Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Контракции с часове

• 538
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм в 21 г.с. От три дни ми е стегнат корема , като изобщо не се е отпускал за това време. Но шпа не помага. Досега ми се е случвало два пъти през бременността, за по един ден и на следващия минава. Този път обаче трети ден няма промяна. Мислите ли че това е нормално? Случвало ли ви се е на вас,понеже оставам с впечатление че контракциите са за по няколко минути било то и на често, а не по цял ден.
Освен това няколко дни по-рано имах зацапване след секс, но като говорих с доктора каза че щом е спряло и нямам силни болки да не го мисля. Дали това има общо със сегашното ми стягане на корема? Благодаря предварително.

# 1
Отиди на преглед, не е нормално. Сигурна ли си, че е контракция? Щом е станало след секс е най-добре да спрете.

# 2
Три дни си с твърд корем и още не си отишла на доктор, а чакаш форума да ти каже...?!
За контракции се пие магнезий, но пак докторът трябва да го изпише, не форумът.

# 3
Случвало ми се е от 5ти месец да съм с по няколко дни твърд корем , тогава докторът ми каза , че имам напрежение в корема от седене права , а според мен беше от напрежение . Сега съм в 27 гс и вече мога да кажа , че когато си е контракция си те стяга за няколко секунди корема и е доста неприятно. Според мен нямаш за какво да се притесняваш , но спрете секса.

# 4
  • Варна
Здравейте, бременна съм в 21 г.с. От три дни ми е стегнат корема , като изобщо не се е отпускал за това време. Но шпа не помага. Досега ми се е случвало два пъти през бременността, за по един ден и на следващия минава. Този път обаче трети ден няма промяна. Мислите ли че това е нормално? Случвало ли ви се е на вас,понеже оставам с впечатление че контракциите са за по няколко минути било то и на често, а не по цял ден.
Освен това няколко дни по-рано имах зацапване след секс, но като говорих с доктора каза че щом е спряло и нямам силни болки да не го мисля. Дали това има общо със сегашното ми стягане на корема? Благодаря предварително.

Отиди на лекар може да е нищо, но абсолютно може и да е проблем и за съжаление секса се свързва често с този проблем особено, ако сте се "раздали" малко повече. При мен беше на нервна почва, но със сигурност иди да види лекар за какво става дума със сигурност.

# 5
магнезият помага. Пила съм  до 6 х500 мг на ден, изписан от наблюдаващ АГ.  Шашкала съм се много с тия контракции навремето. те не болят, само стягане са, за разлика от другите, при раждане.

# 6
Стягането изчезна, иначе магнезий си пия по принцип. Мисля че причината беше точно нервно напрежение/умора, понеже като намалих наполовина работата и всичко се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт