🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 834
  • 793
  •   1
Отговори
# 465
Валерия нали беше контра на Петър за лидерството му  , но Жоро така и върти главата че може да изгърми покрай него.

Аз виждам така -Петър , Георги братчето, Ния, Мартина и Валерия .

Станислав, другия Георги , Андрей , Сергей .

Емилия и Пресияна не знам.

# 466
Не ми харесва, че пращат Павел веднага на битка и доста враждебно го посрещат. Новите участници са интересни, не мога да откъсна очи от пудела 😁😁

Нанси е много красива днес, но гледа лошичко.

# 467
Георги Г много зле в свалките! Валерия пък много индиферентна... Laughing

# 468
Чувствах се неловко гледайки тази “свалка” . хахахаха.

# 469
Дон Жорж 😁

# 470
То една свалка...с камера и оператор.Колко пък да са естествени и отпуснати.

# 471
По принцип, вика, си много отворена. 🤣 Георги, Георги...

# 472
Валерия нещо май, май не го харесва сякаш.

# 473
  • София
В програматора (EPG) дават ферма до 23:00, обаче отпочна сериалът?!?
Как е във вашия телевизор? И разписанието на програма ли не си следят, пука ли им за нещо. Или след кандидат-кметуването на Хекимяу изобщо са го дали на уволнение там.
Или приключиха за да не гледаме още простотии от Кенан?

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 22:26 от EmBrother

# 474
Ооо, моя вЕ, рейтинга бие тавана щом и Ковида вече е при нас! Laughing Не лъжат ИвАндрей.
LaughingSmileBowtie

И&А много си хвалят колко невероятен каст са направили, но истината е коренно различна. Каста им е яко зле, особенно мъжката част...Сергей,Иван,Георги П и С , ай да кажем Станислав и Кенан са тикнати за дразнители ама...Андрей не мога да разбера участник ли е или от екипа.. но му се чува гласа. Освен Коцето и Петър другите не са се събличали по физическо... Жените пък тотално незнаят къде влизат, супер мудни и неорентирани  без почти никакви качества и умения в игрите.
Понеже гледам е модерно, сериозно се замислям да започна да подготвям хора за Фермата (ако я има след този сезон)

# 475
Ако я върнат като сезон 1 като игри и правила , правилните хора ще участват.

# 476
  • София

Фермата - сезон 9 епизод 14

# 477
Интересен ми е Андрей.Но почти не го дават.Новите попълнения са добре засега.В избора надделя Нанси, очаквам сблъсък и с нея от Кенан и компания.

# 478
Неудобно, неловко, кринджаво, както иска Георги Г да го нарече, ще е вярно. Освен това и жал ми стана, защото момчето ми се вижда свястно, а пък актрисата беше решила да играе ролята на борче. Как не ѝ трепна нещо да го измъкне от мъките му. Има вероятност да не го харесва, но да му даде сигнал, а тя все едно не беше там. Дано да не го мотае, че вече сме го гледали тоя филм с актрисата и несподелената любов. Но за разлика от тогава това момче го харесвам.

# 479
  • Велико Търново
Дразнят ме разминаванията в кадрите, които дават. Все още е калното пред Елбетица, а те направиха пътеки. И всички едва сега се нанасят? Как така? Две седмици минали, писмата са за четвърта седмица, сега минала третата седмица.
Всички се нанасят на новите си локации, да. Те предишния ден са играли играта за Ад и Рай и веднага след това е дуелът, който ние гледаме в понеделник, та реално няма кога да ни покажат преместването от едната къща в другата. А и то досега не е имало такова. Иначе вчера беше третият дуел, т.е. завършила е третата седмица, а днес вече започва четвъртата. Че е условно наречено седмица, е ясно още от първия сезон, защото като календарни дни са по-малко. В предишните сезони тези дни бяха 5, сега май са 4.
В първия пост на темата Diavolo подробно е описал разписанието по дни.

Общи условия

Активация на акаунт