Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 104 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Леле,Феми,виж как се опитват да имитират нашето зверче!
Ама то може ли да се имитира това чудо,бе?
Някакъв грозник подстригали и хайде на Чачи да прилича
Хм,не може,олмаз!!

Арабският актьор в ролята на Сарп,
в арабската версия на сериала "Вътре"

# 166
Сценаристите ще измислят начин Йомер да пребори болестта.

Новината, че героят на Баръш Кълъч   - Йомер ще напусне сериала "Борвинков шербет / Kızılcık Şerbeti" не е вярна. Актьорът ще продължи да се снима в сериала.

НЧ и екипа на Шербета ще участват във фестивал
Във фестивала, който ще се проведе от платформата YouTube в Турция, ще участват звездите от сериала „Борвинков шербет”. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman и Ceren Karakoc

Буракджъм и Ханде в Кан за представянето на ДЧ.  Елегантни в класическо черно  красиви и усмихнати. Бурак е толкова галантен и внимателен Heart Eyes
От значения са продажбите за да не отлети сериала по Фокса.

Валл , Wine Glass
Така си е това съвършенство на природата не може да се имитира особено в страстните сцени.   

За жалост партита и сериали са отменени заради траура в Турция и бомбандировките в ивицата Газа. Взривили са болница.
От гилдията призовата да се преустановят атаките и Войната да спре! Докато има такива терористи няма как да спре.
Гала премиерата на сериала на Netflix "Yaratılan" и прощалното парти за актьорския състав на сериала "Полунощ в Пера Палас" бяха отменени заради военните действия между Израел и Палестина и обявения траур в Турция.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 13:21 от femmi2

# 167
Момичета, аз все още не съм си избрала никой от новите сериали. Иска ми се нещо по-разтоварващо, но май всичките са драми. Или ако е драма да не е чак толкова тежка и разбира се да има романтика, макар че без драми просто не може. Като че ли съм се насочила към "Сапфир", ама май и той е доста тежичък.

# 168
Момичета, аз все още не съм си избрала никой от новите сериали. Иска ми се нещо по-разтоварващо, но май всичките са драми. Или ако е драма да не е чак толкова тежка и разбира се да има романтика, макар че без драми просто не може. Като че ли съм се насочила към "Сапфир", ама май и той е доста тежичък.

“Който сам падне, не плаче” - забавен е. Тази седмица няма да има епизоди по турските телевизии.

# 169
И дивия ли попада в тази категория? И защо?

# 170
В кой ден се излъчва Дивия?
Зависи от решението на канала. Също са отменени и събития. Турция са в три дневен  траур заради войната в Израел и бомбардировките.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 08:10 от femmi2

# 171
Неееее, няма да има серия

# 172
Дивият се излъчва във вторник.
Участват актьори като Халит Йозгюр Саръ, Долунай Сойсерт, Юрдаер Окур, Осман Алкаш, Симай Барлас, Бертан Аслани, Серай Йозкан, Шебнем Хасанисохи.

# 173
Да, Дивия във Вторник се излъчва.

# 174
До другия Вторник ще мине траура и ще има нов епизод на Дивия.

За Мипкома в Кан пишат всички са на второ място по продажби. Нерде е истината?  Чапкъна се шашнах ако е истина колко пара печели Гювентам. Така плаща и създава проекти.
За кашата ,която забъркват новите сценаристи с право им пада рейта и феновете се ядосват.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:24 от femmi2

# 175
Момичета, захванах пак нещо ново, повлияна от клипчета в ТикТок, и пак много ми хареса - Hudutsuz  sevda 😇 Мисля, че го превеждат “Безгранична любов”, някой гледа ли го?

# 176
Шугърчен, аз го гледам и много ми харесва. По-напред в темата бях писала повече защо. Blush

# 177
Шугърчен, аз го гледам и много ми харесва. По-напред в темата бях писала повече защо. Blush
Ончеее, пак се намерихме с теб, ще се разровя и ще си прочета. Изгледах всичко до сега, както и фраговете за еп.5 и съм в шок от втория. Нашият сладур ще става зет. 🤯

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 19:58 от Sugarchen

# 178
Фестивала, който ще се проведе от платформата YouTube в Турция как може да го намеря  ? Вие пишете  и аз искам да знам.

# 179
Момичета, захванах пак нещо ново, повлияна от клипчета в ТикТок, и пак много ми хареса - Hudutsuz  sevda 😇 Мисля, че го превеждат “Безгранична любов”, някой гледа ли го?
И аз го гледам с кеф

Общи условия

Активация на акаунт