Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 120

Този трейлър пък въобще не ми хареса.
Ама Фара все нещо трябва да е харесвала в този Бехнам.
Всъщност Тахир защо толкова драматизира развода? Нали така се разбраха - този брак ще продължи дотогава, докато е нужен на Фара. Явно вече не е.

И аз така мисля, дори го е обичала много вероятно преди да я тормози, все пак е забременяла от него съвсем доброволно. Тахир чак се налага да го изкарват с полиция и белезници, но мисля, че поведението му се дължи, освен на турския темперамент хаха, на факта, че двамата май не са имали един нормален последен изяснителен разговор, и на него му се стоварва всичко на главата изведнъж, затова му е много трудно да го приеме. Естествено бракът им вече не беше фиктивен, той никога не е бил, още от самото му предлагане, а след това емоциите са се развили, нормално е да страда.

# 121

Гледам ,че на официалния плакат липсва Каан!Къде ли е?В края на сезон 1 се заигра с
онази "чапла"

# 122
  • Пловдив

Въведение/трейлър 3 към епизод 15 на "Казвам се Фара" на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239616%2F19f188de … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/1-26-09-2023-3-zgPPE8PG5jQjv4d3

# 123

Фара добре отговаряше на Тахир и въобще не беше такава страхливка.
Сега  мълчи като Сепиде.
Керимша е радостен, че е с баща си. Фара иска развод. Не ми е ясно Тахир за какво семейство ще се бори, като никой не го иска.

# 124
  • Пловдив

Снимки от еп. 15.
Ето и въведението/озета:

Бехнам най-накрая успява да  намери Фара, която навремето се е опитала да го убие. А що се отнася до Керимшах? Дали това малко момче, за което Фара се грижи, е собственият му син? Бехнам иска първо да се увери в това. Разбира се, той пленява Фара, която го е напуснала преди, а  сега разбира и, че е омъжена за друг мъж. Тази новина е лоша  като смъртта и затова той ще иска да  накара Фара да изпита възможно най-голямата болка.

А когато Тахир научава, че мечтата му за щастливо семейство е разбита и че жена му Фарах и Керимшах са задържани от Бехнам, той ще направи всичко възможно да ги спаси. Нещата обаче няма да се развият така, както той иска, и той ще бъде притиснат в ъгъла от капана, който му е заложен.

След като излиза от затвора след една година, прекарана там, Тахир и Фара, която на практика е пленница на Бехнам, ще се срещнат  в съдебната зала, защото Фара иска да се разведе с Тахир. Тахир, от друга страна, не може да разбере това и вместо да се разведе, той избира да се съпротивлява докрай, рискувайки всичко.

# 125
Една година затвор?!
Керимшах е оздравял, а Фара всъщност живее с Бехнам ли?
И какво не разбира Тахир - детето е с баща си в крайна сметка и това е най-важното за Фара.
Признавам, че е добра майка.
Но това, че мълчи и не споделя нищо - не ми харесва.

# 126
  • Пловдив

Започва представянето на персонажите:

Тахит Лекесиз
Енгин Акюрек

Въпреки  че e сирак, отгледан от лидер на престъпна организация, той става човек, издигнал се до ниво да бъде дясната му ръка.  В резултат на ужасното си детство и мрачния престъпен свят, в който живее, той е загубил всякаква надежда за живот. Животът му се променя, когато среща Фара и Керимшах. Фара и Керимшах стават негово семейство и той успява отново да стане щастлив. Тахир се връща в изходна позиция, когато Бехнам се появява и отвлича Фара  по времето, когато той е затворен за престъплението, в което е обвинен. Сега единствената му цел е да се превърне в кошмар за онези, които разрушават мечтите му.

Фара Ершади
ДЕМЕТ ОЗДЕМИР

Първоначално се запознахме с Фара като чистачка, родена в Иран, живееща нелегално в Турция, чийто син Каримшах страда от отслабена имунна система. Тя е жена, чийто живот се променя, след като става свидетел на убийството на член на мафията. След убийството тя се влюбва в Тахир, който е номер две в мафията, и се омъжва за него. Докато се подготвят да напуснат страната, плановете им се обръщат с главата надолу, когато Бехнам, бащата на Керимшах,  се появява пред тях. Когато Тахир е затворен за извършените престъпления, Фара започва да живее живот на затворничка в ръцете на Бехнам.

Мехмет Кошанер
ФЪРАТ ТАНЪШ

Той е главен комисар на отдела за организирана престъпност, известен със своята упоритост. Израснал като син на ченге и станал ченге като него, той прекарва години в преследване на престъпната организация, включваща Тахир през най-силния период от кариерата му. В крайна сметка успява да унищожи организацията с партньорството на Тахир, но разбира, че баща му Орхан също е таен партньор на тази организация и е предаден.  Освен това баща му го застрелва в челото. Той се събужда година по-късно, но след това вече не е същият Мехмет, който беше.

Бехнам
ФАЙАЗ ДУМАН

Бехнам Азади, бащата на Каримшах, с когото Фара е имала връзка в Иран. Той е единствен син на влиятелна фамилия от Табриз. Отгледан от майка си Рахшан. Той е страстен и гневен човек, чиято тъмнина надделява над светлината. Въпреки че все още е женен в Иран, Фара заема специално място в сърцето му. Обича тази млада жена почти обсебващо. Той може да се противопостави на света заради Фара. Иска да притежава не само Фара, но и всички видове сила и власт, и един по един той елиминира тези, които вижда като съперници или пречки за себе си. След смъртта на Али Галип той поема по-голямата част от компанията му и поема сенчестия му бизнес.

Керимшах
РЪСТИН ПАКНАХАД

Той е единственият син на Фара. Красиво, невинно момче с големи очи...  Керимшах е дете с отслабена  имунна сиситема от раждането, известно като „дете - балон“. Живее вкъщи в стерилна стая. Въпреки младата си възраст и болестта, той е разбрано и зряло дете. Фара предприема всяка стъпка много внимателно, за да спаси живота на сина си. Тя лично следи заболяването му.  Фара е лекар и майка на Керимшах.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 20:50 от mariana51

# 127
Една година кома за комисаря, една година затвор за Тахир.
Другите какво ще да са правили през това време.
Каан го няма - сигурно си доучва в Щатите, Али Галип най-вероятно Тахир си го стрелна. Ами Орхан баба - дали Иляс го елиминира?

# 128
Момичета, имам чувството че няма да гледаме същия сериал. Прекалено много нови лица, старите ми изглеждат супер променени. Какво ли се е случило с Каан? Али Галип също го няма🤔Но не очаквах да е минала 1 година😔😔😔Ужасно! Значи Мехмет ще е бил в кома цяла година! Какво ли ще си спомня след това? Новият трейлър изобщо не ми хареса.

# 129
  • Варна
Привет, момичета !
Затрупали сте с новини, кои хубави, кои лоши Rage
Благодаря за всичко, което сте донесли Yellow Heart
Мариянка за трейлъра и превода Flowers Hibiscus
Много хубав постер за сезона, излъчват любов, дори без погледи Two Hearts
Някак любовта е на друго ниво, не е тук и сега, а там където други няма
освен тях двамата, сякаш света е изчезнал и са останали само те. Дори само с това
леко докосване /все пак ръцете им са една върху друга/ те са като едно цяло Sparkling Heart
Така го виждам аз.
А новия трейлър е ужасен Smiling Imp ама това ни чакаше, ще има препятствия.
Кофти решение за скок от 1 година, да видим какво са измислили, дано не ни разочароват Relaxed

Супер билборд !! Браво на феновете!

И за други актьори е правено, скоро е имало за Керем Бюрсин.

# 130
Момичета, имам чувството че няма да гледаме същия сериал. Прекалено много нови лица, старите ми изглеждат супер променени. Какво ли се е случило с Каан? Али Галип също го няма🤔Но не очаквах да е минала 1 година😔😔😔Ужасно! Значи Мехмет ще е бил в кома цяла година! Какво ли ще си спомня след това? Новият трейлър изобщо не ми хареса.

Ами нали казаха - нова история.
На мен не ми допада мълчанието на Фара.
А пък Тахир ще си върне мафиотските настройки, което така или иначе на Фара не ѝ допадаше.  Сега той ще отмъщава /влязоха и с това в калъпа на сериалната тематика/.
Отмъщение, затвор, болница... Да пропускам нещо?

# 131
  • Пловдив

Вера Акънджъ
СЕНАН КАРА

Тя е украинка по националност, съпруга на известния престъпен бос  Али Галип Акънджъ. Въпреки че съпругът й Али Галип се измъква от съвместната операция на Мехмет и Тахир, светът на Вера е разбит, когато той скоро изчезва. Това, което наистина я разстройва, е, че тя губи съдебните дела от Бехнам. Тя мечтае за живот, в който може да се върне към стария си славен живот и ще бъде готова да направи всичко необходимо, за да постигне това.

Баде
Бурджу Тюрюнз

Баде, която е отгледана от чичо си Али Галип Акънджъ  заедно с брат си Бекир, е  юрист и много отдадена на семейството си, докато не среща и се влюбва в главния инспектор Мехмет, след което тя избра страната на справедливостта и любовта.  Мехмет, заедно с Тахир и Фара, изиграват своята роля в унищожаването на тази престъпна империя. Тя е интелигентна, проницателна и упорита жена. Тя смята, че винаги ще намери изход пред лицето на събитията и не се отказва лесно от този път.

Бекир Акънджъ
МЕРТ ДОАН

Бекир, палав, но таен романтик от семейство Акънджъ, израства със съзнанието, че не винаги е бил достатъчно ценен за Али Галип. Чувства се странно в семейството и смята, че не получава това, което заслужава. Фактът, че братовчед му Каан е престолонаследник, а Тахир е като планина пред него, прави Бекир да изглежда като избухливо, егоистично и непокорно дете в семейството. Единствените хора, на които държи в живота, са Гьонюл - сладко и добронамерено момиче, за което братовчед му се жени, и по-голямата му сестра Баде, от които не може да се дистанцира.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 21:04 от mariana51

# 132
Вера свикнала на луксозен живот, към кого ще се насочи за да ѝ бъде осигурен?
Предателка. И тя - само трепереше за Каан. Нито Орхан я интересуваше, нито Али Галип, нито убитото семейство и двете останали сирачета. Където и както ѝ беше изгодно.

Втори сезон - сякаш ни подмениха героите. Никой не е това, за което сме си го мислили.

Ха, май Баде ще излезе най-читава от всички.

# 133
Една година затвор?!
Керимшах е оздравял, а Фара всъщност живее с Бехнам ли?
И какво не разбира Тахир - детето е с баща си в крайна сметка и това е най-важното за Фара.
Признавам, че е добра майка.
Но това, че мълчи и не споделя нищо - не ми харесва.

Марта, не мога точно да разбера позицията ти този път, но все пак ми се струва,  че новите трейлъри и озета, които превеждахме с Марияна и Свети последната седмица, показват нещо, което ти пропускаш в анализите си. Фарах НЕ живее по желание с Бехнам и НЕ  е с него заради сина си. Тя НЕ обича Бехнам и не мисли, че той е добрият баща за детето й. Тя е негова пленница, изпитваща панически страх, че той може да навреди някому  (ще разберем кому и как точно) непоправимо, затова му се подчинява безропотно. Лично на мен това ми се видя очевидно от всеки кадър, който видяхме.  Дано не греша.
При това положение, защо се чудиш, че Тахир усеща същото и се бори за жена си и против този нов злодей, появил се в историята? Думите ти звучат едва ли не като че ли го възприемаш като натрапник, какъвто той всъщност не е.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 21:24 от Burkina

# 134
  • Пловдив

Гьонюл Кошанер
ДЕРИЯ ПИНАР АК

Въпреки че е била довереник и съратник  на Фара, събитията, които  преживява, я карат да се омъжи за Каан, син на Али Галип, лидер на престъпна организация, която е преследвана от нейния брат Мехмет. След като съпругът й Каан заминава на пътуване с неизвестна дата на завръщане, тя остава да живее със свекърва си Вера и другите членове на семейство Акънджъ. Въпреки че се чувства много самотна в тази претъпкана къща, тя не подозира за любовта на Бекир – братовчед  на съпруга й Каан,  към нея.

Перихан Кошанер
ЛАЛЕ БАШАР

Откакто съпругът й Орхан я напуска, тя живее с дъщеря си в къща, далеч от работа и собствен дом. Причината Перихан да живее в тази къща с дъщеря си е да защити интересите на дъщеря си Гьонюл от всички, но влиза в конфликт с дъщеря си по този въпрос. Защото Гьонюл посвещава живота си на това да служи на съпруга и свекърва си, които почти никога не й отвръщат със същото.

Акбар
БУРАК ТАМДОАН

Чичото на Бехнам. Той е истински дипломат. Той е добър посредник  и добър комуникатор. Отстрани изглежда много мъдър. След смъртта на съпругата му Нахида дълго време в живота му няма никой. Грижи се за дъщеря си Мерджан и винаги я подкрепя. Иска да я защити от Бехнам, Ракшан и всички останали.

Мерджан
СЕРА КУТЛУБЕЙ

Братовчедка на Бехнам, единствената дъщеря на Акбар. Тя е твърде изнежена  и не може да се адаптира добре към традиционния начин на семейство Азади.
Тя е модерна млада жена, говореща срещу режима на моллата, критикува Рахшан и нейния консерватизъм, обвинявайки я, че не е в крак с времето. Мерджан смята, че мъжът, когото е обичала, е бил убит и унищожен от Бехнам. Затова е ядосана на Ракшан и особено на Бехнам.

Рахшан
ХАТИДЖЕ АСЛАН

Жестока, злобна жена. Единственият човек, който й е скъп, е Бехнам. Тя дори не е обичала  съпруга си.  Като млада жена, отгледана според обичаите и религиозните правила, тя влиза в този брак без любов и удовлетворение за много години. И когато един ден синът й се влюбва в някого, това подлудява Рахшан, тъй като това е чувство, на което тя никога не можеше да се отдаде, защото мъжа, когото е обичала, не е никой друг, а братът на съпруга й Акбар. Тя не може  да каже на никого за любовта си. Когато Акбар взима дъщеря си и напуска Иран, сърцето й става още по-горчиво и ожесточено, след което тя се посвещава на религията и става консервативна.

Това са актьорите с героите, които ни представиха днес.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 23:35 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт