Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

https://twitter.com/EbruKuryaDiler/status/1713521021075025961

Eто какво написа в профила си в туитър Ebru Kürya Diler:
Нека пътят на нашия много ценен Енгин Акюрек, с когото се гордеем в международен план, когото много ценя както за актьорската му игра, така и за писането му, бъде „винаги“ отворен.
Нека сърцето ти и перото ти живеят дълго.

Sylvette, ние знаем, че втори сезон на сериала, ще е съвсем нова история.
В озета към 17 епизод ни подсказаха следното: Фара и Тахир, от друга страна, ще започнат да се бият срещу Бехнам и неговата тирания, без да се предават, независими един от друг. Т.е., всеки самостоятелно ще се бори с Бехнам.
И да - внимателно ни показват някои неща от 1 сезон. Не може да разберем отговорите на всичко в един епизод.

Чакаме трейлър...

https://www.youtube.com/watch?v=OpzJsaRHzp8

Ето го - откъс от 18 еп.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 20:53 от mariana51

# 601
Благодаря ви момичета ,че отделяте от времето си ,за да ни зарадвате с преводи на епизодите.araselia,тъй като у нас празниците са ""три дена яли,пили и се веселили",не е късно да ти пожелая да си здрава ,честита и да се радваш на силна и нежна любов като тази на Тахир.Damata, и аз не мога да си представя Аслъ Енвер в ролята на Фара,освен Демет.Тази роля е писана за Демет и сериалът има успех заради химията между нея и Енгин,както и заради силния актьорски състав като цяло .В 17 серия не разбрах защо Тахир рискува живота на бащата на Мерджан ,която му спаси живота,но си мисля ,че щом Тахир пощади Али Галип и Бехнам ,не би изложил на опастност невинен човек.Изобщо сценаристите всеки път ни оставят с безброй питанки.

# 602
Привет!

Ани, благодаря Purple Heart

Още не съм изгледала серията, видях само откъса , нещо се обясняват плачейки.

Благодаря за хубавите фенски снимки , радвам се за италианките - дошли и се срещнали с Енгин.

# 603
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - откъс от 18 епизод на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239628%2F141a4052 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/18-vcJy1yEh93Cinf6Q

# 604
Благодаря за превода, след това признание може би ще възродят връзката си и ще продължат заедно, освен ако не е само сън - гледам в туитър се молят да не е Grinning

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 22:33 от araselia

# 605
Благодаря за превода на всичко.Hearts

Аз също се надявам да не е сън или илюзия на някой.  За смяната на сценаристите имам резерви и опасения,дано е на късмет.

С български думички е по-добре.  Много ми хареса епизода.  Не мога да повярвам,че  има нисък  рийтинг.
Тази сцена е  много комична. Гледах я няколко
пъти и се забавлявах с физиономиите на всички.  До тук имаше нещо,като летаргия и мъка  за героите.  От тази сцена започна събуждането им, завръщат се борците във Фара и Тахир. Заряди им от първи сезон е тук. Липсва само комисаря, но скоро ще е на крака.

# 606
  • Пловдив

Добро утро в понеделник - успешен и мирен да е.
Освен Тахир и ние чакаме новини днес.

# 607
Добро утро момичета.
Усмихнат и пълен с изненади и положителни емоции ден.
Араселия - много на патерица. Честит рожден ден. Здраве, щастие и много късмет ти желая.

Да имаме много новини и снимки от снимачната площадка.

Успешен ден на всички.

# 608
  • Варна
Добро утро!
Благодаря за откъса и превода му, Мариянка Heart
Мисля си, че няма как да е сън, а си е истинско,
време им е вече да обединят усилията си.
Ками Yellow Heart до 26.10. има време, някой може да знае къде снимат, имаш голям шанс да видиш на живо Енгин Simple Smile
Хубава седмица!

# 609
Благодаря за превода!
Леле, ето тази сцена чакахме с нетърпение. Мисля, че не е сън. Само не знам как Тахир се е озовал в тази стая.
Сега не търпението за новата серия ще е още по - голямо.
Успешна седмица от мен!

# 610
Привет момичета!
Благодаря за превода Марианка!
Най-накрая Фара призна какво я мъчи!
Тахир остана като изумен,но веднага започна да успокоява Фара,че двамата заедно ще го преодолеят!Ще им е трудно ,но ще успеят,!
Спорен ден и дано този силен вятър довее някоя новина!

# 611
  • Пловдив

Докато чакаме нещо ново, да се насладим на това, което видяхме от откъса към 18 еп.

# 612

Докато чакаме нещо ново, да се насладим на това, което видяхме от откъса към 18 еп.
Изстрадана и дългочакана е тази целувка!
И за двамата!

# 613
  • Пловдив

Днес в туитър напират за трейлър.
Чакаме снимки и въведение към 18 еп.
Нещо липсвате...

# 614
Подготвяме вечерята!

Ама и следим темата Stuck Out Tongue Winking Eye!

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 19:34 от Damata

Общи условия

Активация на акаунт