🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 881
  • 793
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не съм гледала снощния епизод, но то не е и нужно, за да ми се затвърди мнението за Иванка от ден 1. Петър не ме дразни и мисля, че другите му завиждат за самочувствието, което си е с покритие, особено на игрите - и физически, и не само.

# 676
  • София
За мен най-негледаемото нещо този сезон са самите Иван и Андрей.

# 677
За мен най-негледаемото нещо този сезон са самите Иван и Андрей.
И Гунчева. Като са търсили намилаща жена, да бяха взели оригиналната стрина.

Този сезон много си позволяват да хокат и унижават пред строя.

# 678
Гунчева иска да е като Ралица Паскалева от другото предаване, но не и се получава. 😄.

# 679
Но защо?! Нищо против Ралица, но заедно с Димо са дразнещи като водещи.

# 680
Скрит текст:
Когато Боби играеше, Жоро и Кенан така го гледаха, все едно чакаха той да се провали. (поне на мен така ми заприличаха) Smiley

# 681
  • София
Кенан и Хорхе са такива селски пръчки, че няма накъде повече.

Родени един за друг, но на ракия, салата и празни приказки на село, а не във Фермата.

# 682
Надявам се контузията на Нанси да не е сериозна и да продължи играта.
    Ако Петър не е стратег, защо ги навърза около себе си така? А другите "велики" стратези защо не взеха нещата в свои ръце? На синхроните много силни, а в действителност се крият по ъглите и коментират.
   За съжаление Канатица са по-слабо ядро, яд ме е за Коко. Кенан и Хорхе са такива селяндури . Ванчето и тя им приглася. Няма капацитет това момиче да се надскочи и да узрее. Ще си стои там, където е.
   Да се повторя и потретя - харесва ми предаването, гледам с интерес. Гледам и ИВ , там за една игра трима се пребиха като кучета.

# 683
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

За въпрос 3: маркирате които и колкото искате. Може само един или 22-ма, все тая.
Накрая събралите най-много негативни вота отиват на финално допитване със само една опция за отговор.

Аз очаквам погром за Канатица. Мисля, че този път Елбетица ще ги разбият брутално. Само Хорхе очаквам да бие Гого и до там. Петата игра ще е само за пендарите, но вече изхода от дуела ще е ясен.
Защо? Ами според мен чисто психологически няма да са събрани. Разклатени са в момента заради загубата в битката за привилегия и тежката контузия на Нанси, която им е много важна.

Много ме е яд за Нанси. Sad Тя ми е една от любимките този сезон и фаворит за финала заедно с Мартина, Коко и 'питанка' (Петър/Жоро/Андрей/Борис/Сергей/Еми/Ния/Присияна). Както се казва, щях да счупя тоз телевизор.
Нанси, как можа така безразсъдно да скачиш от стълбата? Може да усукаш коляното, да изкълчиш глезен, да се набиеш яко. Не скачаш в сняг или слама, а на твърдо. Жалко, много много жалко. Просто подвластна на адреналина и подцени ситуацията.

За самата битка какво да кажа. Интересна беше. Битките този сезон във Фермата наподобяват тези на Сървайвър. По-кратки и по-малко сложни, но пък за бързина, сръчност и кардио основно. И обикновено са оспорвани.
Иванка провали Канатица, това беше видно и от крайните времена. Но тук не е много показателно и равнопоставено, защото Коко и Лили минаха по 2 пъти. Ако от Елбетица Присияна и Ния бяха минали по 2 пъти или Станислав и Петър нямаше да е същото... Винаги е по-добре един силен пост да мине 2 пъти, отколкото силен и слаб пост...
Линда направи глупава грешка от припряност, накрая просто. Иначе времето и беше много бързо до този момент.
Валерия се забави най-много от Елбетица.
Браво на Ния, Присияна и Станислав.
И разбира се голямо браво на Коко и Лили.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 16:56 от Diavolo

# 684
На въпроса за неприятниците гласувах за всички без:
Петър, Андрей,  Георги Г, Борис , Павел,  Еми, Ния 🤣
Може ли да минаваме във финалната сЕдмица с тази седмИца. Другите не искам да ги гледам повече 😃

# 685
# 686
  • Велико Търново
На този етап е отборен играч, но просто предпочита да вземе нещата в свои ръце вместо да разчита на друг.
Според мен "разчита" не, а "контролира" е точната дума. Разбира се, че под негов контрол играта ще се развива според неговата стратегия, т.е. в негова полза. Баш стратег си е, няма спор.

За най-дразнещи участници не се възползвах от петте възможности за гласуване. Дадох си вота за трима от Канатица - Кенан, Георги П. и Иванка. Даже и Станислав не ми е такъв дразнител като тях, ако можеше, за Кенан щях да дам и останалите си два гласа.
nani_net*, освен написаното от теб, ми е странно как го възхваляват Иван и Андрей.

# 687
Според мен И&А говореха с ирония за Кенан и добродетелите му, но при тях човек никога не може да бъде сигурен. 🥴 Така единодушна да бъде групата тук относно възпитанието и качествата на даден участник или по-скоро липсата на такива не е било.
Обаче Петър колко беше прав за Станислав, когато коментира, че като е настъпен- започва самоотбрана и нападение, а когато е доволен и не го закачат, е по-нисък от тревата. Как обърна палачинката, когато спечели Елбетица и държа реч-извинение пред групата.

# 688
  • София
Трябваше да благодари основно на Иванка, която с тъпото си поведение и "ни мо'а" им подари 3 дни в рая.
Лили, макар че като цяло не я харесвам, в тази игра беше машина, за съжаление не успяха да новаксат пропуснато време двамата с Коко на финала.

# 689
  • София
Лили, макар че като цяло не я харесвам, в тази игра беше машина,
Как преценяваш, че е машина след като при играта на Канатица непрекъснато прескачаха и не показваха цялостното им представяне? Как да разберем дали от първи или от десети опит е закачила гюлето?

Общи условия

Активация на акаунт