Познаха ли пола?

• 12 075
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
Трима лекари казаха, че ще е момиче, но аз до последно не вярвах, защото всички познати ми казваха, че го нося като за момче и аз така се бях настроила.

Извинявай, но не разбрах, какво се оказа накрая? newsm78

П.П.В леничката на подписа ти видях--момиче (с много зор). Оправи я, защото не се вижда Peace

# 271
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да и двата пъти

# 272
  • софия
Да, ама всичкото дофтори, които ме гледаха. Иначе според бабините диветини Мина беше момче (остър корем), а тя си е едно малко мъжко момиче-съкровище.

# 273
Не, при  втората ми бременност не познаха. Twisted Evil
То какво ли и познаха, де... Close

# 274
да 1-я път в третия месец,а втората бременост 6-я месец

# 275
  • в стаята
Да познаха го Grinning

# 276
До последно мислех,че раждам момиче,така ми бяха казали...а се роди Васката,нашето съкровище безценно

# 277
  • София
да, и двата пъти.

# 278
От 3-ия месец до края все момиче и такова се оказа Wink

# 279
Да, позна го.

# 280
  • Варна
Ами аз още не съйм родила, но още в 14-та седмица ми казаха КАТЕГОРИЧНО момче...самата лекарка се изненада, че толкова ясно се видя пишока Simple Smile Но и той си беше обърнат към нас и не шаваше много Simple Smile

# 281
И 2-та пъти се изненадах с появата на бебока!Не познаха,и не съжалявам.Изненадите бяха по-големи.

# 282
  • София
Първият път не познаха - до средата на 9тия месец предполагаха, а после и казваха момиче и малко преди да родя - докторът каза момче, изредиха се сигурно още 5ма доктори да гледат и потвърдиха и познаха накрая. Grinning
Сега доки казва, че е рано и въпреки че ме тресе любопитството и все питам, пак каквото и да се каже ще си имам едно наум. Wink

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 13:26 от Ваня

# 283
  • София
ДА, 3 - ма лекари го гледаха независимо един от друг, и тримата познаха.

# 284
Да! В 7-мия месец ми казаха, че чакам момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт