🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 830
  • 793
  •   1
Отговори
# 480
За дуела в понеделник:

Тази Емилия е голяма изненада за мен, браво на нея! Триумфът й след играта с Лилия беше толкова искрен и силен, че чак ми стана едно такова победоносно Joy

При Петър нямаше изненади. Познах че алманаха ще е важен и реално ако Елбетица бяха го взели, нямаше да се лишат от участник. Жалко за Моника, харесвах я. Но тя като че ли се радваше, че излиза.

Този път много ме дразниха коментарите на всички водещи. Или да мълчат, или да не правят едни такива обезкуражителни, ехидни и омаловажаващи подмятания към участниците.

# 481
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Аз вече писах, но харесаха ми и тримата нови. Давам шанс на всеки. Винаги е така.
Това момче Павел, само на 19 г. а каква канара е. Изглежда много внушително. Пък и с гайда. Родолюбец.
Кенан да внимава между другото с шегичките по негов адрес, защото видя ли му изобщо визитката? Шампион по джудо и жиу-жицу. Ще го разнася като прани гащи из Фермата.

Борис си е типичния участник за Фермата. Явно ще е много сръчен с ръцете. Изглежда начетен и възпитан.

Линда е душичка и съм очарован от нея.

Не знам докога ще продължам да стискам палци на Канатица, но май, май вече ще съм за Елбетица. Ще видим, на кантар съм, но съм много разочарован от Канатица днес. Посрещнаха новите по изключително грозен начин.
Не визирам всички, а една определена бай ганьовска групичка, която става все по-нетърпима с всеки следващ епизод.

Коко, защо така избяга от отговорност? Уж тренираше да дои кравата и дадоха цял сегмент с него и Кенан, как се подготвя за дуела по фермерско умение и сега изведнъж, айде 19 годишния новобранец да го го видим в действие. Или май пендарите не са от значение за Канатица? Какво са там 2 пендара...
Въпреки това Павел се справи отлично като за първо доене в ТВ формат. Че е доил и има опит е ясно, ама не се прави така. От вратата за краката. Останах изумен.

7-3 пендари за Елбетица след две поредни загуби с 4-6 за тях. Май, май 'Рая' наистина разваля дисциплината. Няма отбор спечелил седмичните задачи от Рая.

Много ми хареса частта с каба гайдата. Родопските гайди са ми много на сърце.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:45 от Diavolo

# 482
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
След като разбрах,че има разместване в отборите и червените най-накрая са спечелили битки,днес изгледах епизода и мисля да дам шанс. Не за друго,а заради новите свежи попълнения.
Моника си е топ хубавица - то тяло,то в лице,всичко й е на място,но нищо не е показала във фермата,затова с право си е заминала.
Не мисля,че това ще бутне Петър,това дори е по-добре за него - да му е чиста главата и да си гледа играта.
Тяхната любов ми фалшивее от нейна страна.Човек,когато се влюбва, въобще не му дреме за нищо,нито се затормозява с въпроси,а просто се оставя по течението. "В понеделник го харесвам,вторник - май не го харесвам" ..Хайде чао,да си го умуваш у дома.

Кенан -  страшен селяк. Ясно ми е защо е в кастинга. Иванка пък е женския еквивалент.
Не понасям селяния и липса на възпитание,а в тези двамата  в е изобилие.

# 483
  • Разпиляна във въображението
Дразнят ме разминаванията в кадрите, които дават. Все още е калното пред Елбетица, а те направиха пътеки. И всички едва сега се нанасят? Как така? Две седмици минали, писмата са за четвърта седмица, сега минала третата седмица.
Всички се нанасят на новите си локации, да. Те предишния ден са играли играта за Ад и Рай и веднага след това е дуелът, който ние гледаме в понеделник, та реално няма кога да ни покажат преместването от едната къща в другата. А и то досега не е имало такова. Иначе вчера беше третият дуел, т.е. завършила е третата седмица, а днес вече започва четвъртата. Че е условно наречено седмица, е ясно още от първия сезон, защото като календарни дни са по-малко. В предишните сезони тези дни бяха 5, сега май са 4.
В първия пост на темата Diavolo подробно е описал разписанието по дни.

То е ясно, но участниците говорят за две седмици, телевизионните са други и се получава едно...  В един момент дават Елбетица с плоскостите пред стаите, след това няма нищо там.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 08:46 от Miriel

# 484
Кенан и Иванка и мен ме дразнят зверски и ще се радвам да си ходят скоро. Новото момче - оперният певец, има добър речник, говори правилно и излъчването му е супер мило. Надявам се да се представи добре.
Ния ми е все по-приятна, Петър вече почти не ме дразни.

# 485
КРУАШ тест 🤮
Повръщам , бай мангал Ганьо Кеньо 🤦♀
Ужасно отношение , ужасно държание - снизходително типично ганьовско да се правиш на интересен “ти на мен ли ще ми обясняваш , аз знам 2 и 200”
Разликата между червените и зелените е от тук до космоса !

# 486
  • София
Георги сваля Вал 😀😎

# 487
  • при късмета
Ужасно беше посрещането на момчетата в Канатица. То бива, бива излагация ама....
А Георги с тези шапки и кърпи направо ме убива. Много идиотски изглежда с тях, а е симпатично момче. Изобщо не се справя със свалките завалията, но постъпи мъжки с Ния, от мен има червена точка за това. С Валерия изобщо не съм сигурна, че ще му се получи.
Хорхе поне разбрахме в какво го бива. На арената е кръгла нула, но явно в кухнята има талант

# 488
Има Хорхе, ама в случая се изложи. В смисъл, не му харесаха френчнамсикво. В най-българското предаване, готвим френч. Изгъзици. Толкова вкусни манджи могат да се приготвят с това агнешко.
    Не ми хареса отношението към новите в Канатица. Кенан е освен злобен, и много прост.
    Така ми се гледа дуел с Кенан и Хорхе, срещу Петър и някой от другите мъже. Ама да им свият сърмите яко.
   Пускайки Павката да дои, един вид си измиха ръцете с него. Да носи той отговорност сега. Ама евала на младока,че пое отговорност.Дано им размъти водата .
   Борис също ми направи добро впечатление, силно се надявам да е скрита лимонка и да е доста сръчен и работлив. Изглежда ми възпитан мъж , дано не допусне Кенчо и Иванка да го изнервят.
    Мари, безкрайни благодарности!
   Аз съм от гледащите и двете предавания. Фермата си ми е на сърце, но я гледам не в прякото излъчване. Защо непрекъснато ги сравняваме?

# 489
Дано тази седмица дуела е с трима мъже.

# 490
Ами прав е Кенан да се притеснява.Влизат двама млади, които са конкуренция.И като не може да покаже нищо от себе си, започва с подигравките.Като е толкова способен, защо не се предложи за доенето...Ама все гледа да е отстрани и пръв критикува.Сега ще мисли как да очерни новите и да ги махне.В рая му се проявиха лошите черти на Кенан.Цигарата, алкохола и ехидните забележки не закъсняха...

# 491
  • София
Мари Мар,
Много се радвам, че се завърна с видеата! 😊
Дали има възможност да качиш и за изтърваните преди това епизоди (1-12)?

# 492
Колко ли трудно му е било в Ада, след като за броени часове се разкри какъв е.

За това време Елбетица си направиха пътечките и донякъде успяха да се постоплят с балите слама на вратите.

# 493
В Ада по стените имаше някакви черги, не може ли да ги използват за нещо?Или е забранено от продукцията?

# 494
Не знам, но не са направили все още забележка на Елбетица. Трябва да върна епизоди с Кенатица там, за да видя, но снощи ми направи впечатление по-чистите стени.

Общи условия

Активация на акаунт