🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 904
  • 793
  •   1
Отговори
# 270
Тя даже не е и къносана. Simple Smile Някаква розова е, с бели корени.
Надявам се тя да готви, все пак. Само продуктите да й осигурява или възмездява продукцията. Нали в предишни сезони готвеше пред камерата..... Иначе присъствието й би било напълно лишено от смисъл.
Напълно излишен персонаж. Да влезе веднъж да сготви на място иди - дойди, но като постоянно присъствие е истинска греда за сценаристите. Потресох се, че тук половината коментари са за тая бабеса. Явно другото е такава скука, щом тя е основна тема на дискусията. Тъжна работа! Anguished
 Като се сетя какви забавни коментари, какви интересни спорове водехме предните години в темата и се разстройвам.
Дано отлепят от дъното, че нещата не са розови засега.

# 271
Как да не са розови? На баба Дешка косата каква е? 🤭 Извинявай, не се стърпях.

# 272
Как да не са розови? На баба Дешка косата каква е? 🤭 Извинявай, не се стърпях.
Розова, ама с бели корени. Stuck Out Tongue Closed Eyes Брои ли се?!

# 273
  • България
Моника Белучи ми е Жена с главно Ж. Днес се зачетох в някаква статия за нея и Венсан Касел и там видях тази снимка:

Не е типичното за нея излъчване, но пък Моника от Фермата прилича на нея тук.
Обида е за Моника Белучи това сравнение с безхарактерната лигла от формата, която може да мине за селска красавица в село със 100 души, но не и при конкуренцията на Мартина.

# 274
  • Варна
Точно.
Едната истинска красавица, другата Sad само за нарисуваните ѝ вежди се сещам .
Опа,то и друга с "М" имало във Фермата,отивам да я видя.
П.П Извинявам се,припомних си коя е.
Е,тя пък няма и гайтани,та съвсем ми бяга Sweat Smile
Не искам да съм груба.Но рядко ги показват,а и нямат нищо характерно,чаровно.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 01:36 от gali-presi

# 275
Помним ли откъде е Моника,някак странно протяжно говори като родопска мома?
Снощи я мярнах без грим, чак хубавица не е.
Жал ми стана за нея, когато Петър и помогна за кравата, тя не възприема помоща като чисто желание Петър да й облекчи живота, а като навлизане в нейното пространство и център.
Какво й се е случило, е толкова е несигурна и мекушава? Дали го играе, или си е такава?

# 276
  • София
Това с кравата не е помощ, ценно умение си е да се научи. Може да го има в някоя битка и да ѝ коства оставането. Досега всички жени са доили, нормално да не иска да я подценява, че само тя не може да се справи.

# 277
Това горе от заглавната картинка на темата ли е Мартина, дето държи двата пендара? Айде стига, моля ви се, хубавица била! Вие с цел да изкарате Моника пълна никаквица и баба ви Дешка сте готови да провъзгласите за хубавица. А нейното присъствие не е лишено от смисъл. Смисълът е да дразни. И успява, и още как!

# 278
От Смолян е Моника, сега проверих във визитката. Видях и, че и двамата са зодия Лъв, та трудно ще им се получат нещата. И понеже и аз съм Лъв, не си представям някой мъж да ми виси над главата и да ми казва какво да правя.😁
Не ми харесва Мартина и на мен.

# 279
И двата отбора споделиха, че са много щастливи да общуват с баба Дешка. Явно им носи приятно настроение и ободрение.
Не разбирам какво ви пречи сега и тя.

# 280
Мнение, което естествено не ангажира никого Simple Smile Нито една от жените в сезона не ми влиза в графата топ красавица, камо ли сравнения с Моника Белучи.
Единствените малко по-симпатични са Нанси в лице и Ния от към тяло. Може би за това и повечето хора още не могат да им запомнят имената - всички си приличат в безличността си, даже вчера се питах нови хора ли са вкарали, до такава степен не бях забелязал някои участнички.

И последно, само аз ли имам чувството, че Нанси са я вкарали с връзки и ще ѝ дават нон стоп ефирно време, само и само, за да я изтупат от нафталина и да ѝ намерят работа някъде по телевизията?

# 281
И двата отбора споделиха, че са много щастливи да общуват с баба Дешка. Явно им носи приятно настроение и ободрение.
Бабата им носи вкусна, топла храна, а и като си изолиран всяко ново лице те радва. Може да е много свястна и готина жената, всъщност дори беше забавна преди години, като се появи за първи път, но всяко преекспонирано нещо става досадно. А тя изръшка още сума ти предавания и все едно и също - диалект и лек селски непукизъм. Изтърка й се образа. Просто стана банална и ако за участниците е глътка свеж въздух, защото е ново лице сред постоянните съплеменници за зрителя не е атракцията, която сценаристите са очаквали. Поне за мен не е.

# 282
  • Bayern

Според мен и двата отбора се опитват да са тактични , няма как да споделят , че в поведението на баба Дешка няма нищо забавно .

# 283
  • София
Баба Дешка им носи храна. Оставаше и да не й се радват. Simple Smile

# 284
Да не забравяме, че нив виждаме само малка част от случващото се.Може пък да си общуват повече.

Общи условия

Активация на акаунт