Първокласници - 2023/2024 - Тема 2

• 27 374
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, нашето дете е с варицела и е нещастно, че пропуска материал. Тревожи се, че друго дете пише много по-красиво Simple Smile Едвам я успокоявам, готова е с шарката да тръгне на училище... да не изостане Simple Smile

# 646
  • София
Душица! Бързо да оздравява, леко да мине. Догодина мисля да ги ваксинирам, ако дотогава не я изкарат с брат му.

# 647
  • гр.София
Бързо оздравявяне Hug Ние в градината свършихме тази работа. Почти цялата група изкара варицела.

# 648
  • Германия
Бързо оздравяване! Моите са ваксинирани, та поне варицелата не я мисля. Иначе до сега 2 месеца не в боледувала дъщеря ми, няма отсъствия, дано така остане и до края на годината 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

# 649
  • София
Леко да минава!
Аз също бях решила да го ваксинирам лятото на 2019г. Той се разболя точно на 1 март 2019.
Беше втора яслена група. Мина много леко при него..

# 650
  • София
Моята беше 4,5 дни с 39, 40 градуса от афти. Реално заради ваканциия, избори и екскурзия е изтървала само 5 дни, иначе 2 седмици беше болна. Дано понеделник вече е на училище. 😔

# 651
  • София
Каква ваксина поставихте за шарка?
Замислям се и аз дали не прибегна до тази стъпка. Еднократно ли се поставя?

# 652
  • Германия
Моите са мисля с по една доза Varivax (или Varilix 🧐) и с една доза MMRV.

# 653
  • София
Дъщеря ми има 2 дози варивакс, синът ми само една, така като гледам не знам ще допута ли до втора. 🙄

# 654
  • София
Моята така и не изкара варицела.
Имаше някакви мижави пъпки по краката, които така и не се установи дали са варицелни.
Ние имахме пробно онлайн включване с госпожата и всички родители през тиймс.
Направихме регистрациите и заедно с децата се включихме след като си избрахме удобно за всички родители време.

# 655
  • София
По спомен имахме доста първолачета в групата, които се явяваха на Математика без граници - организаторът е качил разпределението на медалите на сайта на турнира: https://www.mathematicalmail.com/category.php?id=313

# 656
Дааа, детето е с 36 т., сребърен медал. Баткото със същия брой точки е със златен, ще има драма Grinning

# 657
Ъ, е що така? Много ме е яд, че при нас не организираха участие, тези на СБНУ са ми някак... бебешки.

# 658
Аз винаги сама търся информация за локалния организатор на конкретното състезание. От училището се включват само в Европейско кенгуру, което ми е крайно недостатъчно.

# 659
Ъ, е що така? Много ме е яд, че при нас не организираха участие, тези на СБНУ са ми някак... бебешки.
При различните класове има различни задачи и съответно- различно класиране. Съответно медалите и точките са различни за всички класове.

Общи условия

Активация на акаунт