Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро !
Успешен ден, бъдете здрави.
Благодаря за превода.

# 196
  • Пловдив

Божееее, какъв е този рейтинг...
Не са гледали епизода ли... Пак сме най-гледан сериал. Ама те не гледат ли вече сериали???

Конкуренцията:

Скрит текст:

Най-коментирани сериали в мрежата.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 10:16 от mariana51

# 197

Божееее, какъв е този рейтинг...
Не са гледали епизода ли... Пак сме най-гледан сериал. Ама те не гледат ли вече сериали???

Конкуренцията:

Скрит текст:

Най-коментирани сериали в мрежата.
Да не са им гръмнали телевизорите на тия хора!Нищо не разбират от игра на класни актьори!Тя мрежата полудя след снощната серия,те сакън Не Гледат!

# 198
  • Пловдив

Социалният рейтинг.
Вероятно е имало снощи някакво събитие/я, за да е нисък рейтингът на всички сериали.

Имало е мач и то с любимия отбор на Енгин Бешикташ. Мастер шуф, който приключва на 10 октомври.
От сериали - то е видно.

https://twitter.com/mgznmahallesi/status/1707297556240166970/photo/1

За кой сериал се говореше най-много на 27 септември? "Казвам се Фара" стана най-обсъжданият сериал в сряда, като беше обект на 127 хиляди 700 публикации в социалните медии.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 12:38 от mariana51

# 199
Привет!

Нямах възможност да гледам снощи, четох ви и разбирам,че е доста тегав епизод емоционално. Така се и очакваше. Рейтинга е нисък , но аз лично го очаквах. Така че турската публика и този път не ме изненадва Simple Smile
  Вероятно събота-неделя ще мога да гледам ако има превод.
  Разбрах,че Керимшах е оздравял, което е добра новина. Да видим кой му е станал донор.

Иначе сериала още е в тренда и то със солидна цифра

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 12:29 от araselia

# 200
  • Пловдив

Пресата днес: https://internetteyiz.com/haber/16759840/adim-farah-yeni-sezonuy … iyla-yine-zirvede

„Казвам се Фара” е ослепителен с новия си сезон! Енгин Акюрек отново е на върха с представянето си!

Докато новият сезон на „Казвам се Фара”впечатли публиката с невероятните изпълнения на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, вълнението достигна своя връх с промените в актьорския състав и сюжета!

Казвам се Фара: Нов сезон, нови лица, нови истории

Популярният телевизионен сериал „Казвам се Фара” с участието на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир направи страхотен старт на втория си сезон. Сериалът, който влезе в новия сезон с нови актьори и променящи се истории, стана център на вниманието на публиката в социалните мрежи.

Майсторството на Акюрек е невероятно!

Енгин Акюрек отново получи огромни похвали за персонажа си Тахир. Акюрек, който получи пълна оценка от потребителите на социалните медии за актьорската си игра и емоционалните си преходи, също впечатли с представянето си този сезон. Коментарите на зрителите като „Играта и емоционалните преходи на Енгин са страхотни“ са показател за това колко обичан е сериалът.

Демет Йоздемир и Енгин Акюрек: Перфектна хармония

Изпълнението на Демет Йоздемир също беше оценено. Хармонията и изпълнението на двамата подариха емоционални моменти на публиката. Новата сюжетна поредица на телевизионния сериал „Казвам се Фара” изненада публиката и направи сериала още по-интересен.

Нова ера в телевизионния сериал с Фейяз Думан

Участието на Фейяз Думан в сериала с образа на Бехнам внесе глътка свеж въздух, като промени динамиката на сериала. Изглежда влиянието на Бехнам върху Фара ще изиграе голяма роля в хода на сериала. С добавянето на нови актьори сериалът стана още по-силен и вдигна летвата.

Сюжет

Неочаквани развития и емоционални моменти Когато Тахир, който излиза от затвора, открива пред себе си съвсем различна Фарах, настъпва емоционален момент, който кара публиката да се вълнува. Въпреки че вярата на Фарах в развода с думите на Бехнам се отрази зле на Тахир, публиката оцени повече играта на Енгин Акюрек.

Очакванията на публиката са високи!

Феновете на сериала „Казвам се Фара”очакват с нетърпение какво ще се случи между Тахир и Фара. Сериалът обещава завладяващо изживяване на зрителите с новия си актьорски състав и променящата се история.

Казвам се Фара, изглежда ще държи публиката прикована към екрана и през новия сезон. С успешните изпълнения на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, промените в актьорския състав и неочакваните сюжетни линии, изглежда сериалът ще оглави рейтингите и този сезон.

# 201
Здравейте момичета.
Усмихнат и успешен следобед.

Благодаря за превода на разказа на Енгин.
Иии серията снощи беше супер, на моменти се улавях, че съм спряла да дишам, за да не изпусна нито един момент.
Енгин и Демет бяха превъзходни.
А относно рейтинга, мисля, че причината е, че по същото време, когато започна нашия сериал по една от телевизиите им даваха филма "Берген"( филма е за една турска певица , убита от бившия си приятел), главната роля в който играе Фара Зейнеп Абдулах. Точно преди започването пролетта на нашия сериал тя беше дала интервю, че единствената Фара е тя и ако не се лъжа беше изявила претенции за смяна на името на героинята на Демет. Имаше големи разправии по този повод от страна на Фара Зейнеп. Та си мисля, че може би това е причината за ниския рейтинг.
Но както и да е. В Турция може и да не са гледали серията, но ако извадят рейтинг от гледалите го на международно ниво сигурно цифрите ще ударят тавана.

Ще изчакам превода за да коментирам серията, защото почти през цялото време бях на картинки.

# 202
Не мога да повярвам.   Какъв е този рейтинг?  Dizzy Face

Наистина се надявам да има нещо друго,което е хванало зрителя прен екрана.
За Фара  Зейнеп  не знам какво да  кажа.  Едва ли едно магаре се казва Фара.  Няма право да има претенции  към името на сериала. Жалко...

# 203
Ако е някакво успокоение, има нещо наречено моментална карма - от ATV са изрязали страшно много сцени от оригиналния филм за Берген и Фара Зейнеп Абдула вчера пак беснееше из туитър (или Х, както се казва вече). Ако бяха пуснали дата за излъчване на филма една идея преди нашите хора да обявят тяхната, можеше сега и да ѝ съчувствам, но когато нещо се прави умишлено и злонамерено... така става Kissing Smiling Eyes

# 204
Привет!
Прочетох разказа на Енгин,Благодаря за превода Марианка!Нестандартен писател е!
Във всеки негов разказ търся по нещо от него или от ролите които е изпълнявал!Не знам защо?
Продължава емоцията от снощната серия все още по медиите,и всички хвалят играта и на двамата!Заслужено!
Лек и спорен остатък от деня!

# 205
Не знам какво и защо прави, но не й прави чест. Ясно има проблеми. Винаги съм  я смятала за красива,умна и талантлива. Не й отива да се излага пред публиката. Не беше ли предложена  ролята първо на нея за Фара.

За мен беше голямо щастие  дуото на Енгин и Демет. Като сбъдната мечта. Hug

# 206
  • Пловдив

Феновете пуснаха това видео. Тук Тахир да не отвлича Фара...

Nina_Richi, първо ролята бе предложена на Аслъ Енвер, но тя забременя и тогава поканиха Демет.

Да сложа и тази снимка. Енгин и режисьорът.

Фокс преди малко: Толкова много неща се случиха снощи...

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 15:40 от mariana51

# 207
Благодаря ти Марианка. Вярно,че така беше, бях забравила  и за случая  с Ф. Абдулах

# 208
  • Варна
Привет !
Не е истина, такъв рейтинг не съм очаквала Scream Срамота Mask

Тия хора не ги разбирам какво ги кефи.  Толкова малоумни сериали с по 3-4 сезона има,
аз повече от 5 мин не мога да ги издържам да ги гледам, то нито действие, нито мисъл,
нито диалози, ни нищо Weary

# 209
Когато видях рейтинга  Wink

Общи условия

Активация на акаунт