🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 829
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Доволна съм, че смениха часа. Успях да го гледам Grinning

# 496
  • София
Кенан е такава селска смешка, че няма накъде повече.

Празноглав, простоват, диалектен тип, нелеп външен вид, безполезен и абсолютно неподходящ като физика и лични качества и умения за такъв вид предаване...

И точно той да дава оценки, квалификации, коментари за някой друг, направо си е виц отвсякъде.

# 497
Само мен ли ме побиват тръпки от изражението на Мартина в корицата на темата? Всеки път се втрисам, ама че леприкон Joy

# 498
  • София
Чак сега се сетих на кого ми прилича Ния... На Пепа Николова. Simple Smile

# 499
  • при късмета
Аз пък от 6 сезон не мога да се сетя Кустев на кого ми прилича. Вероятно на личен познат, защото ако беше известен до сега да съм се сетила, ама не мога и това е, колко време вече Joy
А пък от ИВ Денислава от началото съм в същата ситуация. Най-познато в нея ми е начина на говорене и маниери, не толкова обща визия. Май ми напомня но онова зло - Христина от 4.

# 500
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Харесват ми новите попълнения, изглеждат възпитани и приятни млади хора. По принцип винаги съм била против във форматите да влизат участници със закъснение, защото не е особено честно и за двете страни, но сега Канатица имаха отчайваща нужда от хора. Че не стига, че са смотани, ами са и чувствително по-малко от Елбетица.
Обаче какво посрещане! Rolling Eyes Кенан направо ме втрещи с простащината и селяндурщината си. Майка му си била мечтаела да е спреГнат като Борис. А дали си е мечтала някога да е възпитан и ако да, защо не е реализирала мечтата си, се чудя аз.
Изобщо тази групичка - Иванка, Кенан, Георги и Лилия ме карат да не симпатизирам вече изобщо на Канатица. От зор ще ме накарат да захаресвам зелените. Иска ми се да дават малко повече Елбетица, защото нищо не ни показват от Мартина, Валерия, Присияна, Емилия и още не мога да си съставя особено мнение за тях.

П.П.: На мен Валерия доста ми прилича на Меган от Ергенът. А Георги /свалячът Joy/ на Виктор от ХК, но това го споделих още в началото.

# 501
Аз не очаквах от Лили да е такава селянка. Като искам да се знае, че говорейки за селяния, никой от нас няма предвид местообитание, а черти на характера.

# 502
  • София
Да бее, вярно че Валерия си е баш Меган. 😀

Беше писано за коалициите в Елбетица. Ето как аз ги виждам нещата ама и за двете племена.

Елбетица:
Има една силна коалиция с Петър, Георги Г, Ния, Присияна и Емилия. Заради Георги към тях евентуално може да отиде и Валерия. Но тя не е в коалиция към момента.
Мартина е неутрална. Тя си има приказка с момичетата, нормално, но не е от свитата на Петър.
Станислав, Жоро С и Андрей са доста близки и са все заедно, но дали са тройна коалиция? Съмнявам се. Петър каза, че Андрей е тиха вода и си гони интереса. Вярвам му, защото той има отличен поглед над играта, така че и той по-скоро е неутрален. Швейцария. Негови думи. Така че това дуо от Жоро С и Станьо е доста слабо и който и от двамата да се окаже номиниран след загубена елиминационна битка ще е отстранен.
А къде е Сергей? И той засега е повече индивидуален играч. Гледа да е по средата, но не спестява критиките си към Петър. Чака удобен момент според мен. На последното гласуване не гласува за Петър, което беше добър ход. Усетил се е, че ще се гони Моника и не искаше да гласува различно от ''стадото'' Това автоматично го превръща в опасен съперник. Но за мен той не е в нито една коалиция към момента. Очевадно не е в тази на Петър.

Канатица:
Тук е по-лесно. Имаме т.нар. селска коалиция както я наричам аз: Кенан, Хорхе, Иванка и Лили. От другата страна имаме Коко, Нанси и Теди. 4 на 3.
И тук идва Иван. Най-хлъзгавия играч. Дървения философ. Заради който си тръгна Цвети, а ако бяха загубили битката щеше да си тръгне и Теди. Ужким е с Коко и Нанси, но по-скоро играе сложна индивидуална игра, но така я играе, че накрая ще остане от два стола на земята. Защото селската коалиция никак не го харесва и според мен ще му бият шута при първа възможност. А от другата страна вече има черна точка от Коко и Нанси, заради вота му срещу Цветина.

Как ще се впишат новите?
Още е рано, но Линда сигурно ще отиде при Петър. Борис е интелигентно момче, така че би трябвало да се сработи повече с Нанси и Коко. Засега Иван го омайва най-много. Но Иван си е малко лаладжия...
Павел според мен ще е соло играч и докъде стигне.

# 503
Кустев мяза на Ицо Хазарта 😄

# 504
  • гр.София

Аз пък неразбрала, че са сменили часа, изпуснах влизането на новите попълнения и реакцията, на която се възмущават повечето тук Sad

# 505
  • Разпиляна във въображението
Любопитно от моя град - Чавдар Христанов се кандидатира за кмет Simple Smile

# 506
  • Bayern

Аз пък неразбрала, че са сменили часа, изпуснах влизането на новите попълнения и реакцията, на която се възмущават повечето тук Sad

Виж на стр.32   Mari_Mar   е качила целия епизод от вчера.

# 507
  • София
Мари Мар,
Много се радвам, че се завърна с видеата! 😊
Дали има възможност да качиш и за изтърваните преди това епизоди (1-12)?
Даа...завърнах се,
след голяма вътрешна борба На кантар съм още, но ще ти пратя тези дни, линковете за предишните епизоди!

# 508
Много прост Кенан, много. Чак такъв селяк май не е имало в нито един сезон досега. Добре, че момчетата са възпитани.

# 509
Мари Мар,
Много се радвам, че се завърна с видеата! 😊
Дали има възможност да качиш и за изтърваните преди това епизоди (1-12)?
Даа...завърнах се,
след голяма вътрешна борба На кантар съм още, но ще ти пратя тези дни, линковете за предишните епизоди!

Много благодарим! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт