Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 72

• 29 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Шарпи, браво на сестра ти! Ето, можело!
Елора, много обичам кокос, ще се прави. На кекс или на кокоски ти се струва по-добре?
Аз сутринта се събудих със захар 4,2. Снощи правих разходка и планк след вечеря, изтеглила съм едно приложение с 30 дневно планк предизвикателство, с цел малко над кръста да се стегна.

# 181
Шарпи, браво на сестра ти! Ето, можело!
Да, може. Само човек да иска и да спазва определени правила, според състоянието си. На фона на това, че тя от 20 години е с много кила отгоре, много се гордея и радвам с нея. Тези 14 кила ми се видяха като 40. Точно одеве й писах за желатиновата баничка, че може да си я направи, тъй като в нея няма никакви брашна.

# 182
  • София
Малиииий, какви вкусни кокоски Heart Eyes
Още като прочетох продуктите ми се видя интересно, защото са по-различни от тези, които използвам напоследък, а именно кокосови стърготини и кокосово масло с мирис отдавна не бях употребявала. Чудесна е комбинацията на кокос с яйце, като че ли досега не бях я опитвала. За мое оправдание - сложих само половината от подслаждането, то не ми е важно, но всичко останало е ТОП (всичко правих на фона на запис на Мастър шеф от миналата седмица Joy)
Сложих по-малко кокосово брашно, затова моите изглеждат по-сплескани, но не исках да добавям още сухо вещество, за да не стават сухи. За сгъстител добавих и малко бамбукови фибри, които имах, както и инулин, та стана 2 в 1 Joy
Скрит текст:

Щерката ще има и тя какво да си носи за закуска в училище. Heart Eyes

Елора, по-добре ли си днес?

# 183
BFF, сигурно щом е по-малко брашното, са и по-мекички.
Другия път и аз така.
Уникални са наистина. Как ми щукна не знам и аз. Понякога хубави факсове получавам.
Другия път и аз ще сложа по-малко еритритол. На мен ми се сладки повечко, бива, но може по-малко.
По-добре съм. И хремата олекна, кашлицата също, още се храчкотя малко. И носово говоря. Иначе съм си добре.
Може и с кисело мляко също, но ще накиселяват, ама сигурно ще станат. Ама така със заквасена ме радват.

Мануна, още не съм го направила кексовото. Чакай да изям тия Joy  Вече не съм Ламята Спаска.  Може би другата събота ще направя този експеримент. Без стърготините.
Всъщност като бърках се зачудих за кекса. И даже малко по-рядко, за да е меко и може би леко като кремче.Като направя веднага ще дам снимка + разрез.

Даже ми хрумна и друго. Дали към такава смес би си отивало рожково брашно малко или вкусовете ще се бият нещо?

# 184
  • на острова на мечтите
Аз на обяд правих супа от цветно зеле със сметана и гъби. И едни рулца. Не ги снимах, защото не можах да ги навия добре. Ето линк.
https://youtube.com/shorts/huY7q65bUOc?si=owkz_tGKruh5xVSX
Абе изядохме ги.

# 185
Всичко е наред, момичета. Даже се чувствам екстра. Ще пиша, когато му дойде времето.😉

# 186
Днес пак гладувах до 17:30
После вечеря бутче и салата , десерт три сливи.
Но от утре съм  на работа и седмицата започва наново.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 22:16 от Bria

# 187
И аз правих два фаста по 18 часа тази седмица.

# 188
Оф тези фастове аз още не съм се престрашила🙄

# 189
# 190
Оф тези фастове аз още не съм се престрашила🙄
Не е страшно, а и ако си решила да пробваш е хубаво постепенно да увеличаваш времето, та съвсем лесно става за някой на НВ хранене. По-трудно е за хора на които КЗ не им е така стабилна. Все пак гледай да не изпадаш в положение да ядеш твърде малко, че ти май и сега не ядеше особено големи порции, ако не бъркам.

Не мога да се нарадвам ча свърши тоя уикенд, разбих се от работа... Не съм вярвала че някога ще се радвам на понеделника Joy

# 191
Хелоууу!
Идвам да ви споделя развитието от известието ми за пратка по пощата. За мое голямо щастие се оказа първия вариант - пратка от diabetes Purple Heart  Не мога да опиша колко ме зарадва този подарък, а още повече, че това май ще се окаже загубената пратка от преди няколко месеца, съдейки по пожеланието в картичката. Дали се е върнала при нея и после пак изпратена, нямам идея, но единственото, което мога да кажа е сърдечни благодарности Purple Heart След толкова много време, в което я бяхме отписали - все пак стигна до моите ръце. Вече имам Омега 3 до края на годината и шоколади за мърсуване Yum
Не само ме усмихна, ами направо ми иде да литна.
Скрит текст:

# 192
Sharpy, още малко и бг пощи щяха да го доставят за 08.03.24 🤭

Да кажа и аз едно голямо браво на систъра, че се е престрашила да те послуша.

Днес фб ми завъртя това 🤔аз все ям като под обстрел.. макар на моменти да си повтарям “дъвчи, забави” 🤨 Но ето че времето и дъвченето си имат причина https://www.facebook.com/reel/696516972307529?fs=e&s=TIeQ9V

Обядът ми днес - св гързи на хапки в доматен сос и 2 яйца - за разкош с 4лпти чушки.

Довечера.. ще го мисля.. яйца имам в резерв 🤭

# 193
Честита пратка Шарпи тоя с портокали и аз го имам 😂
При нас днес едно слънце е пекнало🌞 едни 20 градуса са станали.
Направо ми идва да хвърля папки, дела и да хукна на някъде🤣 ама нъц ,понеделник е, не е неделя 😃

# 194
  • Plovdiv, Bulgaria
Как ще коментирате тези резултати?

Общи условия

Активация на акаунт