🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 805
  • 793
  •   1
Отговори
# 570
Аз на мястото на Петър щях да им искам всяка седмица списък с всички сакати, болни, дърти, дебели и тн.
Освен Коко и Нанси в тоя отбор всичките са все разни недъгави и нещо им има.
В заключение, за да сме достойни популисти преди да ги избираме трябва да изчакаме куците да проходят, болните да оздравеят, а Жорката и Кенан да отслабнат.Joy
Пресоляваш манджата. Става дума за контузените, а не за физически неподготвените участници. Нормално е да избират по-слабите поне в началото на сезона, но да избираш човек на системи е не просто липса на емпатия и лош вкус, а и проява на глупост, защото в крайна сметки никой не участва там на олимпийския принцип или за да се потопи в българщината, която прокламират ИА, а да изведат дивиденти от участието си.
Пирова победа да е победиш контузен съперник, губиш в очите на зрителя, а в крайна сметка се търси неговия глас, ако си дошъл за победа, а ако си там да търсиш популярност, също не ти върши работа, защото ставаш злия герой.

# 571
А от продукцията са много морални пък...Андрей ме пропусна да упрекне Елбетица за избора им и с това да насочи вниманието на зрителя колко зле са постъпили катоо са избрали  болни и дебели и неподготвени.Защо няма имунитет за болните?Сигурно защото половината от Канатица ще са имунизирани.

# 572
Освен Теди според критериите на продукцията от предните сезони никой друг не би бил имунизиран. Много добро решение на ИА вместо да имунизират да оставят на съвестта на участниците да решат на кой да спестят номинациите по здравословни причини.
Елементарната емпатия и човещина крещят, че човек с дископатия, който е на системи от седмици е просто грехота да го пуснеш по трасето на тежките физически битки. Разбирам спортната злоба, но всяко нещо си има граница, която не може да бъде минавана. Здравето е по-важно от някаква тв игра и да подлагаш на риск нечие здраве не е ок.
Мен ме отврати избора им, но явно не за всички това е проблем.

Отношението на Кенан към новодошлите е отвратително.
Мнооого неприятен и мазен селчо е. Добро попадение за продукцията. Мързелив, злобен, нахален и със селски манталитет. Красота!
Лика прилика са си с русата, селска госпожа, която се крие по кьошетата с надежда да не участва в битките, та да не разберат противниците, че чеп за зеле не става и да я дръптат на елиминации. За двамата важи със страшна сила поговорката - Краставите магарета през девет баира се надушват.
Тия двамцата заедно с Андрей и Светослав правят мега противното каре на сезона, което тази година ще ни пили нервите. Не мога да преценя кой е най-големия противяга от четиримата. Може би Кенан и Светослав водят "с едни гърди мъШки, пълни с въшки", но и другите не му отстъпват, никак даже. Trollface

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:08 от sineva 1

# 573
И аз мисля, че щеше да ги пибеди.Обаче сега стратегически си поиска имунитет.Вижте ме колко съм ценен, отбора ми ме пази...Затвърждава позицията си на лидер.А и тойси каза, че отбора им има нужда от прочистване.И да отпадне някой, на него му е все тая.До вчера уж беше за запазване на отбора, сега стратегията му се променя.
Не го харесвам особено, но си играе играта.

# 574
  • Разпиляна във въображението
Елбетица нямаха голям избор - трябваше да викнат новите на 1 ден + Коко, за да са доволни Канатица. Кой знае колко време ще оздравяват болните немощни мъже, което да не би да означава, че Коко и още един мъж ще са постоянно абонирани за дуели? За да е "честно"?

# 575
То всеки може да каже, че го боли кръста.Иди доказвай...И колко време ще се възстановяват?Като дойде финала ще им мине, предполагам...Нанси беше много зла, докато се възмущаваше.

# 576
Не съм особен фен на Петър, но като има други силни мъже в отбора, защо никой не заяви позиция да е лидер? Играе добре играта , до тук.Плете си кошницата, да видим до кога. Никой друг няма топки да му се противопостави. СТанислав е мишка, скрил се под качулката, снишил се е и само на синхроните знае да плюе.Ами като си толкова уверен в себе си ," удари " по масата и вземи юздите в свои ръце.Може би ще имаш и последователи.
    Добър или лош, Петър наистина е лидер. Аз не го виждам като лош.

# 577
Безумно е да се мисли, че Теди ще излъже, че кръста я боли и да рискува здравето си, като й вливат системи с медикаменти. Това е абсурдно, още повече тя е една от най-силните физически жени и не мисля, че изпитва страх да излезе на арената, освен първия път, но то там си беше психологически проблем. Тя е най-едрата жена, а и добре подготвена физически, не виждам коя от останалите съпернички може да й се опре.
Ако някой скатава от битките то това е Иванка, която измисля "сложни" врътки, за да се спаси. Ако видеше, че симулирането на контузия би свършило работа точно тя е човека, който щеше да се тръшка от болка, но явно това не хваща дикиш, дори напротив.

В тази ситуация, ако си контузен е по-добре да си траеш, щото мигом си слагаш мишена на гърба и номинацията ти е сигурна. Елбетица веднага отстрелват контузените, без да се церемонят и без да изпитват неудобство.

Никой друг от отбора не е с тежка контузия, че да се отваря въобще въпрос за тях. Дори си мисля, че има хора от отбора на Катаница, които крият контузии, защото иначе съдбата им е предопределена.
Теди няма как да скрие  контузията, защото й вливат системи и това се вижда, и съответно стрелят по нея. Иначе надали щеше да афишира контузия, интелигентна е щеше да си трае.

# 578
  • Разпиляна във въображението
Колко време ще им е необходимо на мъжете на Канатица да влязат във форма? Защото на пангара ще са постоянно трима, ако оцелеят след дуели.

Не вярвам да крият контузии, защото това им е оправданието, че Елбетица ги избират. А продукцията да не обвинява и сочи с пръст, че едни и същи отиват на дуел. Тези правила не са ги измислили участниците - кратката седмица с двубой за оставане на три дни, с игри всеки ден, по трима на дуел и т.н.

# 579
Здравето си е твоя собствена грижа.
Как така обвиняваш другия отбор, че са извикали Теди, а не обвиняваш Теди, че си рискува здравето като е контузена ?
Някой я е задължил да излиза и да се бие контузена ли ?

Всички, които пишат, че Петър го е страх, явно гледаме различни предавания. Петър искаше имунитет, защото желае неговия отбор да загуби, за да може да изгони някой от мъжете, които са срешу него.

# 580
Очаквам двамата жоровци и станислав да са избрани довечера

# 581
Дано да са те! Гномът Станислав е време да си ходи, защото е безполезен и натоварващ.

# 582
Елбетица нямаха голям избор - трябваше да викнат новите на 1 ден + Коко, за да са доволни Канатица. Кой знае колко време ще оздравяват болните немощни мъже, което да не би да означава, че Коко и още един мъж ще са постоянно абонирани за дуели? За да е "честно"?
Георги преиграва. Той трябваше отдавна да е отстранен. Кенан уж всичко може и знае. Да го видим. Грам симпатия нямам. Също и Нанси много знае. Предпочита да остане с Кенан и Жоржи пред Коко и Боби ли?

# 583
Не трябва да избират Станислав, за да провалят грандиозния план на Стратега от Боснек, Пепи Секса. Но понеже гонят победа, сигурно ще го дръпнат.

# 584
Освен Теди според критериите на продукцията от предните сезони никой друг не би бил имунизиран. Много добро решение на ИА вместо да имунизират да оставят на съвестта на участниците да решат на кой да спестят номинациите по здравословни причини.
Елементарната емпатия и човещина крещят, че човек с дископатия, който е на системи от седмици е просто грехота да го пуснеш по трасето на тежките физически битки. Разбирам спортната злоба, но всяко нещо си има граница, която не може да бъде минавана. Здравето е по-важно от някаква тв игра и да подлагаш на риск нечие здраве не е ок.
Мен ме отврати избора им, но явно не за всички това е проблем.

Това е риалити предаване, игра. Нищо не е на всяка цена. Ако си се контузил и не си равностоен противник, имаш два варианта - противника те вика на дуел или напускаш. Това не е стационар, тв игра е. Малшанс, че си се контузил, но така е в живота. Колко спортисти отпадат от участие в голямо състезание, за което са се подготвяли с години и са чакали с нетърпение, заради контузия. Или трябва да отложат състезанието, докато те се възстановят? Никой не е длъжен в риалити предаване, с награда само за един, да се съобразява с болежките на другите. Влязла да се състезава за 100 000, но ще бъде седмици на системи и някой ще чака да се възстанови напълно. Логично и естествено е да отпаднат първо слабите, както в природата отпадат те и болните. Неприятно, неспортменско, но факт. За предаване и игра, подкрепям всеки да си избира противник, какъвто му харесва, без да му гледа здравния картон. В предната ферма пазеха един смешник (Радо) и понеже не е "мъжкарско и спортменско", мъжете не смееха да го извикат на дуел, та той си откара почти до финала. И за негова сметка си заминаха далеч по-достойни, силни и стойностни играчи.

Общи условия

Активация на акаунт