Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Пепелчееее:rose: , Шуки с нова изгора. Кога се раздели с бившата га, заби ново маце

Красота , стил , класа и усмивки от НЧ и Еврим Алася . Чок готини  са . Пу , пу . Heart Eyes

Вал , Flowers Hibiscusкой друг ти е взел акъла , ако не е тайна. Преди Алп Навруз ме подлуди в приказката с къдриците си .Stuck Out Tongue Winking Eye  от латино сапунките Марио Симарио

Спомени от Париж😎😎😍👌

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 16:17 от femmi2

# 106
Ех,Феми…кой друг,ако не е ММ?
Ама беше много отдавна и бяхме деца
Ха сега да е,ще му ги оскубя една по една!!!…🤣

# 107
Феми, 😍 Шюкранчо мисля, че още дълго време ще си сменя гаджетата. 😂
Не ми прилича на мъж, който ще се обвърже сериозно.
То кой ли ми прилича, де.
Май така им е най-лесно-  ангажиран, ама не съвсем. 😉 😜
Явно е професионално изкривяване, затова ценя такива като Халит, Бурак О., НЧ...
Сякаш, че са хора, които могат да носят отговорност и на които можеш повече да се довериш.
Но всеки е свободен да прави каквото му е на сърце, то и на мене безгрижният живот ми харесва повече. 😂

Снощи гледах с кеф Фара.
Жалко, че турците не го оценяват (мисля, че са предубедени към Енгин и Демет).
Но гледам, че и Къванч не са одобрили, така че няма да им следя  рейтингите.
Колкото епизода отпуснат, ще съм доволна.
Дано имат някакъв минимум по договор, за да го завършат като хората.

За съжаление черноморският сериал  ми върви трудно, все пак от солидарност в вас опитах.
И заради усмивката на нашето момче - "тюлен" 😉 😜.
Но мисля, че няма да мога повече.

А колко още се задават, направо не мога да повярвам, че и те ще се борят за внимание. 😂
Не разбраха ли, че сме претоварени. 😂
Вече трябва да ги разпределяме помежду си и да си ги преразказваме после (като студенти в едни далечни времена така правехме с лекциите😂 😀 😀).

Хубав ден, ще направя малко "тиквена" декорация вкъщи, че днес ми беше хладно и дори не си допих кафето навън.
Есента се заяви вече.

# 108
Пепелче, така правехме и ние като студенти! Heart Eyes Цели книги или раздели конспектирахме и после си ги преразказвахме. Grinning
Напълно се солидаризирам с твоя протест Joy- какво е това чудо, извират отвсякъде сериали, тези хора наистина не мислят за нас! Joy Пък като имаш някой уикенд гости или пътуваш някъде за повече време- и си направо за поправителен изпит. Joy

Ох, девойки, много е готин Баръш Калъч в Шербета и придава класа на сериала, ама дано не е решил да напуска, че болестта на героя му май се развива. Frowning1 Не съм гледала последната серия, ама на такова ми прилича. Дано не съм права.

# 109
Уфф, и аз се притеснявам за НЧ. 😂
Взе често да залита и да се хваща за главата 😂 , подготвят ни май.
Странно е обаче как в главни роли сякаш не му върви, а в поддържащи наистина придава специален вкус на удоволствието ни от филма.
Дано не се е полакомил за друг проект.

# 110
Валл, не те ли слуша ММ Joy  Парижкия красавец къвто и темерут да е  като го видя се разтапям и забравям всичко.  Joy

НЧ да си стои в Шербета , щото е късмет да нацелиш рейтингов сериал.
Не знаех че героят му е болен  , зависи от СЦ какво решат. Никой луд няма да напусне проект с такива цифри.  
 Женкара - Чапкън е спаднал доста надолу с глупостите на сценаристите. Като в детската градина са. Няма да се изненадам ако падне и той в жертва.
 За ''Фара'' имат уговорени епизоди,  ако фокса не печели процент от продажби няма да се поколебае да ги ореже и да идва следаващия наред..  

Снимчици с Айча и Серканчо . Още от черешките с Йозге си го харесвам и се радвам че са чифте в реала вече са съпруг и съпруга.
 Heart EyesHeart Eyes

От ДЧ

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 17:51 от femmi2

# 111
Феми,не питай..
Много го харесвам и аз Серкан.Айча да е не би да е пипнала нослето малко?Май и беше по-големичък
Аз си страдам за Баранчо,че го гръмнаха в предната серия
Много добър тоя Баръш,за мен е откритието тази година
Чапкъна още не съм гледала.Всъщност,само първата серия на втория сезон и мисля,че тя трябваше да е последната
Ще му хвърля все пак едно око-много добри са Афра и Мерт,та заради тях
Чета Ви и все се чудя дали да  загледам някой от филмите,които коментирате,ама като видя,че става въпрос за драма и се отказвам
Цветята ми стигат.Аз съм си романтична натура и чакам тази година да излезе стойностно романтично дизи
Пепелче,оздравя ли вече?Допадна ли ти смешката "Любов в спешното?Сладки са Серхат и Дуйгу/Боже,какво име/...

# 112
И аз искам романтик и нищо такова няма само психо и драми.
Ако не си гледала филма с Айча Туран и Екин Коч  "Доверими  се " ти го препоръчвам разтоварващ е.
Не е нещо нечувано и невиждано, но ми хареса. Красиви пейзажи , хубави хора и хумор.  Има го с превод.

# 113
И аз искам романтик и нищо такова няма само психо и драми.
Ако не си гледала филма с Айча Туран и Екин Коч  "Доверими  се " ти го препоръчвам разтоварващ е.
Не е нещо нечувано и невиждано, но ми хареса. Красиви пейзажи , хубави хора. Има го с превод.

Не съм.Започвам го още тази вечер
Благодаря

# 114
Вал , хубаво е да го гледаш с чаша вино 🍷 и после разкажи дали ти е харесал.
НФ го излъчи сравнително скоро.
Ако се сетя за още някой ще споделя.

Ох ,Шивача ми намирисва че ще свърши с трагедия.
Не с Пеями с някой друг. Rolling Eyes

# 115
Вал , хубаво е да го гледаш с чаша вино 🍷 и после разкажи дали ти е харесал.
НФ го излъчи сравнително скоро.
Ако се сетя за още някой ще споделя.

Ох ,Шивача ми намирисва че ще свърши с трагедия.
Не с Пеями с някой друг. Rolling Eyes

Сега видях,че съм го започвала преди два-три месеца.
Обаче този Коч не ми е много ок!
Като не ми харесва някой от двойката и трудно смилам историята
Но чашата с вино е на линия

Наздраве!

# 116
И на мен ни ми е Ок Коч за филма не ми пречи. Леко ми е скован. Не съм го гледала в други продукции.  
Ако харесваш Озан Долунай и Ахсен Ероглу може да  видиш техния филм също по НФ.
С превод не знам дали го има може на руски. Аз така и не го изгледах докрай.

Наздраве на всички 🍷🍷
Вал , разбра ли че къдрокоското произвежда вино купи земя и от две години си прави елексир. Ох как искаме да го опитаме не се съмнявам че ще е хубаво като него.
С цвят и вкус.
Ще се продава от догодина по луксозни хотели и заведения в Турция.  
Неговото име е гаранция за качество.
Не го прави за печалба , а за кеф.
Ако го рекламира ще сме Хепи поне това да видим.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 18:46 от femmi2

# 117
Прочетох,да
Предполагам,че наистина ще е елексир
Той на нас да показва себе си,елексира ще си го представяме
Както сме тръгнали,дали ще се намерят и други заглавия на романтични сериали /обаче не драми,моля/
Известните,на които непрекъснато се спрягат имената съм гледала

# 118

Наздраве и от мен!

Някой беше препоръчал едни стари сериали с малко епизоди и влюбени двойки. Благодарение на препоръките изгледах бързичко "Любовта разплаква" а Хафса и Дениз Джан Акташ. 16 епизода в традиционните за турците любовни драми, но за разнообразие завършва с "три дни яли, пили и се веселили". Та искам да попитам за заглавието на някое подобно сериалче с десетина и малко отгоре епизоди, което да превъртя с мишката до утре вечер. Ако е с повече епизоди също може, даже може и някой филм. Доста изгледах вече, но все пак има някое което е останало скрито за очите ми. По възможност да е с влюбени главни герои....

За съжаление вече трудно ги намирам с превод, но каквото такова. Тези гадове от телевизиите принудиха хората да изтрият файловете с преводи. Така унищожиха години труд и лишиха феновете от малко развлечение.

# 119
Дайте музика с тия наздравици:stuck_out_tongue_winking_eye:

Дениз Джан мислех че дебюта му е в Мениджър ара ,но се оказа че не е така.
Ох ,не знам нищо не се сещам ни сериал ,ни романтик филм.
Всъщност сещам се но за стари и сте ги гледали. Но класиката си е класика. 

Вал , на мен любим филм ми е Какво ще се получи от мен с Хазалка и Онур Туна.
Гледала съм го чок пъти и се смея и разтоварвам. 
Невероятни са двамата като химия и актьорска игра. 
Онур играе себе си там.  Няма го с превод за жалост.

А , не щем да си го представяме еликсира ,а да го опитаме. Полека на глъдки за удоволствие  или на екс

Общи условия

Активация на акаунт