Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 72

• 28 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Според вас каква е причината, два часа след такава закуска, да се изпитва силен глад? От всичко изчетено по темата, уж протеините трябва да държат най-сито.. забелязвам го от известно време, че почти след всяко предимно протеиново хранене съм така..
Скрит текст:
Скрит текст:
Малкото мазнини е проблемът.
Увеличи ги на 30 грама и ще видиш, че ще си сита.

# 496
Според вас каква е причината, два часа след такава закуска, да се изпитва силен глад? От всичко изчетено по темата, уж протеините трябва да държат най-сито.. забелязвам го от известно време, че почти след всяко предимно протеиново хранене съм така..
Скрит текст:
Това е някаква бебешка закуска първо, второ е високо протеинова, ниско мазнинна и ниско въглехидратна. Протеини за строеж, мазнини за енергия. Както са ти казали вече, малко са ти мазнините.

# 497
Елора, давай твърдо, с теб сме. Толкова много си направила та това ли ще ти се опре. Честно казано на Витоша ми направи впечатление, че всички много пушеха, а аз все по-малко познати имам пушачи... та изненадана останах особено защото сме в здравословна тема уж... Знам, че е трудно, но съм сигурна че ще чувстваш добре. То ти си го знаеш, просто тпябва да му дойде времето на всеки. Аз тпрях когато свекър ми береше душа в болница с дроб, работещ на 30%... това ми подейства много отрезвително... на 26 - 27 да съм била... и никога не съм пушила много. Спрях от раз и досега не съм палила.

Това отдавна съм го осъзнала. Хем полагам грижи за кз и инсулин и другите неща, ама пуша като циганка.
Година и половина след започване на режима го осъзнах. Затова ми беше и първия опит. Неуспешен заради страничните ефекти. Тоя път вместо да пропушвам, ако трябва на лекари ще ходя да ме оправят.
Ама дано не се налага.
Аз мислех и да не пиша за тия си намерения. Понякога не трябва човек да си пише плановете. Ама викам що пък да не пиша. Ако се проваля може да ме хване срам да се появя в темата Mr. Green
Ако нещо има ще дам адрес на някои хора от София да дойдат да ме набият ако пропуша Joy

# 498
  • Plovdiv, Bulgaria
Скрит текст:
Това е някаква бебешка закуска първо, второ е високо протеинова, ниско мазнинна и ниско въглехидратна. Протеини за строеж, мазнини за енергия. Както са ти казали вече, малко са ти мазнините.

Ами на мен даже ми е доста това количество и трудно го изяждам..
Ще пробвам с повече масло. Благодаря ви!

# 499
Ами на мен даже ми е доста това количество и трудно го изяждам..
Ще пробвам с повече масло. Благодаря ви!
Аз, която ям големи порции храна, не бих казала, че това е малка порция, особено пък за закуска. 3 яйца + 50 грама сирене и почти толкова шунка изобщо не са малко. Единствено мазнината е малко. Да, тя ще покачи калориите, но пък ще балансира с нея хем да си дълго време сита, хем да се получи високомазнинно хранене.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 21:14 от sharpy

# 500
За мен също не е в никакъв случай “бебешка” закуска. Напротив- солидна и питателна.

# 501
Елора, електронните цигари разрушават зъбите, не карай дълго на тях

# 502
Добре де, хора, направих разходка от час и половина стегнато ходене - в тази разходка 10 000 крачки, общо за деня са 16 000.
Вечерях специално по-рано преди да изляза в 19.00  - сьомга със салата. Кисело мляко с ягоди и боровинки. Върнах се, меря - 5.5....
На обяд -таратор с 2 кюфтета. Кафета - и броя. Това ми е храната.... мерила съм сляд млякото - не ми вдига въобще кз така че не е от млечните...Аз вече смятам да приема че моя организъм работи с КЗ 5.5 и това е. В крайна сметка даже е в референтните стойности...

# 503
Елора, електронните цигари разрушават зъбите, не карай дълго на тях

Оки, аз и не мисля дълго с тях.

# 504
  • София
Елора, аз не искам да те обезсърчавам, но пуша IQOS от 2018, когато се появиха. Конвенционални цигари за този период съм изпушила най- много кутия. Не съм ги отказала още, но ще се радвам ти да успееш.
Нането, всеки организъм различно реагира. Имай търпение, всичко ще си дойде на мястото. Търси оптималното за теб.
P.P. Херци за тези 5 години нямам и една пломба, та пак да кажа, че си зависи.

# 505
За мен също не е в никакъв случай “бебешка” закуска. Напротив- солидна и питателна.
Мда, не видях, че яйцата са три.

# 506
Аз пък се чудя как 3 яйца са 135 калории. Яйце не е ли към 80

# 507
Вечерята днес- три яйца с праз и зелен лук (с лют и пушен червен пипер), любимите ми бели и кафяви печурки в масло, маслини и кашкавал:

Елора, много хубаво решение! Успех!🤗
Тайс, точно така. Ето, моите 3 сготвени яйца колко калории са:

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 09:10 от dolce miele

# 508
Аз пък се чудя как 3 яйца са 135 калории. Яйце не е ли към 80
Да, толкова е. Явно има нещо бъгнато в онова приложение.

# 509
  • София
Съгласна съм с Херци. Не пушете електронни цигари, по- добре карайте на нормалните.

Общи условия

Активация на акаунт