Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 027
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Не е много твърда, точно колкото трябва, за да стои добре. Тази кройка ми е любима, много кокетно седи.
Оххх аз отдавна се чудя за тази пола, но тази снимка ме нави. Heart Eyes Изглеждаше ми малко твърда материята на снимките в сайта, а всъщност май не е така.

А полото също е страхотно, аз имам блузката в този принт и всичко в нея много ми харесва  - и кройка и цвят и десен и материя. Heart

# 571
Има ли някой друг, освен мен, усещането че тази вечер ще е намалението? Grinning

# 572
Махнаха ли чорапите или го правят в петък или понеделник . На мен не ми се харчат пари , но се надявам да има хубави неща.

# 573
Има ли някой друг, освен мен, усещането че тази вечер ще е намалението? Grinning
И аз го мисля, но не пускат ли още сутринта артикулите, които ще участват?
Да се допълня, само на мен ли новите дънки ми изглеждат абсурдни? Дори Мая изглежда с дебели крака в тях.

# 574
Защо си мислиш така?
Предполагам , че ще бъде другата седмица или събота и неделя .

# 575
Аз мисля, че началото на другата седмица ще е.

# 576
Ами, незнам... Поне така се надявах, но явно няма да е днес...
Защо си мислиш така?
Предполагам , че ще бъде другата седмица или събота и неделя .

# 577
Докато чакаме намалението, да дам малко вдъхновение с една от любимите ми комбинации ☺️
Каква е дължината на това поло. 170см съм и всички са ми до пъпа, а не нося дънки с висока талия. Искам да ми покрива колана блузата. Има ли еластичност?

# 578
  • Стара Загора
Късо е полото .Аз съм 160 ми е 4 пръста под пъпа.

# 579
И аз го мисля, но не пускат ли още сутринта артикулите, които ще участват?
Да се допълня, само на мен ли новите дънки ми изглеждат абсурдни? Дори Мая изглежда с дебели крака в тях.

Според мен е илюзията заради ботушите.Не отиват с тези дънки.
Според мен са само за рокля,пола ,пола-панталон.Нещо такова.Поне на мен тази комбинация не ми допада.
Иначе и двете момичета реално са много нежни
.

# 580
На Алесите нещо не им се пуска, намалението .
Всичко, което преиздадоха е почти изчерпано в хс и с . И на края нищо няма да остане .

# 581
То и намалението е минимално ,ако беше -50,-70 да си струва да чака човек

# 582
Те преди и след него ги качват цените и си го избиват .
Дали няма да е утре , ще видим .

# 583
Идващата седмица ще е според мен. Винаги е било края на януари.

# 584

Това е снимка на пуловера чисто нов, облечен директно от чантата, носен 3 часа. Не знам дали е от триенето в парката отгоре, но само мога да си представя как ще изглежда след пране. Не знам защо така не искат да си оправят материите и занижиха качеството. И на снимката дори не се вижда както наживо….
Допълвам със снимка на ръкава:

Ай кажете ми, нормално ли е пуловер за 100лв, след първото носене да изглежда така?

Общи условия

Активация на акаунт