър. Мен не дразни чак толкова, Кенан и Иванка са ми единствените неприятни.

# 227
Петър може да дразни много, и зрители и участници, но той им прави спойката и ги обединява и въпреки злобата на Станислав, това не са само думи. Да поемеш отговорност в днешно време е рядко качество, точно защото мястото на лидера е проветриво. Твоите ти се дразнят, че ги командваш, а чуждите те нарочват, за да “отрежат главата на змията”.
За мен Петър им прави сезона и прави силата на Елбетица, въпреки че и за мен е дразнещ и не бих имала контакт с него, ако имам възможност.

# 228
Да поемеш отговорност в днешно време е рядко качество, точно защото мястото на лидера е проветриво. Твоите ти се дразнят, че ги командваш, а чуждите те нарочват, за да “отрежат главата на змията”.
За мен Петър им прави сезона и прави силата на Елбетица, въпреки че и за мен е дразнещ и не бих имала контакт с него, ако имам възможност.

Така излиза защото от началото на сезона са в Рая и всичко им е на готово. Мислиш ли че Петър щеше да е същия ако бяха на мястото на червените в Ада? Лесно е на готово, трудно при тежки условия. Вижда се вече изнервени хора, едно от Валерия "чак сега е разбрала какво е Фермата" като са отишли в Ада.

Игрите са подходящи за червените и дано спечелят и Моника си тръгне. Кенан е прав ако тя си тръгне Петър ще загуби почва под краката си и другите мъже извън братчетото му Георги , останалите мъже могат да изпъкнат с нещо.

# 229
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, голям смешник този Хорхе. Хем смотан та знае ли се, хем иска да играе срещу най-силния. Понеже после като паднат с любезното му съдействие, той пак ще си остане, просто защото единствената му заслуга е, че е в една спалня с този и онзи.
И какъв дядо е на Петър, не е ли само с няколко години по-възрастен от него? Все пак и Петър не е някой младеж, няма да се свари в първата вода.
Иванка е изключително нагла - не й пукало дали ще я викнат на дуел. Ма как бе, абсурд, тя е най-смелата там! Вчера като отиваха на битката за превъзходство, се беше гипсирала, че ще я изберат за дуелистка, ама хич не я е страх. И един мармот завива шоколад.

Добра игра на Канатица този път, Коко беше безгрешен на стрелбата. Обаче кулинарните им познания бяха леко трагични, добре че беше Теди. Мисля, че за тях би било по-добре, когато могат да избират, да предпочитат да са втори, за да имат време да помислят върху всеки елемент от играта и да изумуват тънкостите и детайлите.
Волейболистът Андрей /когото между другото днес виждам за сефте, че участва в предаването/, се представи по-зле от Коко.
И алелуя - доживяхме Канатица в Рая! Най-после малко разнообразие и раздвижване на нещата! Само баба ви Дешка развали приятния момент с кофти отношение. Като цяло дори не разбирам защо изобщо участва този сезон. На това изобилие от продукти и кухненско оборудване е абсолютно излишно тя да влачи някакви приготвени от нея неща. Хората сами могат да си направят и мекици, и баница, и месо, че и торта.

Дама Пика, вярно, че такова беше условието. Значи нямаше как да стане с Иван.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 11:30 от Reinа

# 230
Гери защо е с ананас на главата, каква е таз фризура...
Тя като обясняваше игрите дуАлист ли каза...
Странната й външност и стържещия глас не я правят симпатична, и някоя начинаеща стилистка която са й зачислили, допълва криндж усещането с неподходящи прически и странни дрешки. Ралф Лорън имат и свестни рокли, защо така й се подиграват...

# 231
Много е смешен Хорхе с тези изказвания за Петър, не е като да не сме го виждали на битки, и не вярвам да ни изненада с нещо. Лошото е, че ако загубят ще си отиде Теди според мен.

Андрей (играча) не го въобще наистина, нито с някой да си говори, нищо....

# 232
Продължавам да съм си за Елбетица - нека и те да видят лоши условия. Истинската Ферма. От Канатица харесвам само Коко и Теди засега.

# 233
Защо мислите, че баба Дешка избира манджата, плаща че и я готви?
Според мен само им я доставя 😁.
Към момента харесвам Коко и Нанси.
Съжалявам, че няма петъчен епизод. Обичах да ми е фон.

# 234
На мен ми липсва съботния дуел. В понеделник, след 3 дни пауза, ми се губи духа на дуела.

Доживях да видя Канатица в "Рая"! Ей, много се радвам, че ще опитат и те от лукса.

Както и очаквах, Моника много губи от флирта с Петър. Абсурдно е, че е година по-голяма от Ния, на 28, а в крайна сметка се държи като на 18. Изключително много ме дразни контраста между думите и делата ѝ. Не знам другите нищо не ли не правят, че ефирното време е 60%-70% Петър и Моника? Андрей (играча) съвсем забравих, че е там.
Колкото и да не ми е приятно, предвиждам още една тежка загуба на Канатица. И е време бат Жоро да заминава. Тежък е, тромав е, отказва се.. не го виждам да победи Петър. Но пък едно е да паднеш от Петър, лидера, и е друго да паднеш от Станислав, за когото неведнъж си казвал, че е слаб.

Изобщо не харесвам как се точкуват битките за дуела, нито как се избират. Изобщо няма как да приложиш някаква стратегия, ако си първи дуелист. Ти дори не знаеш какви са битките, преди да си избереш опонент!

# 235
  • София
Споделям мнението на Gripping за съботния дуел. И на мен ми се губи нишката до понеделник.

А от отборите много ми се иска Нанси, Теодора, Коко и Иван да се запазят от Канатица колкото се може по-дълго. Те са ми ядрото на този отбор, останалите някак не ги виждам в отборния дух, нито като силови играчи изпъкват, още по-малко пък като интелект. Дори мисля, че по-скоро по-ниското интелектуално ниво на участници като Лилия, Иванка, Кенан дърпа отбора назад, отколкото по-слабите физически възможности на Георги например. Личностните качества липсват в част от участниците.
В Елбетица пък от толкова ефирно време около Петър и Моника, все още има участници, чиито имена не съм запомнила и някак ми се сливат с интериора.

# 236
Хареса ми епизода снощи.Мъжете от Елбетица веднага се заеха да оправят калната пътека.Имаше материал и не знам Канатица защо не са направили това.Може би е от липсата на храна и енергия...Кенан ми се вижда отслабнал.Мисля си, че Ада ще бъде облагороден от Елбетица, ще видим...

# 237
Аз също харесвам само Коко и Нанси от Канатица. Иван все още не мога да определя какъв човек и играч е. Теодора ми идва в повече с постоянните си заявки. Кенан е тарикат и се държи просташки:” … Като видя бабето ми става много хубаво. Знам, че има храна…”. Хорхе е комплексар. Лейди ЛиЛи доста грубовата и сурова, дано е справедлива. Иванка дори няма да я коментирам.
Относно Петър- наистина, добре, че е той, за да внася колорит и да има кой да направлява отбора. Харесва ми бързата му мисъл, лидерски характер и добър изказ.
Не смятам, че има двоен стандарт при баба Дешка.

# 238
Еееее , най-накрая. Канатица в рая. Коко беше страхотен в стрелбата. Лошо впечатление прави Иванка, Кенан също не ми е от любимците. Браво на Георги за решението му да се изправи срещу Петър, макар, че имам съмнения за победата му над него. Много объркана Моника , сигурно има причина, но обясненията и действията и се разминават. Ще е интересен двубоят между Моника и Теди, поне на мен.

# 239
Хареса ми епизода снощи.Мъжете от Елбетица веднага се заеха да оправят калната пътека.Имаше материал и не знам Канатица защо не са направили това.Може би е от липсата на храна и енергия...Кенан ми се вижда отслабнал.Мисля си, че Ада ще бъде облагороден от Елбетица, ще видим...
сега като писа си мисля възможно ли е от продукцията да имат пръст в това. Един вид противопоставяне на отборите?
Иначе и аз се чудех защо Канатица не измислят варианти за облагородяване. Всяко дори дребно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт