Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 029
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Цитат на: posh95 link=topic=1590486.msg47516769#msg47516769 date=1706 Аз датова019235

Това е снимка на пуловера чисто нов, облечен директно от чантата, носен 3 часа. Не знам дали е от триенето в парката отгоре, но само мога да си представя как ще изглежда след пране. Не знам защо така не искат да си оправят материите и занижиха качеството. И на снимката дори не се вижда както наживо….
Допълвам със снимка на ръкава:

Ай кажете ми, нормално ли е пуловер за 100лв, след първото носене да изглежда така?
Оо,имам една стар модел,но я купих много скоро .От първо обличане на огромни  топчета.Не им се оплаквам  вече,не обръщат  внимание. Както се казва:"Ако искаш". В крайна сметка  има и други брандове.Последно писах коментар не особено добър в сайта,ама дори не получих обратна връзка-телефонно обаждане.Преди поне това правеха и се извиняваха.
Ще имат скоро намаление.Може би този петък

# 586
Аз затова спрях с пуловерите от тях . Имам само един и си го нося вкъщи .
Иначе съм много доволна от полотата от плетиво , цените не са им като на пуловерите и не стават на топчета .

# 587
Точно си мислех, че ако намалението е в петък или събота директно ще ги бойкотирам. Що за тъпотия, петък вечер? Имам си ангажименти, няма да стоя да рефрешвам на телефона. Не помня намаленията в точен час ли ги пускаха или пак беше чакане.

# 588
Аз затова спрях с пуловерите от тях . Имам само един и си го нося вкъщи .
Иначе съм много доволна от полотата от плетиво , цените не са им като на пуловерите и не стават на топчета .

И аз съм доволна от полотата от тази година. Кажи речи изкарах зимата дотук с тях....  Иначе пуловерите ми от миналата година са ми горе-долу окей, но има завалване... Този зеления като на снимките стои с етикета, емблемата ми е огромна... Аз съм и дребничка... Направо се чудя дали да не го засилвам обратно, но ще ми е 5та поредна замяна след първоначалната покупка, и малко ме е срам.... Направо се чудя вече, ще има ли намаление Grinning

# 589
Към 20 ч мисля , че пускаха намаленията . Миналата година беше на 23ти .

# 590
Posh ,това е недопустимо ,свържи се с тях и им се оплачи .Това да не е пуловер за 10 лв.

# 591
Posh ,това е недопустимо ,свържи се с тях и им се оплачи .Това да не е пуловер за 10 лв.

Няма смисъл. Не ми се и занимава. Ще приключа и с пуловерите и аз, и така. Те виждат какво пишат клиентките, качеството става все по-зле… А като го извадих от чантата ми се стори много хубава материя, стегнато плетиво, изобщо не очаквах като видях как изглеждаше след първото носене…..

# 592
Аз отдавна спрях да пазарувам от тях. И аз не съм доволна от пуловерите им. От последната колекция имам само едно поло, то няма и какво да ме грабне 😀

Няма смисъл. Не ми се и занимава. Ще приключа и с пуловерите и аз, и така. Те виждат какво пишат клиентките, качеството става все по-зле… А като го извадих от чантата ми се стори много хубава материя, стегнато плетиво, изобщо не очаквах като видях как изглеждаше след първото носене…..

# 593
Аз имам един от тези по тялото sweater weather ,но още не съм го обличала .По принцип от продуктите им от плетиво съм много разочарована ,раздърпват се и се обезформят и на топченца .

# 594
И аз не мога да се разбера с техните пуловери. Имам три които не нося., взеха много къси да ги правят. Белия много ми хареса като го видях, ами на мен ми е до пъпа, а такива дрехи държа да ми завиват кръста. Ами то не стига че от един и същ плат се правят от бански до палта, модели не са сменяли от години, номера няма , чудеш се за дължина на дрехите. Единствено остава политиката им за връщане и доставка, затова и още купувам.

# 595
Аз преди бях доволна от пуловерите. Имам поне 10-тина и не са ми ставали на топчета...Но от  предишните колекции... От последните 2 зимни колекции не съм поръчвала нищо... Просто ми се виждат вече много скъпи сегашните пуловери, ама щом и качеството са занижили значи нищо не съм изпуснала.

# 596
Имам един лого пуловер в розово, абсолютно без да се съобразявам съм го прала и му няма нищо. От тази година си взех бежовия Dream In Colors Пуловер, пера на 30 градуса, 900 оборота и е идеален, Sweet Disguise Пуловера също. Само този Sweater Weather започна да се заваля, за него като цяло съжалявам, че го взех, но другите са хубави.

# 597
Айде, наспамиха със смс за намалението 😁

# 598
width=330 height=600]//cdn.bg-mamma.com/H8Ic/M3JDx.png[/img]
Може ли мнения за тези блузки?
Колебая се и трите ли или не…
Как ли са на живо?

# 599
  • Стара Загора
Аз имам последната. Доволна съм, на живо е като на снимката. Размера при мен си отговаря, като всички 3/4 ръкави стои по тялото.

Общи условия

Активация на акаунт