🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 839
  • 793
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Може такъв да му е хумора, Ирисче. Не познаваш ли такива хора?

# 451
Най-хубавото за сега от епизода до момента е кученцето на Линда 😭

# 452
Боже, ми сега, кой беше Калин от миналия сезон?!
Калин беше много надъхан, постоянно повтаряше "дрис" в началото по адрес на старите, към края се караше много с Радо.
Мда, сетих се. Тоя, дето живееше на 500 метра от Фермата. Ето, да видят колко време им е славата! Кой ги помни вече...

# 453
Уникална селяния и простотия в Канатица.
Кенан, Иванка, Хорхето и Лили са голяма излагация.

И вижте какво посрещане от страна на Канатица към новите и какво от страна на Елбетица към Линда.

От селянията лек няма.
Да, да, да- взе ми го от устата! Наистина няма лек!
Дано тези четиримата да си тръгнат възможно най-рано!

# 454
  • Разпиляна във въображението
Дразнят ме разминаванията в кадрите, които дават. Все още е калното пред Елбетица, а те направиха пътеки. И всички едва сега се нанасят? Как така? Две седмици минали, писмата са за четвърта седмица, сега минала третата седмица.

Аз ли не съм разбрала - игра за Ад и Рай и след това веднага Дуел? А уж гледам. Не ми харесва голямата пауза между епизодите.

# 455
  • София
В момента в другата волева тема са 260 включени, тук под 50. Не, че нещо, ама понеже И&А загадЪчно бяха рекли, че няма да казват рейтинг...

# 456
  • Разпиляна във въображението
Добре де, другото е по-коментирано. Всеки ден ли ще се обръща внимание на това?

# 457
  • София
Ясно е, че за всеки пътник има влакове - но на мен мъничко ми е тъжно. Не че Волята са повече - а че във Фермата сме малко. Понеже са различните телевизии - всяка утре (за пореден път) ще твърди, че е по-горе рейтингово.
А продукциите са еднакво омаскарени.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 21:51 от EmBrother

# 458
Борис го гласят за финалист според мен.

# 459
Павел за мен от сега го виждам в финалната седмица.

Айде Пешо плачи по Монка. Толкова ми е фалшив.

# 460
Ооо, моя вЕ, рейтинга бие тавана щом и Ковида вече е при нас! Laughing Не лъжат ИвАндрей.

# 461
Борис е много приятно момче, много ми допада.
Miriel, да, игра за Ад и Рай, и малко след това дуел.

# 462
  • при късмета
Кенан единствен от първата минута ми беше анти. Имало е защо, абсолютен селяк, че и прост.
Новите са симпатични на пръв поглед, мисля, че ще са интересни участници

# 463
Петър е много подготвен да играе играта. Неслучайно избра и Линда, не му трябва конкуренция, при положение че наговаря жените около себе си. Не знам не се ли питат след Станислав кого ще иска да "изчисти".

# 464
  • София
На моменти ме е срам да слушам някои от Канатица. Какъв е този каст, какво е това разпределение... то бива, бива да говориш, да си стратег, но Иванка и Кенан откровено простеят. И защо Канатица изпратиха Павел на двубоя с доенето? Много мъжка постъпка от големи играчи и още по-големи мъже.

Общи условия

Активация на акаунт