🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 908
  • 793
  •   1
Отговори
# 255
Защо мислите, че баба Дешка избира манджата, плаща че и я готви?
Според мен само им я доставя 😁.
Ударението е на това, че просто е излишен персонаж, независимо дали готви тя или някой друг.
Защо изобщо трябва да се носи готова храна на млади, здрави, прави хора, които нямат почти никаква работа и по цял ден играят федербал, флиртуват и се прегръщат? Имат изобилие от продукти и съвсем спокойно могат да си готвят сами. А баба Дешка много отдавна е безинтересна. Беше забавна и атрактивна само първия път, сега вече присъствието й е досадно. Болшинството не й разбират какво говори, не казва нищо стойностно или умно, не ги учи на нищо както в предните сезони, така че не виждам никаква причина да ни я натрапват.
за да дразнят по тарикатски (според тях) начин тези, на които не им носят храна. Тя, храната е от продукцията, просто начина на поднасяне е по-така, за заблуда, на който се заблуждава.
Единственото ценно за мен от присъствието й е представяне на специфичния диалект.

Баба ти Дешка е от Родопите. Това село с Фермата е до Перник.
от Рила е не от Родопите. Селото й е Горно Драглище.

За неизмитите чинии - дали не е защото нямат готова топла вода, трябва да стоплят, а ако са започнали игрите не им е останало време. Не ги защитавам, разсъждавам.
Ако нямат и сапун няма как мазни съдове да се измият добре и затова е мръсно.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 19:34 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 256
  • София
Много хора сигурно не са виждали такъв сапун като този, който дадоха на Канатица. Баба ми правеше такъв едно време - вареше свинска мас, май сода каустик слагаше (???) и като изстинеше - режеше го на големи кубове.
Много еко био продукт, ама пробвай да миеш съдове с това нещо, че и със студена вода и да видим как ще ти се получат чисти съдовете на края. В Рая май и съдомиялна имаха.

# 257
Сапунът си е ок, ако го има, а казаха, че няма.

# 258
Много хора сигурно не са виждали такъв сапун като този, който дадоха на Канатица. Баба ми правеше такъв едно време - вареше свинска мас, май сода каустик слагаше (???) и като изстинеше - режеше го на големи кубове.
Много еко био продукт, ама пробвай да миеш съдове с това нещо, че и със студена вода и да видим как ще ти се получат чисти съдовете на края. В Рая май и съдомиялна имаха.
Соде

И моята баба правеше по същия начин.

# 259
Баба ти Дешка е от Родопите. Това село с Фермата е до Перник.
от Рила е не от Родопите. Селото й е Горно Драглище.
И от Рила не е точно. Знаеш ли къде се събират Рила, Пирин и Родопите? В Разлог. Затова градът носи и това име. Горно Драглище е в Разложката котловина, която е събирателна на трите планини. Така че е относително. Simple Smile

# 260
  • Sunshine state
Щом нищим Дешка вече няколко поста.. 😆😬

# 261
  • София
Излезе новият Надкаст за Фермата 😊
Туджаров и Неделчо харесват сезона, ти да видиш.

# 262
Навсякъде пише, че селото е в подножието на Рила. Пирин и Родопите са в близост.

# 263
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тя, храната е от продукцията, просто начина на поднасяне е по-така, за заблуда, на който се заблуждава.
Не разбирам защо във втори пост продължавате да повтаряте, че храната е от продукцията. Разбира се, че е от тях, от кого другиго да бъде? Едва ли на някого "са му изгорели ушите" да храни някакви си там от едно предаване, при положение, че не му правят реклама. Не зная и какво визирате с това, че храната била "по-така" и че се опитвали някого да заблуждават. Храната е абсолютно нищо особено и не се сещам с какво биха могли да заблудят когото и да било.
Пък това, че баба Дешка я била плащала, никой нито го е казвал, нито си го е помислял. В края на краищата сме все възрастни хора тук и е някак обидно да си обясняваме някакви изключително елементарни неща.

# 264
На обидените поднасям извинения 😄.
Човек не знае къде ще настъпи мазол.

Не е по-така храната. По-така е поднесена- уж сготвена от Дешка.
Тя така казва- направила съм ви ...
Коментарът ми за храната беше в отговор след друг коментар, че имало месо за Елбетица и сякаш по-малко, нещо сготвено в тенджера, за Канатица.
Написах, че това не го решава Дешка

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 21:59 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 265
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, аз лично нито съм обидена, нито имам мазоли. Просто ми е странно да се обясняват такива елементарни неща в темата, сякаш останалите за първи път виждаме телевизор.

Тя така казва- направила съм ви ...
Ми какво друго да каже? Ако каже "Тук съм само да разнасям храната" ще звучи още по-тъпо и ще е още по-безсмислено участието й във формата . Grinning

# 266
Reinа, какво още трябва да напиша? Ти използва думата обидно, затова я повторих.
Ако моите три поста в темата са с най-елементарните обяснения-посипвам си главата с пепел!
Тези развлекателни предавяния много изнервят народа, ей!

# 267
  • София
Моника Белучи ми е Жена с главно Ж. Днес се зачетох в някаква статия за нея и Венсан Касел и там видях тази снимка:

Не е типичното за нея излъчване, но пък Моника от Фермата прилича на нея тук.

# 268
От епизода в понеделник не съм гледала. Реших да вляза да попрочета, за да съм в час. И като гледам, че темата е тук е за баба им Дешка се изнасям на пребежки. Scream
ИА сериозно ли с къносаната баба Дешка ще борите конкуренцията?! Това е несериозно! Trollface

# 269
  • София
Тя даже не е и къносана. Simple Smile Някаква розова е, с бели корени.
Надявам се тя да готви, все пак. Само продуктите да й осигурява или възмездява продукцията. Нали в предишни сезони готвеше пред камерата..... Иначе присъствието й би било напълно лишено от смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт