🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 776
  • 793
  •   1
Отговори
# 90
Според мен Петър и Моника наистина се харесват, обаче това стихотворение от вчера ми звучеше като предварително или след това записано и монтирано.

# 91
Пешко е страшно самонадеян и самовлюбен въздух под налягане. Станислав колкото и да ми е неприятен, беше прав за него - говори много, не казва нищо. А за Моника не мога да кажа точно това, което мисля, защото няма да е по правилата. Срещу думата криндж в речника има снимка на двамцата с китка на ушенце, подпрели една в друга главите си, за илюстративен пример.

# 92
  • София
Аз вчера за първи път пуснах "Фермата" и се загледах. Според мен любовта и симпатията на Петър и Ния са реални. Какво лошо видяхте в рецитирането на Дамян Дамянов, много добре и лично му се получи. Някой го обвини, че не било негово стихотворението, то не всеки е поет, 😁 нищо че може да носи поетична душа. Дали сте забелязали, че Петър има гласа на Орлин Павлов?!

# 93
Каква е тая драма с тоя Петър и двойката, рецитали , сълзи, несвързани диалози 😑 всичко ми е един сценарий. А тоя Петър какъв актьор е изобщо , многознайко. Най ми е забавно как и двете групи го тролват, а той сякаш все повече се надъхва да дразни!

# 94
  • София
Петър вероятно е сръчен, умее много неща, има лидерски качества, но много остро им влезе на Елбетица, самоналожи се като лидер и подразни остналите мъже. Трябваше маааалко деликатност да покаже и да ги остави да си повярват, че те са го излъчили като водач на групата. Ама той много бърза и подскача.
Иначе - в игрите досега не се е дънил. Факт. Включванията му при изграждането на стратегии са добри. Обаче си сложи мишена и част от отбора ще се цели в него докато не го отстрани. Вече му е късно да се смирява. Нарочен е.

# 95
Петър вероятно е сръчен, умее много неща, има лидерски качества, но много остро им влезе на Елбетица, самоналожи се като лидер и подразни остналите мъже. Трябваше маааалко деликатност да покаже и да ги остави да си повярват, че те са го излъчили като водач на групата. Ама той много бърза и подскача.
Иначе - в игрите досега не се е дънил. Факт. Включванията му при изграждането на стратегии са добри. Обаче си сложи мишена и част от отбора ще се цели в него докато не го отстрани. Вече му е късно да се смирява. Нарочен е.
Може да дразни, но ръководи отбора добре. Другите хич ги няма.

# 96
Другите хич ги няма , защото Пешо не дава друг да ги ръководи и се цупи като малко дете. Вчера се при разпределението на задачите как се държа Петър.

# 97
На мен Петър ми харесва като образ. Фокусиран е в играта, не ходи да клюкарства на оградата дребни сплетени, сяда и казва ти не ме кефиш защото, с теб не разговарям защото. Интелигентен е, манипулативен, с високо самочувствие, амбиция и желание за изява. Що пък да са лоши качества? Това държи нивото на отбора. Не се притеснява да изземе функциите на лидер, което в Канатица се оказа деградивно всички с лидерски желания да се стискат за пред камерата.
Туй с Моника ми е нагласено, не и е много умственият багаж, за да го впечатли. Но пък той е актьор, има нужда от изява, от фокусиране на вниманието върху него. За бъдещите му творчески планове Yum Сюжетът е плитък като този в сезона с Даяна Ханджиева, но пък тя извлече позитиви от любовните драми във Фермата.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 12:25 от Medika

# 98
Каква е тая драма с тоя Петър и двойката, рецитали , сълзи, несвързани диалози 😑 всичко ми е един сценарий. А тоя Петър какъв актьор е изобщо , многознайко. Най ми е забавно как и двете групи го тролват, а той сякаш все повече се надъхва да дразни!

И за мен всичко е сценарии, за две седмици такава любов да пламне чак...Единият иска да е актьор, момете сигурно е инфлуенсър и така срещу определена сума се влюбват.

# 99
Аз за дуела в понеделник...
Вече не ми е жал за Канатица. Решенията им са малоумни, тези за игрите също. Жалко за Цвети. Но още по-жалко за Коко, че са го сложили там.

Иначе не знам какво и дали ядат тия хора, но просто не е честно. Трябваше храната да е еднаква, за да имат равни шансове, поне в това отношение. И тези нощни дуели изтощават всички - играчи, водещи и екип... Не е помислено. Повечето от вас недолюбват Гергана, но аз направо я съжалих. Да не говорим, че това 4/7 за женския дуел бе прекалено и че като цяло на мъжете им бяха дали по-женската игра.

Кенан се представи добре и хубаво, че игра в този дуел, иначе победата на Елбетица щеше да бъде още по-съкрушителна. Не виждам с какво Жоро би могъл да помогне на отбора си - в нищо не го бива сякаш, а и мисленето не му е силна черта. Дори да е "душата на отбора", аз бих гласувала за неговото отстраняване, а и според мен Коко е истинската душа на отбора.

Петър беше прав, че К ще са много зле, ако изгонят Цвето вместо Жоро и това го каза, когато още не бяха минали всички игри. Той може да е всякакъв, но поне мисли.

П.П.: На анкетата гласувах с Георги, Да и Няма такъв Simple Smile

# 100
  • София
На мен Петър ми беше фалшив, беше все едно се е качил на сцената на НАТФИЗ и рецитира с престорен глас пред пълна зала. Ако бяха седнали на ливада прегърнати, каже ѝ го със спокоен глас и вложи истинска емоция, а не заучената, щеше да е различно. За мен той си играе с нея, затова и тя е така неуверена. Твърде бързо започна всичко. Не, че няма чувства, но я манипулира, а това не е добър знак.

# 101
Пуснах си Фермата да изгледам някой друг епизод .Отново любовни  истории се сформират .Петър 43 год .досега ерген и 27 год.девойка ,където още не е наясно със себе си.И онзи мноого по-големият от нея ерген такива звезди и сваля ,такъв поглед вади ,сякаш жена не е виждал в последните 10 години.А тя хлътнала до гуша,ама се прави че не е .Ми то отвсякъде и личи.Опитният Петър при други условия навън ,едва ли толкова ще си губи времето да и сваля звездите .Сигурна съм ,че жени бол около него.

# 102
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 103
Пуснах си Фермата да изгледам някой друг епизод .Отново любовни  истории се сформират .Петър 43 год .досега ерген и 27 год.девойка ,където още не е наясно със себе си.И онзи мноого по-големият от нея ерген такива звезди и сваля ,такъв поглед вади ,сякаш жена не е виждал в последните 10 години.А тя хлътнала до гуша,ама се прави че не е .Ми то отвсякъде и личи.Опитният Петър при други условия навън ,едва ли толкова ще си губи времето да и сваля звездите .Сигурна съм ,че жени бол около него.
Дали?

Дяволо, може ли опция, че целият каст ми харесва?

# 104
  • Варна
Вярвам в любовта между Петър и Моника, обаче разликата в годините ще се окаже пропаст. Моника е доста зле от към разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт