🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 793
  • 793
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Няма да пиша за Иванка, защото каквото и да напиша ще е малко.
Тук ще коментирам Андрей (продуцента). Пред двата отбора я обвини, доста напоително, като единствен виновник за загубата. Но... оказва се, че разликата е била 5 минути. В Канатица двамата най-добри минаха по два пъти. При второто тръгване на Лили показаха последно часовника, който беше на 35 мин., което означава, че последните два поста са минали за около 10 мин. Ако в Елбетица също бяха повторили Ния, Петър или Станислав, вместо да се изреждат всички, дали разликата нямаше да е много по-голяма или ако двама от тях бяха пропуснали и да играят само 7 играчи?
Съвсем ясно им показват и натъртват, че Иванка е слаб играч, но можеше да се направи и по друг начин. Обаче нали трябва да гледаме сеир, а е ясно, че Иванка ще го направи.

# 661
  • София

Фермата - сезон 9
 епизод 16

# 662
  • Варна
Иванка е много слаб играч и то,защото на горния етаж нещата са плачевни. Ясно е защо има тежък живот това момиче.

# 663
  • при късмета
От самото начало казах, че сакатица губят не защото са слаби физически, а защото не мислят. С малки изключения, просто нямат капацитет да мислят.

# 664
Нали Нансито беше от мислещите? С кой акъл рискуваш да се почупиш или да си изкълчиш краката, както и стана, като скачаш от стълбата? КОЛКО време ще спестиш? Видя, че първият път падна, защо скочи и от следващата стълба? Това с мисъл ли е направено? Абсолютно необяснимо ми е подобно поведение и то от човек, който минава за един от най-умните участници, разбираш ли!

Лазаретица, ТЕЛКица и най-много Сакатица ужасно им отиват като име.

# 665
  • София
Вероятно животът е направил Иванка толкова груба, нетърпяща критика и... смотанка (извинявам се, но не намирам друга дума за това, което искам да кажа), но само от нея си зависи да излезе от коловоза и да се промени. Дано гледайки се отстрани сега и четейки мненията за себе си в интернет, се замисли, че има неща, които може да попромени в характера си и да си улесни живота. Малко женственост, смирение, чувства за такт, нежност и вслушване в другия няма да са й излишни.
И тук отново идва моя болен въпрос от тазгодишната Ферма - как сложиха в един отбор все фини, спортни мацки, а в другия насъбраха силиконова певица, селянка и мъжкарана. Една- две нежни жени имаше в Канатица и те изгониха едната на втората седмица, другата се контузи. Но и да беше останала Цвети, пак жените в Елбетица са по-подготвени физически от тези в Канатица. Неравностойно разпределени са и това е.
Лили обаче днес ми скри шапката на битката. Даде 110% от себе си. Прощавам й грубия език и държание на моменти.

# 666
Аз очаквам при игра където и мъже и жени да са добри Лейди Лили наистина да бие Пешо. С тоя поглед дето го погледна вчера наистина го смятам.

# 667
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много неща щях да пиша, но изгубих желание след играта. Ще кажа само, че Иванка е непростимо тъпа и екстремно нагла. Confused

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 01:53 от Reinа

# 668
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво й се е случило на Иванка в живота?
Споменавате го няколко пъти.
За мен е едно просто селско парче,не влага особена мисъл,в каквото захване, не е висше образована, жена от село без претенции и самочувствие.
Сигурна съм,че си има и добрите страни,но във Фермата не ги е показала.

Въпреки,че половината епизоди не съм ги гледала,винаги съм смятала Зелените за №1 и като поведение и като физически данни.
Петър никога не ми е пречил,преди и след Моника периода. Хубаво е да има лидери в една група,особено такъв,който си знае работата и има качествата да води групата добре(досега доказано). Надявам се да стигне финал.

Сергей и тази злоба,която си позволява само зад гърба на Петър започва много да ме отблъсква.
Станислав може също за злобее и завижда на Петър,но поне не го крие,а другия е голям мъж ,ама само на синхроните.

Линда не я знам каква националност е,но нищо българско/дори балканско няма в лицето й.
Не я харесвам,смятам,че е и физически слаба и отбора нищо няма да спечели с нея.

# 669
Таман си викам, ей Нанси най-после успя да завърши едно състезание успешно, тя взе, че скочи от 30см височина и се счупи.

# 670
Тая Иванка е пълна идиотка! Laughing

Нанси с кашкавалки ли е?
Ами тя е миска! Не спортистка! Свикнала е да върви само по равни подиуми. Не е за такова предаване!
Напротив И спортистка е.

Това самата Нанси го казва, че била и волейболистка. Даже няколко пъти.
Не видях обаче инфо да се е занимавала професионално със спорт.

Но като и гледам и ръста и изявите на арената, най-вероятно е играла волейбол само в училище. Това сме го правили всички, основно защото се ходеше по "състезания" и се скатаваше от някой час Wink

Дано все пак не е тежко контузена, че двигателната култура в червения отбор яко липсва. Дори не говоря за добра обща спортна форма.

ПС Лили е "силна", само защото тя е казала така. Не съм видял доказателства за сега.

# 671
Дано Нанси се върне в отбора,а пък Лили всъщност се представи много добре снощи.Аз все пак съм за Канатица и ги харесвам повече,независимо че не са атлети.От отбор Елбетица харесвам Сергей и си мисля,че ако беше при червените щеше да е на мястото си,

# 672
Ооооо , какъв епизод! Не харесвам Кенан, но думите му когато избираха дуелистите на Елбетица бяха искрени. Ако не беше имунизиран , сигурно Петър щеше да е между избраните за дуел. Спасиха си го момите. Нещо не се изявява напоследък, откакто я няма Моника е по-обран в изказа си.
Иванка - нямам думи за простотията на това творение. Дори извинение не чух. Много хубаво я подреди Андрей пред всички за загубата на отбора. Не , че е редно , но пък явно да създаде напрежение и реакции. Иванка пък направо си я премести....дори прекали. Нямаше извинение, напротив. Дори не се чувства виновна поне малко. Вярно, че е отборна игра, но пък огромна вина за нея има тя. Андрей каза, че тя е минала играта за около 10 минути, доколкото си спомням между двата отбора имаше разлика от около 5минути, тук вече не съм сигурна в сметките.
Очаквам с нетърпение битката. Мисля, че Елбетица ще победят, но все пак сме виждали обрати във Фермата.
Дано Нанси е добре и се върне в играта!

# 673
  • Варна
Иванке, Иванке, проста си като леща и заради това, че си проста като леща

Mного проста, да. И как ходи все да кодоши на ограда на противниковия отбор.Все акъли и рецепти да дава, като много знаеща и веща. Толкова ли е куха , че ако знае нещо не бива да го казва, защото после те го използват да спечелят дадена игра. То рецепти, то за вълната технология , каквото се сети и им се обяснява, предполага че така се надява да спечели дивиденти като много " мила и добра" . Адски кухо парче...

# 674
От БТВ "официално" - с конклудентни действия, си признаха, че другата продукция отнесе отново междинната станция. Бих ползвал една фраза на предишен победител, а именно, че повечето от участниците тази година не знаят защо са вътре. Пешо 'убавеца ми е изключително неприятен - дикция, жестикулиране, речнико фонд, слаб стратег - повечето от състезателите са наясно какво прави и какво се случва. Изобщо как може такъв човек да бъде в основата на сезона. Това, че останалите не го изгониха доказва, че повечето от младите, и  то от зелените, не знаят механиката на играта.

Нанси вероятно приключи. Отново повтарям, че при монтажа звука за фон е прекалено силен, а коментарите през микрофоните като сила на звука са твърде зле и се получава нещо доста до неприятно за гледане/слушане. Тоя проблем го имат май от 2 или 3 сезона вече.

Общи условия

Активация на акаунт