🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 788
  • 793
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Няколко пъти Андрей каза, че е много бърза. А и се виждаше по реакциите на останалите от отбора по време на нейните преминавания по трасето. Как да дадат времето и на втория отбор като веднага ще се разбере кой печели?

# 691
  • София
Колко е бърз някой може да се определи, само когато играят паралелно. Андрей може да говори всичко, което според него ще доведе до по-висок рейтинг. А реакцията на съотборниците също няма как да е показателна, особено ако сравнението е само с останалите от същия отбор.

# 692
  • Велико Търново
Май не са имунизирали Хорхето! Евала!
Кой да го имунизира? Право на имунизиран има отборът, победил в битката за превъзходство.

А, нека им е Иванка! Дано я изгонят сега.
Гонят след дуела в понеделник. А и предстоящият е мъжки.

Емилия кога и къде се е маркирала/гримирала?
Сигурно в битката, която играха с Лили. Където лазеха под мрежа и махаха колчета. 
Не, точно грим си беше това.

Но... оказва се, че разликата е била 5 минути.
А Иванка мина трасето за 10 минути и малко. Само ако беше послушала съотборниците си като ѝ викаха да вдигне гюлето в момента, когато го закачи първия път, победата си беше за Канатица. Без значение кой от останалите е минал два пъти и без други "ако"-та, които са изцяло хипотетични, защото изобщо не влизаха в условията на играта.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 22:24 от DamaPika

# 693
  • София
Колко е бърз някой може да се определи, само когато играят паралелно. Андрей може да говори всичко, което според него ще доведе до по-висок рейтинг. А реакцията на съотборниците също няма как да е показателна, особено ако сравнението е само с останалите от същия отбор.
Не разбирам защо оспорваш мнението ми.
Моето усещане за тази битка е такова. Споделям го и няма да се промени.

# 694
Не съм сигурна, че е грим това на Емилия, още в миналия епизод го видях.

# 695
  • Велико Търново
Възможно е. Видях я като се гримира и нещо се смееха с друга от жените (не помня коя), но като се замисля - съвсем вероятно е просто да си е маскирала синината.

# 696
  • Варна
Бъркам ли се или играта беше около 30 минути .
Т.е Иванка с нейните 10 минути е минала трасето не знам колко пъти по-бавно от всички останали!
Всеки минаваше за между 3 и нещо и макс 5мин.
Тя 10.Провали ги и още как .
И то не от тъпота само.Не ѝ пука на жената !
Заслужава да я зарежат и нула комуникация.Какво се занимават изобщо да му говорят на това наглото.

# 697
  • Велико Търново
Времето на Елбетица май беше към 35, а щом разликата е била 5 минути, значи Канатица са приключили за около 40 минути.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 23:18 от DamaPika

# 698
  • Варна
Нещо такова,да.
А бяха колко ..9 човека ?
Средно аритметично по 4 мин и нещо.

# 699
  • Велико Търново
А, не, надценила съм ги с около 5 минути

Да, по девет пъти минаха по трасето. Но тя като закачи гюлето първия път и като всички ѝ викаха да го вдига, ако го беше направила, щеше да влезе в тези средно 4,5 минути. Тъкмо на Канатица да им стигнат да са на минимална разлика, но под времето на Елбетица.

# 700
  • София
Фаворити и прогнози

След седмица 4
Плюсчета/минусчета / Фаворити

++
Мартина и Нанси

+
Теди и Коко
Петър, Жоро, Ния, Присияна и Еми

= / +
Андрей, Сергей и Валерия

=
Павел, Борис и Лили
Линда, Жоро С

= / -
Хорхе и Иван

-
Кенан
Станислав

--
Иванка

Новите са все още непознати и са на равното.
При останалите няма кой знае колко промени. Изкачването на Петър и Жоро продължава. От минуса на плюса.
На Кенан дадох твърде много реверанс и комфорт и вече стигна дъното. Но той поне е пъстър персонаж, добро попадение на каст отдела.
Андрей най-накрая го дадоха малко повече и ми хареса чувството му за хумор и непукизма, който има.
За първи път този сезон слагам двата минуса. Честито на Иванка!
И ако не се лъжа това са по-съществените промени спрямо миналата седмица.

Фаворит номер 1 за крайната победа ми в сезона е Мартина!
Нанси вече не ми е сред топ фаворитите, както беше досега. И слиза малко надолу. Заради травмата основно. Защото дори и да е само навяхване, то онези от Елбетица веднага ще я дръпнат на дуел, защото са безпардонни в това отношение. За съжаление не съм голям оптимист, защото доктора на терена веднага каза, че може би е лошо усукване, то веднага си личи за някое опитно око. Но дано е само това...
Така мястото на Нанси като топ фаворит след Мартина се зае от друга жена. Еми, ''майката на Елбетица''. Мисля, че ще се хареса на много от хората на село и по-малките градчета и стигне ли финал е много вероятно да го спечели. Така че имам три жени, които са малко пред мъжете: Мартина/Еми/Ния и после идват Коко и Жорко. С една дума към днешна дата - все още мисля, че жена ще спечели сезона!
А от всички мъже с най-голям шанс към момента е Коко. Стигне ли финал има много големи шансове да спечели.
Жорката също е такъв типаж, че печели лесно симпатии и ако си изиграе добре картите също е сериозен претендент.

Топ фаворит:
Мартина

Сериозни фаворити:
Коко
Еми, Ния и Жоро

Фаворити:
Борис, Нанси и Теди
Петър, Андрей, Сергей и Присияна

Ако трябва да ги класирам:
1. Петър
2. Андрей
3. Присияна
4. Нанси
5. Теди
6. Борис
7. Сергей

Кенан ми изпадна от класацията, а Сергей е на последно място от всички фаворити. Трябва да промени играта си, защото в момента не изпъква с нещо, освен да плюе по Петър на синхрони.

Жени фаворити, като класация:
1. Мартина
2. Еми
3. Ния
4. Присияна
5. Нанси
6. Теди

Мъже:
1. Коко
2. Жоро
3. Петър
4. Андрей
5. Борис
6. Сергей

# 701
Иванка си я съжалявам аз. Малко ме е срам, но ми напомня на мен като тийнейджър. Точно както каза Теодора самооценката ѝ е много много ниска. Затова се държи грубо и жалко, убедена е, че по този начин бива интересна. Не осъзнава изобщо как се е вкарала в един омагьосан кръг ниско самочувствие ---> жажда за внимание ---> грозно поведение ---> негативна реакция от останалите/ позитивна само от простаците ---> ниско самочувствие.
Още в първите епизоди, когато Лина я "обучаваше" да ходи като модел и тя се фръцкаше фалшиво ми светна колко ѝ е важно да ѝ се обърне внимание, да се хареса и затова колкото повече не я харесват, толкова по-големи ще бъдат изцепките ѝ.
Разбира се много добре с Кенан и Хорхе, защото само те реагират положително на грозното ѝ поведение.
Не може да осъзнае, че грубите сексуални шеги, които превиха Бай Ганьовците от смях, са причината Кенан да си позволи да ѝ направи забележка за необръснатите крака. И после плаче ли плаче как била търпяла неуважителното мъжко поведение, без грам да осъзнае, че не ѝ се случва, а тя си го навлича.
Не е пораснала, едва ли сега ще порасне. Гледайки се в момента, тя няма как да види проблема в себе си. Тя вижда само колко "различна и забавна" е тя, какви сноби са Коко, Нанси и сие и как само Кенан и Хорхе ѝ се радват. Затова ще си остане простакеса и ще си търси компанията на себеподобни.

# 702
Никак даже не и е ниска самооценката на Иванка! Тя се има за готина, забавна, умна, красива. Веднъж даже се нарече "мис Враца". Тя смята другите за глупави, затова не я разбират. Дали ще се яви на кастинг за това предаване, ако не смята, че е готината мацка "от народа", която е невъзможно всички да не харесат? Дънинг-Крюгер в целият му блясък!

# 703
Сега изгледах епизода от сряда и съм в потрес от поведението на АИ.
Мега недодялано и некавалерско отношение към Теди.
Простакелникът Кенан каза, че Теди е кютюк и калпава. Кютюк означава  дърво, дънер, човек, който не е гъвкав и пластичен, а не дебел, едър човек.
ИА обаче хем невежи, хем се правят на забавни, нещо което трудно им се отдава. Rolling Eyes
Как грозно обидиха Теди с интерпретацията, че кютюк означава едра жена балканджийка?!
Няма жена, която да не се обиди, че я наричат дебела, а това става в национален ефир и то за момиче, което е с доста ниско самочувствие и още ближе рани, че е е зарязана заради по-красива жена.
Грозно и жестоко отношение. Липса на емпатия и елементарна човещина.
И да не би някой да не ги е чул и разбрал повториха дебелашката шега многократно.
Грозна, недодялана, каруцарска постъпка.  
Късаци във всеки смисъл на този турцизъм. Rage

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 18:11 от sineva 1

# 704
Гледам Моника в Надкаст. Умно момиче и малко егоцентрично.

Общи условия

Активация на акаунт