Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 673
  • 791
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
  А ние обмисляхме книга от ,,Световна класика'', но кой ли ще я чете...Иначе на род. среща: 
1.Много са добри/пораснали децата,
 2. Но липсва концентрация в час/ не задават въпроси,
3. Нечетлив почерк, трудно отговарят/преразказват.
...

# 211
Ох, ние сме на родителска другата седмица.....добре, че не говорят индивидуално.

# 212
  • Бургас
Нашата ще е чак в началото на втория срок, а не е като да няма какво да си кажем и сега.

# 213
  • София
И при нас е другата седмица. За мен са много излишни тези срещи. Има проблем с дисциплината заради две деца. Не виждам останалите родители какво можем да направим.

# 214
  • София
Изкушавам се за размяната на подаръци да купя сборник по математика Simple Smile
Това ще бъде ШОК 😀😀😀
Аз съм подарявала речник по английски 😁

# 215
Моят ще си разменят с едно момче и са се уговорили кой какво иска. Моят някакви слушалки, а другото дете - ваучер за игра някаква.

# 216
  • sofia
Моят син ще подарява подарък на съученичка. Чудя се какво да бъде. Миналата година пак на съученичка подарихме медена къщичка за сглобяване, от Икея е взехме. Чудя се дали и за 12- годишна девойка е подходяща. Моят човек обича да сглобява такива къщички и тази година отново сме купили за него. Хем тематично, свързано с Коледа, хем после и се хапва.

# 217
  • София
Страхотна идея за медената къщичка! Направо ще си я открадна 🙂. Много зависи от детето и от лимита, който имате. Подарявали сме флумастри за рисуване върху текстил, безжична тонколонка, книжка за оцветяване тип мандали, книжка - по-луксозно издание...

# 218
При нас не са теглили още кой на кого.
Чудя се за идеи за нещо универсално момичешко или момчешко, което не е свързано с конкретната личност.

# 219
  • Варна
  А, добре че напомнихте - току-що го попитах на кого ще прави подарък - ,,Аз не пуснах листче с името си, на никого и от никого."
 А, ся де?!

# 220
При нас инфото е "Май ще има  ама незнам". Като си знам стоката, на 17.12 ще ми каже - "Утре имаме коледен базар - направи, моля, нещо сладко." Е дааа, ама не. Мама е на тиймбилдинг, и няма да има време.

# 221
  А, добре че напомнихте - току-що го попитах на кого ще прави подарък - ,,Аз не пуснах листче с името си, на никого и от никого."
 А, ся де?!
И при щерката е така - който иска се включва. Тя тази година отказа.
Родителска среща скоро няма да има.
Другото е като навсякъде.

# 222
Аз другия уикенд ще меся и правя сладки - баткото не искал ,щял да рисува нещо за базара ....но за всеки случай Wink Wink
За подарък за размяна ,съм решила един дървен пъзел да подари на съученичката ...аз много ги харесвам и тази година съм напоръчвала и за племенниците ( нещо дребно + парички обикновено им давам,че са големи за играчки вече Wink ....а нещата ,дето ги искат струват майка си и баща си Wink )
[spoliler][/spoiler]

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 01:37 от paulieM

# 223
Моят син ще подарява подарък на съученичка. Чудя се какво да бъде. Миналата година пак на съученичка подарихме медена къщичка за сглобяване, от Икея е взехме. Чудя се дали и за 12- годишна девойка е подходяща. Моят човек обича да сглобява такива къщички и тази година отново сме купили за него. Хем тематично, свързано с Коледа, хем после и се хапва.
Моят миналата година имаше да подарява на съученичка. Взехме й един коледен роман ("Момичето, което спаси Коледа") и една кутия за бижута.

# 224
  • София
В нашия клас са се питали кой какво иска, за да няма разочаровани, нищо, че уж било тайна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт