Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 104 644
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
За турците не знам аз съм шашардъ не знаех преди да загледам турско, че има такива красавци и талантливи при това. Голяма школа са. Те са само на екран на улицата не мойш да видиш такива повечето са като масовките.

Вал , ти разбрали, че нащУ ще играе безмилостен убиец в Гадар Scream
Коренно различна досега роля и предизвикателство.
Искала съм да е лош гадняр това през ум не ми е минавало че ще ги стреля брутално.
Зрителите си падат по това. Екшън ,кървища , бой ,трупове. Онур Сайлак ще е в каста. Той е страхотен актьор.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 21:44 от femmi2

# 151
Феми,хич ма няма по този жанр
Аз като видя някой да удря шамар на друг и се стряскам,па камо ли убийства
Едва ли ще гледам-ще намразя Чачи,ако го гледам такъв
Ей такива,като това гледам-ЛИбоФ,и пак и пак

Премиерата на филма с Къванч Татлъту и Берен Саат „Последно повикване за Истанбул” ще бъде на 24 ноември в Netflix.
  Филмът, режисиран от Gönenç Uyanık и продуциран от OGM Pictures, започва със случайна среща на летището, двама женени изживяват една незабравима нощ, изпълнена с емоции, желания и изкушения в Ню Йорк. #İstanbulİçinSonÇağrı
#KıvançTatlıtuğ #BerenSaat

# 152
И аз така  може и да не се окаже толкоз брутално.
Мисля че ще се бори със себе си и ще се лута между добро и зло.
Докато не почне няма как да знаем какво ще е.

Филма с Киво и Берен ще го изгледам заради партньорството им от ЗП и да видя дали химията продължава.
В трейлъра дадоха само куфари и летището. Дано ни хареса историята.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 16:47 от femmi2

# 153
Мисля,че онази химия между двамата си остана там,в онзи сериал
Киво вече,за съжаление,след като се ожени не е същия
Все пак ще играе с Берен,та да видим
Но не се надявам на същото

# 154
  • Кърджали

Bir Derdim Var/Имам проблем - еп 1, фр 1
С Бирдже Акалай и Мерт Фърат
Скоро по канал Д
Във ВК: https://vk.com/wall609002571_1173
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/bir-derdim-var-6eAImZ4EqdflYlcO

Отиде работата, още един сериал си харесах...

# 155
Пелин и майка ѝ се връщат в сериала Рибарче.

# 156
Истински съчувствам на феновете на "Рибарче".

# 157
  • Кърджали
Това Рибарче накрая ще го удавят безславно...

# 158
Пелин и майка ѝ се връщат в сериала Рибарче.

Няма отърване от Буче и това си е.Не знам с какви връзки е , ама ще срине и така не добрите рейтинги.

# 159
Дивия Епизод 6

Който не е гледал епизода да не чете или като чете да е на своя глава . Grinning

Скрит текст:
Общо взето това което си мислех се сбъдна.
1. Серхан е стоял в отвличането на Яман-Али със съучастник Себнеб. Двамата убиха братът на Неслихан в частност Себнеб.
2. Неслихан не повярва в началото на епизода на Яман-Али че Серхан има пръст в тази работа. Яман зверски се ядоса на майка си че тя си мисли че той страда от посттравматичен синдром
3. Яман с Джанер и Аси се опитаха да вземат видео записа от заведението , защото Яман видя Серхан там , но в тази ситуация Алаз и приятелчето му се сбиха вътре и за капак Руя и Чалга ги видяха и ги откараха в районото, но за щастие приятелят на първите трима взе записа и го даде на Али.
4. НО естественно Яман го показа на Неслихан и още повече си "затвърди мнението че Серхан няма нищо общо с това , но не беше така", но за капак Алаз влезе в стаята и удари брат си и Яман припадна и Неслихан се погрижи за него в болницата , но го заключи.
5. Естественно женският инстинкт не лъже и Неслихан извади от сейфа си писма и от написаното от там се разбира че Серхан не е истинският баща на Яман-Али и че истинският му баща е Гювен.
6. Неслихан бясна отиде в къщата на Руя и нападна Себнеб че и тя е съучастник към отвличането на Яман-Али и полицията откарва Себнеб.
7. Серхан е дал пари на Иклер за да каже че братът на Неслихан е съучастник, но реално сестра му и Руя намира трупа на Канер, докато се даваше сцената между Серхан и Себнеб в хотелската стая как отидат да правят онези работи.
8. Май ще има любовни искри между Джанер и Чалга и Алаз и Аси , но това беше нищо спрямо главна история в този епизод.
9. В фантазиите на Серхан за капак Яман-Али май повярва на думите на Серхан и на сцената с вечерята Дядото даде мястото си на Серхан и Яман го нарече "татко". Шок и ужас.
10. За Яман-Али и Руя в този епизод техните взаимношения бяха като скоростно влакче.
11. И ПРОМОТО ГЮВЕН ще бъде лекарят на Юмуд и ще се срещнат с Неслихан..
12. А и забравих да кача Чалга нарече Яман-Али "батко", много сладко ми стана

Това е което видях и просто се узумявам от този сериал. Перфекен каст, сценарии , абе всичко. Всеки момент беше напрегнат и явно това е само началото и не разтягат локуми засега. Grinning

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 01:48 от itshristina

# 160
Батухан Екши се присъедини към “Който сам падне, не плаче”.

# 161
Батухан Екши се присъедини към “Който сам падне, не плаче”.

Аз си мислех,че вече ще го финализират,а те нови влизат
Всъщност,кой е последният излъчен епизод?
Като,че ли ми се губи един..
Стои си превод на руски на 16-ти,но него май го гледах отдавна вече

# 162
Вал, миналата седмица нямаше серия заради някакъв мач.

# 163
Вал, миналата седмица нямаше серия заради някакъв мач.
а,ясно
Понеже той ми е като разредител на Цветята,та се чудех къде ми изчезна поредната порция спокойствие по време на сериал:smiley:

# 164
Сериалът “Семейство” с Къванч Татлату и Серенай Саръкая е закупен в България.

Общи условия

Активация на акаунт