Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 056
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Не.

# 511
  • София
Имам абсолютно същата на цвят, без надпис Филипс, купувана от Лидл за около 13 лв преди години и не бих казала, че върши някакви чудеса.

# 512
  • * Under the stars *
Е, чудеса- не, но на мен ми почиства дрехите от тези топченца сравнително добре,  така че няма какво повече да искам.

# 513
Искам да попитам, някоя от вас дали има тази рокличка? Ако може да сподели как е на дължина? Протеснявам се, че ще е малко дълга за моите 160 см... Шарката ми допадна на живо на полото. Иначе, а си взех точно същата машинка за пилинг от линка по-горе. На мен ми свърши идеална работа.

# 514
Според мен няма да ти е дълга,аз съм там някъде 1.62-3 и този  им модел рокли са си къси и ми стоят нормално късо

# 515
  • Русе
Момичета,
търся реални снимки и мнение за кубинките Perfect choice.

# 516
Нямам снимки и не мога да направя, защото ги върнах. Много са твърди и неудобни, а и не са нещо особено според мен.

# 517
Момичета,
търся реални снимки и мнение за кубинките Perfect choice.
Продават ги в олх , но са много очукани там . Може да ги видиш поне да си имаш на представа .
Цената им е доста висока и не си заслужават според мен . Преди време бяха доста по -евтини .

# 518
Аз имам от другите , стар модел беше с надпис Алеса отпред . Ами купих си за 40 лв едни , мога да кажа че са по- добре и здрави от тяхните . На обувките им падна качеството . Правят ги за не повече от 50 лв , а надценката е прекалена . Тея ги увеличиха поне със 100лв .

# 519
сега като качиха нови модели блузи забелязох по снимките че ще има нови якета  ама кога ли ще ги пуснат

# 520
сега като качиха нови модели блузи забелязох по снимките че ще има нови якета  ама кога ли ще ги пуснат
Не са нови якетата. Бяха качени в есенно - зимната колекция. Urban utopia и Ravish revolution - милитъри от деним. Иначе аз бях хвърлила око на това Ravish revolution, но преди няколко дни видях едно момиче с него и на живо е страшно късо, иначе е симпатично.

# 521
Не са нови якетата. Бяха качени в есенно - зимната колекция. Urban utopia и Ravish revolution - милитъри от деним. Иначе аз бях хвърлила око на това Ravish revolution, но преди няколко дни видях едно момиче с него и на живо е страшно късо, иначе е симпатично.

е как да не са като утопията е във вариант с качулка с пух и преди това бяха качили снимка на която се вижда черно късно яко с качулка, не говоря за черната парка

# 522
Може за тях да са си ги направили моделите или за другата година .

# 523
Да похваля Dazzle Doll полата, много кукленски модел наистина People Princess

Закопчаването ѝ също е много добре измислено. Не бях сигурна, че XS ще ми стане, но дупето ми някакси се побра Joy Жалко, че блейзърът е изчерпан в малките размери.

Да попитам обаче - някой има ли опит в прането? С тези панделки и кукички се чудя на каква програма да я пусна и с какви дрехи.

# 524

е как да не са като утопията е във вариант с качулка с пух и преди това бяха качили снимка на която се вижда черно късно яко с качулка, не говоря за черната парка
Права си, да. Мислих, че в есенно - зимната колекция са снимали якето със свалена качулка, но сега като се загледах има разлика и в ръкавите.

Общи условия

Активация на акаунт