Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 728
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Феми,и на уски ли го няма?
За елексира-на екс,разбира се
Да ни омая от раз и да ни сгорещи
Няма време за протакане.....
За виното-първо българска,а сега ще открия и  турска

и нещо много,много любимо/пускано е тук,разбира се,ама няма лошо да повторим/

https://www.instagram.com/p/BeORf2gAKoU/?taken-by=mutlulukzamani.official

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 19:34 от VAL*

# 121
Привет, момичета!
Такова изобилие от турски сериали има, че и 25-ти час да има, човек, няма да успее да ги изгледа всички. Отдавна съм разбрала, че за да следя качествено някой сериал трябва да гледам не повече от 2, максимум три. Освен това преобладаващата част са тежки драми, криминални или психодрами, а и аз като вас искам нещо приятно романтично, разтоварващо. Та продължавам „основно с "Кървави цветя", защото виждам страхотна химия между главните герои и го следя с интерес от предния сезон. Ямур задобрява с всеки нов епизод. Виждам промяна в играта й. За Баръш - да не говорим. Много е харизматичен. Гради изключително силен образ на Баран. Любопитно ми е да видя какво ще стане по-нататък. Засега новопоявилата се злодейка Сабиха манипулира Дилян и  я  накара да се държи гадно с Баран, като целта й е накрая Баран сам да пожелае да се разведат с Дилян и засега успява,щом той  намрази съпругата си. Понеже Дилян не се подчини на заповедта й да подмени колието направено от Баран с фалшивото и така да бъде злепоставен на галавечерта, заповяда да го застрелят. Та серията, която предстои да гледаме в понеделник Баран ще е в реанимация.

Вал, споко. Миналата седмица Баръш и Ямур заминаха за Мардин да снимат сцени така, че той ще оздравее и ни чакат още романтични моменти, а и те са в началото на сезона. Тепърва още ще се разкрива, че Сабиха й е майка, а и трябва да се появи и сестрата, която я водят починала при катастрофа.

Трябва да изгледам и последния епизод на "Безгранична любов". Предимно ми харесва заради невероятната природа, която ми действа разтоварващо, въпреки драмата и интригите. Сапфира също трябва да го догледам.
Гледа ми се и Фара, но там трябва да приключа с епизоди от предния сезон, а и като следя момичетата от групата ми се струва, че трябва да се въоръжа с много кураж, защото в  новия сезон има много сцени на насилие.

# 122
Преди го нямаше на руски ,отдавна не съм проеврявала.
Ако искаш изпиши заглавието на руски в турку рукуто там са повечето продукции с превод.

Миро е страхотен глас.Heart Eyes
Аз напоследък съм на гръцко и сръбско. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
Ако искаш изпиши заглавието на руски в турку рукуто там са повечето продукции с превод.

Един поздрав за теб тогава,Феми

https://www.vbox7.com/play:6a78ed5137?p=playlist&id=2180914

О,yacut,мила....
Така ме сърбят пръстите да пиша и да обсъждам играта на Баръш....
При мамите пиша,но те не се четат и не си отговарят,всяка пише сама за себе си
Та,малко да те поправя.Баран в никакъв случай не е намразил Дилан
Опитва се,говори гръмки думи,наранява я с тях,но очите му са пълни със сълзи
Достатъчно е тя да се доближи до него и той загубва ума и дума
Само се чудя защо великите Карабей не се опитаха да разберат докрай кой ги нападна и стреля срещу тях на сватбата и как така нито един не пострада
Сценаристите като,че ли оглупиха образа на Баран,а от Дилан направиха вечно ревящо безволево същество
Дилан,която вдигна целия конак на крака и не се предаде пред нищо в първи сезон и Баран,който винаги беше с една крачка пред враговете си в момента са пионки в ръцете на една лелка
Пак ще се извинявам на аудиторията в темата,но наистина ми се пише,а няма къде да изразя мислите си

# 124

Един поздрав за теб тогава,Феми

https://www.vbox7.com/play:6a78ed5137?p=playlist&id=2180914

О,yacut,мила....
Така ме сърбят пръстите да пиша и да обсъждам играта на Баръш....
При мамите пиша,но те не се четат и не си отговарят,всяка пише сама за себе си
Та,малко да те поправя.Баран в никакъв случай не е намразил Дилан
Опитва се,говори гръмки думи,наранява я с тях,но очите му са пълни със сълзи
Достатъчно е тя да се доближи до него и той загубва ума и дума
Само се чудя защо великите Карабей не се опитаха да разберат докрай кой ги нападна и стреля срещу тях на сватбата и как така нито един не пострада
Сценаристите като,че ли оглупиха образа на Баран,а от Дилан направиха вечно ревящо безволево същество
Дилан,която вдигна целия конак на крака и не се предаде пред нищо в първи сезон и Баран,който винаги беше с една крачка пред враговете си в момента са пионки в ръцете на една лелка
Пак ще се извинявам на аудиторията в темата,но наистина ми се пише,а няма къде да изразя мислите си

Вал, и аз си задавах същите въпроси. Сякаш сценаристите набързо претупаха този момент. Уж имаше един, който го бяха заловили и го разпитваха човек, който работи за конкуренти на Карабей, но Хасан го пусна. После Кудрет се усъмни в Хасан, но не даде нареждане да го следят. Така поне щеше да знае, че е в комбина със Сабиха, но не. Използвала си точната дума. И Баран и Дилян сякаш наистина ги "оглупиха", а Дилан я превърнах в плачеща кукла. Имам малка  надежда в Гюл да разкаже на Баран за онова, което видя с очите си и това, което й разказа лично Дилян. Възмущавам се и на двамата. Уж се опознаха. Баран на няколко пъти каза, че Дилян се държи странно и че има нещо, което не е наред в поведението й, но не продължи да търси нередното. Толкова ли малко познава жена си? Какви бяха тогава тези обещания за любов и доверие в края на първи сезон? За мен беше необяснима реакцията и на Кадер. Уж толкова добре познаваше Дилян, която постоянно й се доверяваше. Как бързо премина на другата страна. За бабата да не говорим. Тя сякаш пък е чакала Дилян да се отметне, за да си върне старите фабрични настройки. Излиза, че единствено Гюл познава доста добре Дилян, защото само тя се усъмни в странното й поведение и продължи да търси истината.

# 125
Jacut,най ми е смешно,но,хайде да има напрежение за зрителя премахването на черното перде и показване на истинското колие.Ами нали преди да го изложат за показ щяха да видят ,че не е истинското,а подменено с менте и въобще нямаше да го покажат…..Ама,нейсе,филм да става

# 126
yakut ', Val* къде ги гледате тези Кървави цветя
Аз намирам с бълг.буквички само до 20-ти епизод.С руски не открих, та затова питам. Озвучаването не разбирам, а турски - изобщо.

# 127
Аз намирам с бълг.буквички само до 20-ти епизод.С руски не открих, та затова питам. Озвучаването не разбирам, а турски - изобщо.

Димето,тук на руски

https://ruturk.org/28-krovavye-cvety-turetskiy-serial.html

# 128
Jacut,най ми е смешно,но,хайде да има напрежение за зрителя премахването на черното перде и показване на истинското колие.Ами нали преди да го изложат за показ щяха да видят ,че не е истинското,а подменено с менте и въобще нямаше да го покажат…..Ама,нейсе,филм да става

Вал, то има и други нелепици, но както и да е. За колието обаче Баран забеляза, че е леко отворена вратата на шкафа, където се намира сейфа и се усъмни,, че може да има нещо. После забеляза, че и прозорецът е отворен. На мен ми е смешна и Сабиха като започне да се гневи.Понякога актрисата доста преиграва. Сценаристите ме дразнят как се опитват да  реабилитират образа на Сабиха, която заповяда да  сложат синджира на крака на Дилян, а после доволно ми дават сцени колко е ранима и чуствителна когато говори за Гюлшах. С нищо не мога да оправдая жестокостта й. 
Да видим в коя серия нашите сладури ще тръгнат към Мардин и дали няма да е свързано със защитата на Дилян пред големците на аширета.

Димето, гледам сериала в ютуб. Така мога да пропускам онези персонажи, които не ме интересуват. Например в Кървави цветя особено ме дразни Ханифе, която толкова гадно се държа с Дилян и се опитват да ми натрапят човешкото й лице когато се отнася до малката Ямур.  По принцип така гледам в ютуб и останалите сериали, а понякога, но рядко, когато имам възможност гледам с опицията на живо съответния телевизионен канал през интернет, но не предпочитам този вариант, заради дъллгите рекламни блокове.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 18:50 от yakut

# 129

Вал, то има и други нелепици, но както и да е. За колието обаче Баран забеляза, че е леко отворена вратата на шкафа, където се намира сейфа и се усъмни,, че може да има нещо. После забеляза, че и прозорецът е отворен. На мен ми е смешна и Сабиха като започне да се гневе. Понякога актрисата доста преиграва. Да видим в коя серия ще тръгнат към Мардин и дали няма да е свързано със защитата на Дилян пред големците на аширета.
Чудно ми е какво ще правят там?Дали пък Сабиха ще отвлече отново Дилан,а Баран,след като е узнал истината ще я търси пак?

Как искам тема за филма,но не мога да пускам.Не знам как се прави

# 130

Димето,тук на руски

https://ruturk.org/28-krovavye-cvety-turetskiy-serial.html

Жалко ,че е с дублаж.Благодаря все пак, но не ми върши работа!

# 131

Вал, то има и други нелепици, но както и да е. За колието обаче Баран забеляза, че е леко отворена вратата на шкафа, където се намира сейфа и се усъмни,, че може да има нещо. После забеляза, че и прозорецът е отворен. На мен ми е смешна и Сабиха като започне да се гневе. Понякога актрисата доста преиграва. Да видим в коя серия ще тръгнат към Мардин и дали няма да е свързано със защитата на Дилян пред големците на аширета.
Чудно ми е какво ще правят там?Дали пък Сабиха ще отвлече отново Дилан,а Баран,след като е узнал истината ще я търси пак?

Как искам тема за филма,но не мога да пускам.Не знам как се прави
Вал, и аз не знам как се прави и поддържа тема, но затова пък споделяме впечетления в тази групичка. Радвам се, че имам съмишленици, които харесват Кървави цветя. За мен те бяха откритието още от миналия сезон. Hug

# 132
Онур Сеит в Испания  

Вал , направо ме разби с  поздрава , айде нещо по весело.
Не мога да спра да я слушам наизуст научих гръцкия Хит и пича я пее фантастично. 
Това върви с узо и елексир . Наздраве!   

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 23:57 от femmi2

# 133
Феми,втората ми любима гръцка песен
Ужасно се кефя на публиката,която пее заедно с Михалис
https://www.youtube.com/watch?v=9wGeD-NaTqw

Текстът е уникален,ако искаш,ще я пусна с български текст

и една много стара,но незабравима италианска

https://www.vbox7.com/play:d0db1c5fb9

Ми хайде и тази вечер наздраве!
Да сме си живи и здрави,поздрави за всички

# 134
✔Ариф Пишкин се присъедини към “Присъда”. Ще изпълнява ролята на злодей.

Общи условия

Активация на акаунт