Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 693
  • 791
  •   1
Отговори
# 285
Аз моя от миналата година го лъжа, че изпитите ще са комбинирани. Ей така, да се стяга и да учи по всички предмети уж. Не че ми работи стратегията де, така и не се трогна особено Sweat Smile

# 286
То май родителите сме стресирани повече от тях. Моят хич не се трогва, мързи го и само гледа да мине по тънката лайсна...
Да са живи и здрави в крайна сметка, няма да останат без училище!

ПС: Сега има недоволство, че децата показват ниски резултати на НВО, а при комбинираното ще цъфне истинската картинка, която, опасявам се, няма да е красива.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 18:10 от Soul Free

# 287
  • Стара Загора
За много години момичета! Бъдете здрави!
Нали съм с момчета....та гримовете не са на дневен ред. Коледното на шестокласника беше пропуснато, защото точно тогава беше болен, а така го чакаше. Големият не е спирал тази година....като почна ноември с лечение у нас и годината финализирахме в Окръжна болница осем дена.
Понеже шестокласника съм го записала при госпожата по БЕЛ, която ще го подготвя за матурите - сега ходи от време на време да поддържат ниво, та тя ми каза, че сегашните пети класове ще са по друг метод на кандидатстване. За сега.
Вачеееееее, намери ме във фейса моля те. Хакнаха ми стария профил миналата Коледа и съм с нов

# 288
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честита Нова Година!

Да е спокойна и спорна!

# 289
  • София
За много години!
Здраве и благодат за всички!

# 290
  • Варна
  За много години! Здраве и спокойствие, мами!
От вчера повтарям да си погледне задачите, раницата, дрехи според времето, ей ся се сети. Нищо де, има време. Първа смяна е. Поне сме на 5 мин. от училището...

# 291
Честита нова година! Много здраве, късмет и здрави нерви!
И моята го раздава лежерно - по този предмет нищо нямаме, по онзи - също. Ама седна да учи в 15:30.
Аз съм в отпуск и вече ме боли глава. Чакам с нетърпение утре да тръгнат на училище. Но как ще се става сутринта? От сега ме втриса как ще я будя. 10 дена до обяд спа...
Лошото е, че класната им по мат. и АЕ предстоят. Тая ваканция съвсем ги омързеливи. Незнам как ще ги мине.

# 292
Класни още не са правили. Контролни тук-там има, оценки има за поправка, ама хич и не се вълнува, кара я лежерно. Под заплаха да му взема телефона седна да учи малко, ама не си дава особен зор.
Малко им е тази ваканция, една седмица не се усети....

# 293
  • Бургас
За много години! Здрава и спокойна да ви е новата година!

Лежерна беше и нашата ваканция, но сега съм я натиснала да решава уравнения, че предстои класна по математика. По БЕЛ мина.

# 294
Здрава и спокойна 2024 на всички!

Доколкото разбрах класното по чужд език е отпаднало до 7ми клас, но не съм проверявала лично наредбите.

# 295
  • Бургас
Здрава и спокойна да е новата година!🍾🎄
Моя днес уж учи,ама не съм много сигурна.
Иска още ваканция.

# 296
# 297
  • here and now
ЧНГ и от мен!
Започна се пак..
Качва се тази сутрин в колата и я питам " Как си рожбе?"
Изпод вежди получавам отговор "Като знаеш къде ме караш, защо ме питаш?"

# 298
  • София
Малката сама си нави телефона да стане по-рано даже, но при набора беше голяма мъка и пъшкане. Класните са другата седмица.

# 299
  • София
За много години! Пожелавам 2024-та да бъде здрава, мирна и благодатна! Всички да имат успехи навсякъде! Heart
Почна училището, а с него и ежедневните задачки Simple Smile

Вачеееееее, намери ме във фейса моля те. Хакнаха ми стария профил миналата Коледа и съм с нов
Верно ли! Аз се чудя що нещо ми се загуби... Веднага те намирам Heart

Общи условия

Активация на акаунт