Въпрос за разпределяне на задължения и финансии.

• 4 283
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
И ще си държиш детето гладно?

Айде мислете ги малко тия пързалки, много ниска топка е това. Сега излязоха цигари и биричка, след още едно мнение на автора ще се окаже, че е била детето, а после и че преди време а-у със съседа. Не ни подценявайте чак толкова, и за пързалките се иска финес.

# 16
Кво значи "не си харесала работа" при все, че има да храни дете? Начи, ако взема едно дърво...

# 17
Кво значи "не си харесала работа" при все, че има да храни дете? Начи, ако взема едно дърво...

Пързалка знаеш ли какво е?

# 18
В много къщи си е точно като у вас, само че ролите са разменени, мъжът кафе, цигарки, жената пазари и вика приятелки на съботник, но вече сме еманципирани жени и е време мъжете да поемат работата, така че у вас си е добре, нищо ти няма, стига си се забавлявал и виж там какво трябва да готвиш за вечеря, че детето сигурно е гладно, а на жената пепелника може да има нужда да се почисти.

# 19
Авторе, така да опропасниш сюжет с гарантирани 200 страници тръшкане на тема "как може, каква е тая жена, дето мъжът ѝ чисти"...

# 20
Тва ако е истина- много лошо си се насадил. И на мен ми стана интересно, социалните да се задействат заради мръсотия - жена ти да не влачи боклуци от казаните и у вас да се движите в тунели под всичките вехтории?

# 21
Да, нормално е!
Все пак си мъж с два бъбрека. Помисли и виж какво е нужно да се направи да има пари за барчета и райски газ, докато си на работа. Няма как жената да скучае.

# 22
  • Пловдив
А има една порода мъже... много умели психологически насилници, които не депресия да ти докарат, ами и суицидни мисли.
За които никога не е достатъчно чисто. Които ще извикат приятели , за свидетели каква мърла е жената. Социални ще ти викнат. Ще те мачкат всеки един ден, в който не работиш и ще ти броят всяка цигара и хапка. И те така ...
Дано не става дума за същото, защото аз не мога да си представя колко време трябва да не се чисти, за да може група мъже да го докарате от много зле до средно зле. Изобщо, силно преувеличена история, пречупена през призмата на болен мозък!
Аз не вярвам на тази история!
Или е напълно измислена за трафик към темата и коментари, или цели да оплюем дружно жената и после той да ѝ покаже и да ѝ каже Виждаш ли колко си зле?
Ако тази тема стигне до въпросната жена: Отиди на психолог! Ще ти се изяснят много неща!

# 23
А не, не темата е самата истина и автора е малък елф!

# 24
Нормално е да поемеш по-голямата част от задълженията, докато жена ти е болна, тоест в депресия.
Лекува ли се за депресията? За това трябва да я изръчкаш, да я лекува. Имам поглед върху депресирани и знам, че не само занамеряват дома си, но и не се къпят те самите. А също не къпят и децата си. Не са виновни за това, но трябва да се лекуват. За това ли дойдоха социалните, защото децата са мръсни? А ти не ги ли къпеш, тя като не може?

# 25
  • София
Отпускането и стана от това че аз пазарувам ,готвя всеки ден .Тя си почива ,хапване ,цигарки,биричка .Ако спра да пазарувам и да готвя и да спра да и давам пари за цигари дали ще се стегне.

Спри и джобните. Поне докато мързелува в къщи да не муа цял ден сладко и енергийни напитки.Изпиват мозъка безвъзвратно. 
Цигари и бира не купувай за в къщи. Да се детоксикира с топла вода и чай през деня.
Съчувствам, ама има и такива жени -  мислят, че са снесли златното яйце и всичко може да си позволят.

# 26
Посетете психолог или психиатър. Звучи като тежка депресия със занемар́ване на себе си, дома и задължения. Ако жена Ви има склонност да харчи пари безконтролно, е възможно да се касае за биполярна депресия. Съпругата на един приятел разви подобно разстройство и съм наясно каква драматична картина може да представлява.

# 27
Направо дайте детето на социалните. Майка му мързелива, баща му лъжец...

# 28
  • Пловдив
Кой ги извика тия социални да проверяват колко е мръсно, измисли ли вече версия?

# 29
А какъв потенциал имаше темата,ако автора беше по-умерен!

Общи условия

Активация на акаунт