🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 859
  • 793
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Аз не виждам красавици.Нанси е ясно,има бебешка хубост.
Но другите-вежди татуирани (или както се водеше),устни помпани.
Аз не виждам дори и хубави,а камо ли красиви.
Но всяко око, различно вижда.

# 121
  • Велико Търново
Иначе - в игрите досега не се е дънил. Факт. Включванията му при изграждането на стратегии са добри.
Че е добър в стратегиите - няма спор, но Иванка го би на стригане на овца, тъй че не е чак толкоз идеален в игрите.

За нощните дуели. И в предишни сезони ги е имало, не можем да си кривим душите. Разликата обаче е в това, че в другите сезони до пета битка се стигаше сравнително рядко, а тук от това няма бягане, и то за всеки един елиминационен дуел. Освен това в другите сезони снимачната седмица се състоеше от 5 дни, а сега, доколкото излизат сметките, тези дни са 4, но за сметка на това пък са доста наситени с битки. С други думи - ежедневието и на участници, и на екип, е много по-натоварено. Дали наистина тази концепция са си я измислили сами или е имало "помощ" (под формата на натиск) от страна на телевизията Thinking Все на там ме "тегли", но пък постоянно излизат едни такива нещица, които Междинна станция трудно биха си причинили доброволно.

Diavolo, те красавиците много, ама май заради това и много ни се сливат като образи. Поне засега няма някоя, която да се отличава кой знае с какво от другите. Е, изключвам Моника, ама то пък такова отличаване... по-добре да го нямаше Satisfied

# 122
Че какво й беше миналата година на Камелия? Simple Smile
Нина, Валерия, Аксения и онази миска, която първо й беше приятелка и после се отрече от нея ..... Миналата година си имаше хубави жени.
За някои от изброените не съм съгласна

# 123
  • Bayern
Здравейте, от чужбина къде мога да гледам епизода? Не ми се пропуска, снощи тъкмо ми стана интересно.🤗

Аз  гледам от  https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/51193/fermata-2023/fermat … -sezon-9-epizod-5

и  тук https://playtube.tv/search?keyword=%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B … _id=3&last_page=1

(в Германия съм )

# 124
Благодаря❤️

# 125
Харесвам Ния май най-много. Кофти ми е за нея. Трябваше да се усети, че Георги е прекалено пасивен.

# 126
Ами... дълбочина имала, умна била, а как не вижда, че не е харесвана и е толкова агресивна към Жоро? А пък това да го пипа постоянно при такова отношение от негова страна, е просто абсурдно. Казах ви, че той не я харесва като жена.

# 127
Ама и той трябваше по-рано да проведе този неприятен разговор с нея.

# 128
  • София
Играта ми изглежда (тъй прочетена и малко примерно показана) като поредната олигофрения. Фермерският елемент е 100-процентов: сергия с плодове и зеленчуци.
Ще ви чета утре. Има Байерн-Ман Юн и кредитът ми към Фермата (тазгодишната) просто не е безкраен!

# 129
Някакъв директен линк за гледане както миналата година има ли ?

# 130
# 131
Канатица : "Хайде да всеем вътрешен раздор", т.е. като не можем да победим с феърплей, да я караме подмолно! А когато се наложи  Иванка и Кенан да си отворят устата за нещо, направо ми иде да си загася телевизора!  Е, колкото и да се мъча да харесам този отбор- не мога и това си е!

# 132
Миналата година потребителка качваше директни линкове, които бяха без реклами

# 133
  • Велико Търново
elle.n, тази година няма.

Аз няма да спра да се учудвам на т.нар. "предимство". Победителят посочва трима дуелисти от другия отбор, но после не избира и своите дуелисти, ами именно другите ги посочват. И е съвсем естествено да си напаснат противниците. Та... всъщност загубилият има по-голямо предимство в случая.

Тези всичките една тръба ли ще използват за фунийките? Бляк!

# 134
  • Вестерос
гледам, гледам игрите .. нищо фермерско, Ястребино април 1999 година са ми

Общи условия

Активация на акаунт