🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 63]

• 59 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
И ние берем същите ядове с HSG, само дето не успявам онлайн да захраня стикера, отказва ми картите и това е...и с револют опитах и пак... днес съм решила да ходим в PPT да видим какво ще направим....

# 406
  • София
И ние берем същите ядове с HSG, само дето не успявам онлайн да захраня стикера, отказва ми картите и това е...и с револют опитах и пак... днес съм решила да ходим в PPT да видим какво ще направим....
През приложението ли опитваш?
Оттам и аз не мога, но тук си зареждам без проблем с революта:
https://pttbank.ptt.gov.tr/pttweb/#/pages/hgs

# 407

Да, дава ми грешка и нищо не става. Блокира ги в Револют като сума, но пише, че търговецът не ги е взел и ще ми ги върнат .... в приложението не мога да вляза, защото не ми изпраща активационен имейл....

А има ли място, в кжето проверявате текущия баланс на стикера? Аз и това не мога да видя има ли вътре пари или не...

# 408
  • Варна
С Револют превеждаме всеки път, но през сайта влизаме.
И аз не знам от къде мога да видя баланса.
От сайта не мога да сменя на английски, не знам от къде и всичко ред по ред превеждам в гугъл транслейт.

# 409
  • София

Да, дава ми грешка и нищо не става. Блокира ги в Револют като сума, но пише, че търговецът не ги е взел и ще ми ги върнат .... в приложението не мога да вляза, защото не ми изпраща активационен имейл....

А има ли място, в кжето проверявате текущия баланс на стикера? Аз и това не мога да видя има ли вътре пари или не...
През приложението гледам наличността, кога къде какво е дърпало и тн.
Имаше нещо с регистрацията по-сложно, май от компютър трябва, но веднъж като се регистрирах, вече си гледам без проблем през телефона.

# 410
  • Варна
Нелка, мъжът ми има приложението, но пак не може да разбере от къде може да види наличността, а аз го убеждавам, че бг мама казва, че може и че всичко се вижда ...
Къде го виждаш?

# 411
  • София
Нелка, мъжът ми има приложението, но пак не може да разбере от къде може да види наличността, а аз го убеждавам, че бг мама казва, че може и че всичко се вижда ...
Къде го виждаш?
Баланса - на всеки екран в оранжевите полета. Таксуванията  са в Transitions, подменюTransitions, а ако нещо е останало - във Violations:
Скрит текст:

# 412
  • Варна
Много благодаря!

# 413
  • Варна
малко подземна железница, която ще ви изкара до спирката на метрото Шишхане - на картата го дават F2, това ли е?
Точно,казват му  фуникуляр и е F2 ,F1 е другият от Таксим до Кабаташ
може ли да попитам - важи ли някакво време за прикачване, без таксуване - с Истанбулкарт, т.е. ако съм платила билет на ферибота и до 5мин. се кача на това Ф2, ще се таксува ли нов билет?

# 414
За чужденците вече няма отстъпки, таксува Ви отново.
малко подземна железница, която ще ви изкара до спирката на метрото Шишхане - на картата го дават F2, това ли е?
Точно,казват му  фуникуляр и е F2 ,F1 е другият от Таксим до Кабаташ
може ли да попитам - важи ли някакво време за прикачване, без таксуване - с Истанбулкарт, т.е. ако съм платила билет на ферибота и до 5мин. се кача на това Ф2, ще се таксува ли нов билет?

# 415
  • Варна
Моля за още един съвет - бях решила да заведа децата до небостъргача Сапфир, но сега чета много лоши неща - че е почти изоставено като сграда, асансьори не работели... кофти картинка с две думи. Има ли някаква алтернатива, лесно достъпна с метро или трамвай?

# 416
  • Варна
Написах 2 имейла с гугъл транслейт на турски, като ги изпратих  на HGS.
Върнаха ми отговор. Не разбирам какво искат от мен (някакви документи...), но ще продължа да упорствам и пак ще им пиша.

# 417
  • Карлово
Моля за още един съвет - бях решила да заведа децата до небостъргача Сапфир, но сега чета много лоши неща - че е почти изоставено като сграда, асансьори не работели... кофти картинка с две думи. Има ли някаква алтернатива, лесно достъпна с метро или трамвай?
Тази информация от кога е?
Ние бяхме началото на септември и много ни хареса панорамата, симулацията. Дори скоро срещнах, непроверена, информация, че са сменили филмчетата и мислех на следващо ходене пак да минем през Сапфира.

# 418
  • Варна
чета отзиви в Гугъл мапс - пише преди 2 седмици примерно... много се зачудих, че сега Януари като идем, няма да е за по улиците. Дали да променя плана.... А и не виждам цената за вход, пише 350 тл, но за чужденци ли, еднаква за всички ли е?

# 419
  • Димитровград
Написах 2 имейла с гугъл транслейт на турски, като ги изпратих  на HGS.
Върнаха ми отговор. Не разбирам какво искат от мен (някакви документи...), но ще продължа да упорствам и пак ще им пиша.
Нали попълвате номера на паспорта, с който е закупен стикера? Има го на бележката от закупуването му.

Общи условия

Активация на акаунт