Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 676
  • 791
  •   1
Отговори
# 240
  • here and now
Моята дъщеря е с дълга коса и си пада по скрънджита(така ли се пише?) и шноли. Винаги може още. И на книга би се зарадвала.
Другите неща, които харесва надхвърлят бюджета за училищен подарък. Само споделям.
Те няма да си подаряват подаръци, няма да имат и коледно парти. Вероятно ще занесат по нещо да се почерпят в училище и са в процес на украсяване на стаята.

# 241
Simple Smile Попитах младежа. Споделям да се посмеете Simple Smile Даде стра'отно предложение - гумена антистрес играчка имитираща женска гръд Simple Smile перифразирам цивилизовано Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Хормоните бесуват яко Simple Smile

# 242
  • София
Моят син отказва да участва в размяната.

# 243
  • София
Моята се уговорила да си разменят някакви robux gift card. Имате ли  идея от къде се купува такава гифт карта? И изобщо продава ли се в България?

# 244
  • София
Синът ми каза, че преди време бил търсил и ги намерил само в Амазон.

# 245
gato Да почерпиш сина ти една торта за идеята Simple Smile - сериозна съм.
Да речем, че имам английско чувство за хумор - прихванах от ММ  (българин си е). Сина ми и той, обачеее не всички са така.
Ще взема нещо техническо, на там клоня.

# 246
Моята се уговорила да си разменят някакви robux gift card. Имате ли  идея от къде се купува такава гифт карта? И изобщо продава ли се в България?
Да не е Roblox? За игрите в приложението..

# 247
  • София
Като идея за момче - безжично зарядно за телефон, също преносима батерия. Шефът на мъжа ми им носи разни такива джаджи от командировки.
Ето и някаква соларна, но такова точно нямаме и нямам впечатления - https://www.emag.bg/vynshna-baterija-solarno-zarezhdane-plastmas … 37e&scenario_ID=1

# 248
Скоро купихме Old spice комплект за подарък за рд на съученик -део стик+душ гел+карти за игра. Много добре се прие. За момиче в тази възраст също има хубави и нескъпи козметични комплекти или хубава четка за коса, несесер или органайзер за козметика и дрънкулки. Козметично огледало.  Има и по-тънички сребърни гривни  или пък висулка в рамките на 20-25 лв.
Миналата година ни се падна девойка, подарихме декорация за стая с лед светлини /не коледна/ и шоколад.
Може ароматна свещ или голям топъл шал /миналата година в Waikiki имаше страхотни шалове по 10-15лв!/ Планер с мотивиращи фрази.
Абе май за девойки има много по-голям избор...

# 249
  • София
https://bntnews.bg/news/izcyalo-nov-format-na-izpitite-sled-7-i- … cqY2nKWXV6Em9le2w
За Добро или лошо - отървахме наборите от новия формат на НВО
Нищо не казват за 7 клас в тоя репортаж или аз не съм наред със слуха. Но каквото чух беше глупост след глупост. Един път сърбах попарата на МОН с голямата когато беше първият випуск опитни зайци на новия закон. Сега само се моля да избутаме безболезнено и да излизаме от системата.

Simple Smile Попитах младежа. Споделям да се посмеете Simple Smile Даде стра'отно предложение - гумена антистрес играчка имитираща женска гръд Simple Smile перифразирам цивилизовано Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Хормоните бесуват яко Simple Smile

Сакън! Ще има ритуални самоубийства на майки... 🤣🤣🤣

# 250
Важното е че казват това Simple Smile : "Учениците, които в момента са в 5-и клас, ще бъдат първият випуск, който ще се яви на изцяло нов формат за изпита след 7-и клас през 2025/2026."

И на мен ми е омръзнало от експерименти, така че съм доволна, че този път пропускаме раздаването на новости на килограм.

# 251
  • София
На моя се е паднала девойка, няма идея какво харесва. Някаква плюшка ли да търсим, или много бебешко?

При нас момичетата масово са избрали козметика.

Много е модна марката Kikko.
Гланц за устни, най-вече, някакви хайлайтери и тн.

Дъщеря ми си избрала някакво олио за коса, не разбрах какво ( в момента се е вманиачила в косата си, както и да си поддържа кожата, но тя имаше сериозен проблем миналата година с дерматита, така че сега се следи и грижи доста)

Тя ще подарява на момче, но е решила вече да е футболна топка, тъй като според нея ще я хареса. В Декатлон има такива за около 25 лв., така че влизаме в бюджета. При нас е минимум 20 максимум 30 лв.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:39 от Pouh

# 252
  • София
И на мен ми е омръзнало от експерименти, така че съм доволна, че този път пропускаме раздаването на новости на килограм.

Ааа, чакай, чакай да излезе наредбата.. тогава ще се радваме Wink Никога не се знае какво може да им хрумне. Само като си спомня как в една година 3 випуска - 7-ми, 8-ми и 9-ти клас завършиха основно образование и ми се сгажда. Да не говорим за брошурите по биология и география, които "допълниха" материала, за да може тя да завърши основно в 7-ми клас. Сега изобщо няма да се учудя от някакви глупости в движение.

Моята щерка ще подарява на момче. Още се чудя какво да правя. Гледам тука за хайлайтери говорите. Пълен абсурд да ѝ позволя да се мацоти с подобни неща. А не е като да не иска. Направо я виждам как тайно си носи гримчета и зад гърба ми се разкрасява Simple Smile)) Има прекрасна палитра с гримове, само че е за сцената - танци, театър... Беше се опитала да си слага спирала и получи много строга забележка. Само гланц позволявам и то силно нежелателно да го слага на училище. Има време, ще се гримират. Да не говорим, че освен всичко останало кожата им сега трябва да се поддържа чиста, а не да се запушват порите.

# 253
  • София
И според мен са малки за гримове. Питала съм сина ми, само едно момиче от класа се гримира, поне според него доколкото забелязва.

# 254
  • Бургас
В нашия клас има 3-4 девойки, които ходят с доста силен грим: фон дьо тен, спирала, очна линия, опънати коси. Аз давам безцветен гланц, а от няколко дни има безцветна спирала, но не я ползва.

Общи условия

Активация на акаунт