Магазин Sinsay - тема 8

• 89 997
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
Извинявам де за може би тъпия въпрос, от миналата година не съм връщала към Синсей 😁
Сега искам да върна нещо, но в сайта ми дава връщане само в магазин ( в моя град няма), а в плика с пратката имам само етикет за връщане, това значи ли, че трябва да ги върна аз при куриер, тоест не ми пращат те 😁 и също е платено в брой, къде да си вкарам сметката, за да ми върнат парите?!

Пробвай през друг браузър. Може да се връща от офис на Спиди. Аз имах такъв проблем преди време - през телефона ми даваше само до магазин, но като отворих през компютъра, излезе и другата опция.
Много благодаря, аз съм през приложението, но ще пробвам през браузър 😊

# 466
Някой има ли от тези дънки, размера отговаря ли си и на живо хубави ли са https://www.sinsay.com/bg/bg/push-up-danki-zb826-59j

Аз имам от тези в черно. Нося 36 и са ми добре, плата е тънък и след няколко пранета и сушилни изсветляват. Но дънките от синсей са ми най-удобни и постоянно си вземам от моделите.
Гледам, че са с ластик отгоре, има ли някакво неудобство при носене. В коментарите също прочетох, че са уголемени с една идея. Двоумя се между 36 и 38. Някои 38 ми се набират на колената и ми идват по-дълги. Може ли да измериш твоите или твоите мерки, за да се ориентирам по-лесно.

Прилагам тези снимки на дънките. Дължината и на 2та чифта е 90см. Абсолютно еднакви са по размер. На последната снимка съм сложила отдолу с цип и копче същия модел да добиеш представа. Ако носиш от стандартния модел 36, предполагам си за същия от ластика. Поне при мен е така. А този с ластика е от типа на клиновете, само че е плата на дънките. Удобни са ми. Аз имам и други такива модели от НМ с ластик и са ми ОК.

# 467
Много ти благодаря Simple Smile

# 468
  • София
Страхотни са тези дънки , и аз имам черните, не знам дали са уголемени че съм наскоро родила и всичко ми стяга и само те ми стават 😆

# 469
  • Пазарджик

# 470
  • Плевен
Здравейте! Имате ли спомен при откриване на нов магазин дали е имало някакви оферти в първия ден? Благодаря!

# 471
🎁 -11% ЗА ВСИЧКИ ПОКУПКИ САМО ДНЕС
с код 11PARTY 🎉

Аз поръчах бебешки гащеризон и два вида бански за каката 🏖️

# 472
И аз се възползвах , пуснали са къси детски клинчета, че много бързо свършват размерите.

# 473
И аз се замислих за тях но е мн слаба в кръста и е между два номера и се отказах 😁стария бански,номер го мерихме и реших следващия

# 474
Здравейте,имате ли представа кога излизат за продажба нещата в секция "очаквайте скоро".

# 475
Явно не е скоро, защото има неща, които чакам от месеци и все още не са били налични (особено за дома)

# 476
Предполагам повече от вас знаят ама да напиша,доставките от сайта до магазина се взимат от персонала в пробната

Също банските на дъщеря ми-цял бански 116 с пеперуди и лимони ми идва малко дълбоко отпред деколтето то ясно че ще се мажем на плажа ама все пак 😰

# 477
Реших да взема тези две сака и панталон от Sinsay, само първото сако е ок. Останалите са по-големи от таблицата. Имам чувството, че панталонът е два размера над моя 😳
Второто сако е като чувал, хич не ми харесва, само първото е ок на кройка.

И трите са по-тъмни от на снимката, материите са меки, но ще ги връщам. Скоро не ми се беше случвало да не си нацеля номера Cry

# 478
Предполагам повече от вас знаят ама да напиша,доставките от сайта до магазина се взимат от персонала в пробната

Също банските на дъщеря ми-цял бански 116 с пеперуди и лимони ми идва малко дълбоко отпред деколтето то ясно че ще се мажем на плажа ама все пак 😰

Смисъл как така се взимат в пробната?

# 479
Купих още неща отидох да плащам на касата казах,че имам и поръчка,момичето каза да ги взема от пробната...там нямаше никой намерих едно момиче и го извиках докато отидем и хоп  имаше едно момче което сгъваше ....та на него казах данните той влезе в някакъв склад с код 😀 и ми ги даде.

Общи условия

Активация на акаунт