Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Още в 17 епизод има добавено име на нов сценарист. Към Deniz Dargı/Дениз Даргъ, S.Cenk Boğatur/С. Дженк Боатур и M. Cem Görgeç/М.Джем Гьоргеч, е добавен Serdar Soydan/Сердар Сойдан.
Дали е бил в помощ на екипа или за да има приемственост, скоро ще разберем

Утре ще има трейлър: https://twitter.com/Sunny1488/status/1713241574212010470
Това място ще се запали утре
.

Имаме нова снимка в сторито на Енгин - Енгин и Сефа.

Феновете предполагат, че Баде е завела Мехмет в подземния паркинг, където е бил прострелян. Дали ще си спомни...

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 20:47 от mariana51

# 586
А,аз си мисля какво ли щеше да е ако Аслъ Енвер ,не беше бременна!юНе я знам Аслъ,но ми се струва по за леки,драматични роли!Докато Демет е по темперамента,по сърцата.Тъкмо за ролята на Фара!Няма по подходяща от нея за ролята на Фара,добре стана,че Аслъ забременя!

# 587
Демет много повече прилича на иранка с тази коса, с тези очи и устни.

# 588
  • Варна
Привет !
Изгледах серията, бързо върви, драмата се поразреди Yellow Heart и това е добре,
много хубави сцени имаше, макар и нереални на Фара с Тахир, особено ми хареса
тази на излета, дето Тахир се прави на умрял Stuck Out Tongue Closed Eyes  хем бяха
забавни, хем беше много мила сцена ...
Много силна беше сцената на Фара с градинската ножица, как ги насмете, страхотна игра на
Демет !
Тази новата  героиня Мерджан ми стои доста пренавита, не знам от актрисата ли е, или
героинята Thinking
Тахир ме изкефи като се появи на събитието на фирмата, беше във вихъра си ... никой  не можа
дума да обели ...
Много хубава беше и сцената  на Тахир с Бехнам, когато занесе подписаното заявление за развод, напрежението във въздуха можеше да се реже с нож Scream Прекрасна игра и на Енгин и на Фейяз Yellow Heart
Това с внезапната промяна на поведението на  Фара спрямо Бехнам малко ми дойде прекалено.
Няма още обяснение какво ще прави Бехнам като се разведе Фара, той е женен Scream Втора жена ли ще му става ??
Мехмет и той засега е като статист, искам пак да влиза в  действие и да се раздвижат малко с Бааде,
искам да им върнат предишната активност Two Hearts 

Това със смяна на сценаристи не ми допада Smiling Imp Какво им стана пак на тия хора,
дано не е вярно Relaxed но щом има ново име в надписите, може наистина да е писана серията от друг Rage

Дотук всичко беше на ниво, свикнах на силна, логична история със силни диалози, в тая серия
малко диалозите ми бяха по- слаби и обясненията вместо действията в повече!

# 589
  • Пловдив

Хадииии - нови снимки - фенове на сета - италианки.
Ох, и видео - смях, пуснете си звука: https://twitter.com/Sunny1488/status/1713270505711493570
И на гифче:

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 22:40 от mariana51

# 590
  • Варна
Е, браво на италианките, добрали са се до Енгин Smile
Ха-хахах , супер веселба са спретнали, как ми се ще да го видя в някоя комедийна роля Yellow Heart
Мечти, ама много е добър и в това амплоа !
Мерси за снимките, Мариянка !

# 591
  • Пловдив

Добро утро в неделя. Днес чакаме трейлър.
Има много снимки на феновете и с останалите актьори от сериала:

# 592
Добро утро!
Благородно да завидиш на тези италиански,Мярианка!Ама как сладко само казва Енгин'чао'!Браво но тях,организирали са се !А ние днес сме в очакване на трейлър,,който както винаги ще е късно вечерта!А,това за смяната на сценаристите,дано да не е вярно!Защо правят така тези хора?Като се хванеш на хорото,играеш докрай!Всики има някакъв стил на писане,новите и те,Само да не стана така да гледаме,нещо друго!
Спорен и лек да ни е деня!

# 593
Добро утро момичета.
Усмихната, слънчева и пълна с положителни емоции неделя.

Благодаря за превода на серията Марианка, Барисеа.
Благодаря за всички новини и снимки и вашите споделени мисли.
Дано да нямаме смяна на сценаристите, защото като нищо сериала ни може да тръгне в друга посока.
Завиждам благородно на италианките, че са успели да открият Енгин на сета.
Аз на 26.10 пътувам за Истанбул, ама като нямам представа къде да търся сетовете само ще си се разхождам из града.

Хубав ден на всички.

# 594
  • Пловдив

Страхотно си прекарват, прекрасни са Енгин и Демет.
Енгин/Тахир "взима" интервю от Демет/Фара...

https://twitter.com/_denizsever/status/1713447459811123696

„Фара“ на корицата на дигиталното издание на MIPCOM WorldScreen.
💥

Снимки от сета.

# 595

Още една нова снимка от РД на Ентин!
Как ли ее в.езнала тази дама в каравана на Егин!
Щастливка!

# 596
  • Пловдив

Докато чакаме трейлъра, нека прочетев една рецензия за еп.17:

Рецензия на „Казвам се Фара“  епизод 17:
Изборът между живота и смъртта

От Young Wolf

Човешкият живот се състои от избори. Ние правим избори всеки час будни. Ние избираме какъв сок да пием сутрин, какво да облечем за работа, какъв сериал да гледаме. за какво да пиша... И тогава идват важните, променящи живота решения. Бъди герой или страхливец. Борба или бягство. Живей или умри. Изборът е важен. Живей или умри... Това е, нали? Може би най-важното. И това не винаги е в нашите ръце. Но понякога, въпреки Бог, света и съдбата, това е нашият избор. И в този момент това става най-важният избор.

В последния епизод на "Казвам се Фара" главните ни герои са изправени пред избор на живот и смърт. Новината за предполагаемата смърт на Тахир и пътуването на Каримшах до Иран оставят Фара съсипана до такава степен, че прави опит за самоубийство. Любовта към сина й обаче се превръща в спасителен пояс, дава й силата да издържи и я мотивира да се бори срещу потисника си Бехнам. Междувременно Тахир, спасен от Мерджан, се бори с криза на вярата, подозирайки, че Фара го е предала, но остава решен да отмъсти на Бехнам. Накрая. Мехмет, който се бори с депресията, открива, че не може да избяга от отчаянието си, докато Тахир не го връща към  изследователска му природа. От дълбините на отчаянието и самотата всеки от главните ни герои се издига и се оказва готов да приеме предизвикателството.

Болката на Фара беше осезаема в този епизод, докато тя се бореше с мисълта да загуби както Тахир, така и Керимшах. Нейното страдание достига критична точка, принуждавайки я да мисли за отказ от живота. В момент на пълно отчаяние Фара прави решителна крачка пред Бехнам, който, обсебен от нея, спасява живота й. Той също така връща Каримшах от Иран и разкрива, че Тахир е жив, всичко с изкривената цел да установи връзка с Фара. Животът на Фара обаче претърпява нов обрат, когато тя открива, че е била дрогирана. Вдъхновена от решимостта си да освободи себе си и сина си, тя събужда майката лъвица в себе си, използвайки своята интелигентност и находчивост, за да измисли план срещу похитителя си. Разбирайки болните желания на Бехнам, Фара го манипулира с единствената цел да намери флашката с уличаващото видео с участието на нея, Гьонюл и Баде. С новооткрита увереност и непоклатима решителност. Фара изглежда готова да се измъкне от вечната зима, която Бехнам й наложи и се бори със зъби и нокти за свободата си.

От друга страна Тахир се чувства предаден, вярвайки, че Фара е тази, която е казала на Бехнам как да го намери. За да се противопостави на влиянието на Бехнам, Тахир сключва съюз с Мерджан и измисля таен план за подкопаване на властта на Бехнам. В допълнение към предаването на документите за развод на Бехнам, Тахир тайно се впуска в мисия да проникне в мрежата за сигурност на Бехнам. Мерджан се оказва ценен съюзник предоставяйки на Тахир важна информация: снимка на Халук Мертоолу, шеф на сигурността на Бехнам и бизнес партньор. Тахир умело се възползва от правните проблеми на Халук, за да си осигури акции в неговата компания. Този стратегически ход е съчетан с очакваното наследство от Али Галип, осигурявайки позицията на Тахир като партньор в холдинга Азааде/Акънджъ. Това стратегическо позициониране поставя началото на решителната битка с Бехнам. В края на епизода, Тахир лице в лице с Фара, е поразен от белега на китката й и задава актуален въпрос, който не може лесно да бъде избегнат чрез по-нататъшна измама.

Край. Мехмет е изправен пред труден период на възстановяване, тъй като зависи от помощта на другите. Упорит, както винаги, в самосъжаление, той наранява Баде, чиято любов към Мехмет е очевидна за всички. Но когато пристига Тахир, Мехмед изглежда се е отказал. Отказвайки да подкрепи Мехмед в скръбта му, Тахир води Мехмет в дома си, определя време за възстановяването му и дори го моли да помогне в издирването на Бехнам, знаейки, че връщането към разследващата работа ще помогне на Мехмет да се възстанови. Част от дълбоката депресия на Мехмед е неспособността му да си спомни кой го е наранил. Вероятно Мехмед страда от дисоциативна амнезия, защитен механизъм, който помага на оцелелите от екстремно насилие да се справят с травмата, която са преживели. По-добре по-рано, отколкото по-късно. Мехмет ще трябва да се справи с травмата, която е преживял, и остава да видим как ще реагира на откритието, че осиновителят му е този, който го е застрелял.

В този епизод нашите главни герои поемат по труден път, преодолявайки трудни и тъмни моменти, като всеки се бори със собствената си идентичност и травми. Въпреки това, когато се сблъскат с болката и съмненията си, те откриват подновено чувство за цел, разпалвайки отново решимостта си да се изправят срещу онези, които са им навредили. Всеки от тях прави важна първа стъпка към противодействие на общия враг. В обърнатата с главата надолу игра на черно-бялото агне от миналия сезон, съвместните усилия на нашите герои дават надежда за справедливост и дългоочаквано обединение.

Живот или смърт. Герой или страхливец. Бийте се или се предайте. Всичко това са въпроси на избор, които формират самата същност на нашето съществуване. Нашият живот до голяма степен се определя от решенията, които вземаме. Понякога тези избори може да са извън нашия контрол, но неизбежно идва момент, когато силата на избора е в нашите ръце. Именно в тези решаващи моменти трябва да съберем силите си, за да се справим с положението. Живот или смърт, избирайте внимателно... Смъртта е окончателна, а животът е пълен с възможности. Това осъзнаване, с което се сблъскват нашите герои в този епизод, има забележителния потенциал да ни спаси от бездната на най-сериозните избори, пред които можем да се изправим в живота си.

Скрит текст:

И една класация за най-обсъжданите продукции за седмицата (08-14 октомври)

# 597
Момичета, изгледах филма. Незнам даже какво да коментирам. Имах чувството, че гледах един по различен сериал, сякаш не нашия.
Да, Фара се активира но някак си ми дойде в повече тая рязка преливка от силна омраза към Бехнам подменено с топло отношение и внимание към него. Ще видиме и на Тахир войната до какво ще доведе. Малко ми е странна тази работа с акционерството.
Най - силния момент за мен и трогателен беше когато Тахир видя Керим да кара колата и му нахлу стария спомен.
Хайде хубава вечер!

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 18:43 от Sylvette

# 598

Нося нови снимки!
И още нещо!

# 599
Сетих се и още...
Мисля си, че много неща трябва да се разплитат от миналия сезон, които чакаме с нетърпение. Например братството между Тахир и баш комисаря. За Агнетата... А те се заплетоха още нови. Дано сценаристите успеят и имат време да повдигнат завесите лека полека. И да не се размият нещата.
Направи ми впечатление колко много и истински се изплаши Бехнам за Фара. В този епизод успях да забележа и топлия му поглед, който притежава и бях забелязала още във филма "Една жена" (бях гледала няколко серии) , където играеше добър герой. Въпреки, че сега играе злодей на моменти го улавям този поглед и се сещам за това, че всъщност актьора е Феяз Думан и наистина съм възхитена от превъплъщението му като лош човек.
Хайде ще чакаме сряда и да се надяваме участието на новия сценарист да не съсипе силния ни сериал.

Общи условия

Активация на акаунт