Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 738
  • 735
  •   2
Отговори
# 90
Таянч ми е един от многото любими актьори (понякога им забравям бройката и добре е да се появяват, че да си, актуализирам списъка 😀).
Тук го предпочитам добър герой.

Аз подозирам дядото, нещо му нямам доверие, а майката също следя под вежди. 😂
Да, някой е закъсал за пари и си е мислел, че бързичко ще ги осигури и детето няма да пострада (как ли става това като те отвлекат), но не им се е получило.
Не зная защо бащата ми изглежда невинен.

# 91
Таянч май няма да е този брат на Неслихан, а може да бъде бащата на Яман. В Twitter такива неща се подозират че Серхан да не е истинския  баща на Яман защото изобщо не си приличат визуално 😄

Неслихан абсурд тя да е замесена в отвличането на Яман. Не ми се връзва изобщо тази работа. Ако жената толкова години е страдала  за детето си , едва ли би имала такава реакция когато разбра че е той е нейн син.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 11:13 от itshristina

# 92
А, да, това че Яман е от друг мъж беше моето друго предположение, заради което е избран той да бъде отвлечен.
Но пак не изключвам дядото, жесток човек ми изглежда, безмилостен

# 93
Да, да и аз съм на същото мнение, че дядото е основен заподозрян в отвличането на Яман. Много жестока реакция към другите деца на Неслихан да ги прави в дома на Яман за наказание , дори на Неслихан и стана неловко. Колата която подари на него също беше странно като за добре дошъл.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 12:42 от itshristina

# 94
Група, ако някой знае за тема, в която се обсъжда "Безгранична любов", да даде знак. Blush Днес гледах трета серия. Много ми харесва.

Главната героиня е смело момиче, а не някоя кукла. Hands Facepunch За главния герой да не говорим- огън! Nature Fire
И, както предполагах, с комисаря са стари бойни другари. Hands V Неслучайно и той ми хареса от първата минута.

Изобщо, приятелството е застъпена тема в този сериал- не много обичайно за дизитата на комшиите.

Та, ако чуете някъде да се коментира- да ми кажете. Blush

# 95
Онче, ако видя някъде ще свирна за сериала.
Кои актьори играят там вече от количество забравям кой, нерде е.

Крупие го финализират на 30 епизод заради рейта. Достатъчно е. Като има рейт изпадат в друга крайност и разтягат ненужно.

Валл ,видя ли общия любимец поздравява ни от Париж на нощно парти на фотографа Мерт Алас с който са близки аркадши.
Така му отиват тези сладки къдри Yum
Като латино мачо е.
Не мога да му се наситя и нагледам.

# 96
Мирай е участвалс в Чукурова, та думи има в
https://m.bg-mamma.com/?topic=1591382.msg47033554#new
Но реално няма достатъчно.
Харесва ми. Рядко е така да ми допадне, някаква слабост имам към сериали от Черноморието. Много има за аписане. Но по-късно.
Редактирам се, участие в Ти си моята родина. Аз и в Черна дъска я харесах.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 21:38 от janakrasi

# 97
Феми, благодаря! Hug
В "Безгранична любов" в главните роли са Дениз Джан Акташ и Мирай Данер. Други от по-известните- Бурак Севинч, Бурак Серген, Есра Дерманджиоглу.
А на Чагатай Улусой наистина прическата с къдрици много му отива. Blush

janakrasi, писали сме едновременно. Hug Не е участвала в Чукурова Мирай Данер, а в "Ти си моята Родина". Поради което пишем за нея в темата на Лу за Халит и Бергюзар, там споменаваме по нещо за младите им колеги. Но за сериала не пишем. Ти си цитирала тази тема. Blush

# 98
Видях,видях ,Феми
Такива къдри ми взеха акъла преди много време….

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 06:53 от VAL*

# 99
О, вярно, нещо се омотах, едно мисля, друго пиша. Благодаря Heart
Там съм виждала снимки.

# 100
Няма нищо. Hug
След като и на теб ти харесва "Безгранична любов", ще си дадем знак, ако видим някъде обсъждане. Blush

# 101
Момичета,    да кажа и аз какво мисля за отвличането на детето в Дивия. Не вярвам да е дядото, но пък ми хареса как ги нагласи онези глезльовци. В един от епизодите дадоха как в кабинета си той държи една детска количка и си спомня как са си играли с вучето. Та в тази връзка не се учудих за подарената кола, може би някога дядото е обещал на момчето като порасне .... и т.н., знаете как се обещава на дете.
За мен най-вероятния поръчител е брата на Неслихан.Спомних си една фраза на Серхан, когато в спалнята  каза на Неслихан - ..." ти започваш да приличаш на баща си като противопоставяш децата си, както той направи с вас двамата..." . Вероятно е имало голям скандал и сина е отритнат.
И както знаем всичко е заради парите, имотите, с други думи - за наследството. То и Аляс си го каза - " няма да му дам нищо от това ,което е мое по право."
Майката на Руйя също е замесена в това съм сигурна.
Ама па как можаха тази бедната Аси с маникюр да я изтипосат , нямат какво да ядят, тя гел лак си барнала на ръцете.Stuck Out Tongue

Безгранична любов ми допадна много, особено като видях финала с този братска прегръдка.Става от интересно, по-интересно.Нищо чудно този Халил Ибрахим да е ченге под прикритие, но пък това не ми се връзва с женитбата, която си беше планувал.Ама знае ли човек какви папироси пушат сценаритите

# 102
Яман пак като голям батко ще оправя бакийте на братчето си Аляз за капак оня дилър ще държи Руйя като заложник, което още повече ще влоши отношенията между двама братя, защото са влюбени в нея, но тя като я гледам си харесва баткото Blue Heart . Шамара на Неслихан го очаквам с нетърпение , защото Яман се държи безобразно с нея , което мен ме влудява. Grinning Smiling ImpDisappointed Relieved

# 103
Диме, че пушат странности сценаристите в сериалите- да. Joy
За Безгранична любов- напълно е възможно Халил Ибрахим да е ченге под прикритие. Или пък му се наложи да си използва уменията, като му се случи случката.
Но какви умения има! Open Mouth Не просто като онези селските мафиоти да размахва патлак. SatisfiedУменията му са на специално обучаван човек- не само стреля мълниеносно, но успява да се справи с тройно повече хора, да прави капани, да се справя в природата с всякакви условия, издръжлив е. Изобщо- много трениран, не е случайна тази работа.  А и комисарят какво каза на колегите си- "Откак съм завършил, се боря с мафията, не ме мислите".
Според мен комисаря го търсеше. И се намериха. Grinning

# 104
Момичета, стига с тези хвалби по нови дизита🙅🏻♀Ако започна още един сериал, ще ме изгонят от вкъщи 😁

Общи условия

Активация на акаунт