Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!

Благодаря за преведения епизод, бъдете здрави ,момичета

Приемам го като подарък за днешния ми ден Simple Smile

Скрит текст:
Почерпете се за мое здраве, както казах ставам на 25 Stuck Out Tongue Winking Eye и се чувствам почти на толкова

Хубав ден!

# 571
  • Пловдив

Добро утро в събота, успешна и мирна да е.
Имаме превод, има и време през почивните дни да се изгледа.

Имам идея, кога ще си върне паметта Мехмет. Когато види отново Иляс. Да видим, ще позная ли...

araselia, честит РД. Обичам да пожелавам здраве.
Да си все така всеотдайна и към темата, и уважението към Енгин.
Дълго време да сме заедно, макар и виртуално.

# 572

Здравейте съботно!

araselia Two Hearts  Честит празник!  Желая здраве и късмет!

# 573
Благодаря за превода!
Днес ще бъде филмов маратон:blush:

araselia Честит рожден ден от мен! Много здраве и красиви и светли моменти с близките хора. Слънчев празничен ден🎉

# 574
Привет момичета!
Благодаря за превода Марианка Heart!:hibiscus:!Ти и момичета които превеждате,правите деня ни по-добър!
Araselia,Честит рожден ден!
Бъди много здрава,опора на мъжката част на семейството  и щастливи години занапред!

Спорен и спокоен ден ,момичета!

# 575
  • София
Е-е, не мога да не сложа и това...

Снимката е точно такава ,каквато трябва да бъде.

Arasselia ,погледни този слънчев ден,помечтай,запиши мечтите си на лист,и нека написаното  стане  реалност.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 17:36 от Leddel

# 576
  • Пловдив

Кодът на сейфа, който Фара иска да отвори в кабинета на Бехнам и вземе флашката със записа от смъртта на Али Галип, сетихте ли се кой ще е??? Аз мисля - "ФАРА".

Гледайте епизода, че да коментираме.

# 577
  • Варна
Привет Yellow Heart

Огромно благодаря, Барисеа, Мариянка Sparkling Heart за превода на новата серия,
правите ни подаръци, за което, много съм признателна!

Араселиа Yellow Heart  честит рожден ден Flowers Hibiscus Бъди здрава и много щастлива с
любимите си хора !!

Хубава събота!

# 578
  • Пловдив

Новина: https://twitter.com/ENGINcilerr/status/1713115794282848550

Ден на подписване 🎉
Енгин Акюрек - 04.11.2023 г., от 13:00 ч., турско време.
На Панаира на книгата в Истанбул 2023 г

# 579
Привет.

Благодаря за всичко споделено, както и за превода момичета .Flowers Hibiscus
Слънчева и усмихната  събота. Честит имен ден на всички празнуващи.

Честит Рожден Ден, Араселиа! Flowers Tulip

Пожелавам ти здраве, много щастие, късмет и обич! Нека твоят ден днес бъде прекрасен, изпълнен с красиви наричания, които да се сбъднат и да те направят щастлива! Сбъдвай мечтите си и се радвай на всичко любимо!:purple_heart:

# 580
  • Пловдив

https://twitter.com/dedikoducucocuk/status/1713160901711253738

Ето какво написа Dedikoducu Çocuk(Всичко за знаменитости, скандали и телевизионни сериали/ Мениджър на таланти/ И понякога правя кастинг)

Доколкото разбрах, сценарният екип на сериала "Казвам се Фара" се е променил и от 19-ти епизод ще пише нов сценарист.

Ето какво пишат под новината му:
* Не, ние не искаме такова нещо, новодошлите не могат да пишат по-добре от хората, които са създали героите. Когато има смяна на сценарист, духът на сериала и героите се разрушават.Не правете това.

* Dedikoducu, имам само един въпрос. Защо си толкова уверен, когато става дума за "Казвам се Фара", след като винаги разпространяваш половинчати клюки? Можете ли да обясните, моля?

* Надявам се да са само слухове. Когато се сменя сценаристът, сменя се и стилът на сериала. Ако се случи нещо подобно, дано новият сценарист не промени нищо. Не искаме любовни триъгълници. Дръжте ги далеч от нас.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 15:42 от mariana51

# 581
Добро утро!

Благодаря за преведения епизод, бъдете здрави ,момичета

Приемам го като подарък за днешния ми ден Simple Smile

Скрит текст:
Почерпете се за мое здраве, както казах ставам на 25 Stuck Out Tongue Winking Eye и се чувствам почти на толкова

Хубав ден!

Честит рожден ден, Араселиа! Честит четвърт век! Sweat Smile

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 17:02 от Burkina

# 582
Привет!
Изгледах серията!
Пробуждане,за Фара ,пробуждане и за Мехмед!Динамична,напрегната и драматична серия ,която свърши на най интересното както винаги!От тук насетне Фара ще е с две лица-но дали няма да се усети Бехнам!Фара е малко бърза,припряна,първосигнална,докато Бехнам е хитър,пресметлив !
Мисля,че Фара успя да вземе флашката от кабинета на Бехнам,за това беше толкова неспокойна като влезна Гюнюл ,и си отдъхне като видя,че е тя!А Тахир веднага се усети,като видя ръката на Фара!Но за да надхитрят Бехнам,трябва да играят и двамата!Мехмед ще си върне паметта,може би като види Иляс,или като чуе изстрел от куршум!

# 583
  • Пловдив

Фърат публикува снимката в инстаграм си: https://www.instagram.com/p/CyYPdsGt1Lp/?hl=bg

Та, гледайки снимката веднага ми изплува сценат, където Тахир каза на Мехмет, до една седмица да е на крака, а до месец - на работа в полицейския участък.

От новия фотограф...

# 584
Благодаря ви , момичета Purple Heart

Голям образ тоя Фърат Joy

Общи условия

Активация на акаунт