Пъзели 58 - World championship с нашите момичета!

• 21 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Olia T, и на мен не ми е ясно това с частите и на какъв принцип е класирането, но е добре че още един представител на България е минал летвата Simple Smile
Последната група редят този панорамен пъзел.

А това са всички пъзели от днес.

Лично на мен най-много ми харесва Айфеловата кула, но мисля че най-лесно бих наредила Статуята на свободата.

# 151
  • гр. София
Само испанци се класират, но те са 150 човека Simple Smile

Дано и последната българка успее да се класира Simple Smile

# 152
  • София
Феноменално представяне днес! Браво, момичета, и успех напред!

# 153
  • гр. София
10 от 10. 10 участника 10 класирания. Страхотен резултат.

Утре продължавайте все така да побеждавате Flowers Four Leaf Clover

# 154
vox, и аз като теб.
И не знам от личния ми вкус ли е, но ми се струват не особено равностойни.

# 155
  • София
Да не помислите,  че само редим пъзели. Аз успях да си купя пъзееееееел, вярно втора употреба, но съм очарована от жената, която ми го продаде прибран е на части в кутията Simple Smile

# 156
vox, чудесно отразяване, напълни ми душата!

И огромни благодарности на всички за подкрепата! Повече от прекрасни сте Hug

Денят чеше много изпълнен с емоции. Успяхме да отидем в купола преди да завали проливен дъжд, който се изливаше няколко часа и не мръднахме. Аз бях без сили от стоенето права с часове, изчаках цялата група на Весето и Мими и стоях до победителя от групата на Евето.

Като цяло сте прави, че за организаторите на световното българите не представлявахме интерес първоначално.

Аз бях донесла знамето и то поне малко помагаше да се различаваме.
Съжалявам, но вече не помня кои снимки съм качвала

Пъзелът на Весето беше много труден и до последно треперихме дали ще се класира. Всичко много се проточи докато преброят частите и въведат резултатите на всички. Направо трябваше да влиза групата на Мими.
Другия отбор постнаха снимка на пъзела в чата за малко и я изтриха, но и ние успяхме да го разпознаем по силуета. Торбичката не е абсолютно плътна и мнооого леко прозира в зависимост от светлината.
Аз лично не очаквах да дадат този пъзел с оглед, че миналогодишния беше същия.
Но пък беше май най-лесния за целия ден.
Мими беше концентрирана и се представи супер.

Междувременно Весето победи този израелец на пъзел шах

А Евето я снимахме с Карън и нея

Мими завърши със супер време

Карън разписва пъзели

Айде Евето!

И нейното време си е доста добро като гледам и много се радвам, че успя да го завърши. А скрийншотовете от стрийма са върха, най-доброто от световното дотук!

Още пъзел шах

Тениските, които си направих

И така дойде и моят ред

Реално 2 минути преди да почнем като си заех мястото ми стана ясно кой ще е пъзелът. Много добре видях очертанието на кулата, а и ми беше твърде познато.
Редила съм го веднъж преди, но понеже не ми остана време да го повторя преди да замина го взех. Единствения пъзел от 500 части, който носех Smile Бре, голям късмет, голямо нещо. Това определено супер много ми помогна и направих едно от най-бързите си реденета. Свалих цели 15 минути от първото ми редене!
А колко треперех…Момичетата бяха плътно до мен и едвам се сдържаха да не ми помагат милите Smiley

И така, после най-сетне дойдоха Деси и Диана и се снимахме всички всички

И после вече се отдадохме на заслужена почивка, до редене така и не стигнахме Laughing

# 157
  • София
Момичета, много се радвам, голяма емоция е това състезание. Аз не можах да гледам всички, но пътувахме снощи и нямаше как. Въпреки всичко редовно рефрешвах темата за ъпдейти.

Бухтич, на първата тениска има някакви имена. Нещо не схващам чии са? И българите там не са ми познати.

# 158
  • София
Момичета, браво на всички и успехи!
Благодаря също, че ти направихте съпричастни към събитието и ни държахте в течение на всичко.

# 159
  • София, България
Момичета, много се радвам, голяма емоция е това състезание. Аз не можах да гледам всички, но пътувахме снощи и нямаше как. Въпреки всичко редовно рефрешвах темата за ъпдейти.

Бухтич, на първата тениска има някакви имена. Нещо не схващам чии са? И българите там не са ми познати.

Това са различните отбори, веднага по-надолу пише Team Bulgaria и там са нашите хора.

Моля дайте линк за днес и ако може някое добро създание да ми каже от колко часа са състезанията.

# 160
Днес редим в двойки в 3 групи, всички са на този линк:
https://www.youtube.com/live/1NeF87Af26c?si=VBnYqSoFzqOpAErt

Българското участие:
11 часа: Ани + Бамби / Диана + Деси
13 часа: Петя + Зори / Еве + Мария
15 часа: Ели + Веси

Касапницата ще е голяма, като гледам са по над 100 човека в група, а ще се класират само по 30 (първите от всяка държава до 15 и останалите 15 по време).

# 161
  • София
Добро утрооо Simple Smile Днес пак цял ден ще мързелувам и ще гледам световното. То пък едно нещо положително да има в тоя тъп ковид. Вече се чувствам супер, а ще тябва да седя затворена още сумати време... тъпа история Simple Smile

Бухтич, благодаря за чудесния фоторазказ, за малко пак да се разрева, ама удържах Simple Smile Дано сте отпочинали и днес да сте готови за нови емоции!
А Весето пък даже и ги бие на пъзел шах хората... ти да видиш самороден талант!

Аз за 3 дни наредих един къдрав Трефл с 600 части Grinning

Само аз ли гледам? Никой нищо не казва, а пъзелът е много в стил Мона Лиза Simple Smile

Голяма гъчканица обаче на тези маси с двама души и парчетата. Хич не ме блазни да участвам в такъв хаос Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 11:19 от ToniShu

# 162
  • София
Аааа, гледам и аз. Simple Smile

# 163
И аз го пуснах малко преди първите да приключат

Браво на всички за страхотните резултати от вчера, стискам палци и за днес:blue_heart:

# 164
Честита Независимост!
На състезателките ни пожелавам да запазят инерцията от вчера, да получат  духа на празника и в борбеност, добри решения и с готини пъзели да направят следващата успешна стъпка към финала!🙂
Успех, момичета!❤
П.П. В залата има и бебе в една от състезателните двойки! То бива страст, бива,  ама чак пък толкова ...

Общи условия

Активация на акаунт