Магазин Sinsay - тема 8

• 85 951
  • 772
  •   4
Отговори
# 690
Здравейте, могат ли да се връщат бански купени онлайн? Пробвах в магазина - не можело там, ако ги върна със спиди ще стане ли?

# 691
Здравейте, могат ли да се връщат бански купени онлайн? Пробвах в магазина - не можело там, ако ги върна със спиди ще стане ли?
Аз върнах така детски бански, но още нямам отговор дали е прието връщането.

# 692
Не може да се връщат в магазин бански и бельо. Само с куриер.

# 693
С куриер връщах бански и миналата година, и миналата седмица.

# 694
Привет, на някой случвало ли му се е да плати поръчката онлайн и след 30 мин да получи мейл с отказана поръчка и че сумата ще бъде възстановена до 2-3дни в сметката ?  /Снощи направих поръчка и използвах кода fam30 и е отказана. /

# 695
  • София
Привет, на някой случвало ли му се е да плати поръчката онлайн и след 30 мин да получи мейл с отказана поръчка и че сумата ще бъде възстановена до 2-3дни в сметката ?  /Снощи направих поръчка и използвах кода fam30 и е отказана. /
на мен се случи два пъти, но в крайна сметка ги получих, на другия ден получих съобщение, че поръчката се обработва, явно е бъг в системата

# 696
Има ли код за отстъпка за всички неща, които не са намалени

# 697

Изчакай до утре. Сега ми излезе известие, че започва намаление до 50%.
 Колко пари ще се харчат направо ми е лошо. Следващата седмица започват навсякъде по моловете - и Зара и Бершка..

# 698
Това съм го пропуснала. От кой ден започват

Изчакай до утре. Сега ми излезе известие, че започва намаление до 50%.
 Колко пари ще се харчат направо ми е лошо. Следващата седмица започват навсякъде по моловете - и Зара и Бершка..

# 699
В момента има такива намаления, но не са на всичко.
Те само за сайта ли са, или и в магазина?

# 700
  • София
В момента има такива намаления, но не са на всичко.
Те само за сайта ли са, или и в магазина?
само в приложението май

# 701
Аз само минавам да кажа, че след 5 неотговорени имейла и 18 дни чакане на платена поръчка със статус "предадена за опаковане", най-накрая ми писаха, че е "загубена по време на транспорт" и ще ми върнат парите. Как се е загубила като никога не е тръгвала не знам, 🤔 но имайте едно наум, че в момента не се справят с онлайн поръчките, съдейки по страницата им в ФБ има много други пострадали клиенти. Сега остава да си чакам парите и честно казано не бих поръчала пак онлайн.

# 702
Аз затова винаги поръчвам с наложен платеж, освен, ако не е до магазин (а тогава правя поръчки за малки суми). Гледам да си спестявам такива абсурди, по 20 дни ни поръчка, ни пари.
Иначе тези дни получих поръчка до вкъщи с наложен платеж. Отне около седмица обработката и доставката.

# 703
  • София
Аз напоръчвах миналата седмица долнища за училище. Та хич не ми е спешно, колкото искат да ги бавят.

# 704
Аз направих поръчка на 8-ми, все още стои в процес "Предадена за опаковане", попитах в онлайн чата, имало забавяне заради големия брой поръчки, и миналата седмица казаха същото, но това абсолютно никъде не е упоменато, освен ако изрично не попиташ. Толкова пъти съм поръчвала от тях, за първи път ми се случва да чакам толкова и да няма никаква реакция от тяхна страна.

Общи условия

Активация на акаунт