Пъзели 58 - World championship с нашите момичета!

• 21 866
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Весето хвърли бомбата за ново състезание, чакаме информацията с трепет!
Аз не съм редила от 20 дни вече, тресе ме абстиненцията, но постоянно търча, секунда не съм се спряла.
Скрит текст:
Много ми е криво, че Джо пак е болна, не мога да се концентрирам да подредя всички гардероби, които съм изтърбушила и вкъщи е като минно поле. Искам да изхвърля доста неща, но сърце не ми дава, само правя купчини на различен принцип, тоест сортирам! Joy

# 646
  • София
Поръчах, отмених поръчката, направих нова, отчасти променена и допълнена. Сега двете с
с Neita чакаме.
Мона Лиза, и аз трупах и сортирах, докато дъщерята не порасна достатъчно. Един ден дойде у нас и като се развъртя, изпразни 2/3 от гардероба. Изчакай Джо да свърши тази работа  и  у вас. Колко му е, ей сега ще се извъртят годинките😂

# 647
  • София, България
В крайна сметка и аз поръчах коледния календар на Eurographics от 26 лева. И тиксо и химикалки си поръчах и любимите ми детски тениски на Картърс ( по 3 лева са) и мушнах леко 10 пъзела и съм със 150 лева назад, така че минавам на филии с масло и шарена сол до второ нареждане.
Вчера се замислих, че сега с тези цени всички ще си накупят пъзели и съвсем няма да можем да продадем нищо.

# 648
  • София
Масло? Няколко капки олио са предостатъчни 😂

# 649
  • София
Мона Лиза,  как можа .. реших че съм приключила вчера и моята е 170лв , но не съм поръчвала цяло лято и сега с тия тениски съвсем ме подлъга да погледна Joy започнах да добавям, но се надявам да не финализирам
За масло не знам , ама забравяме месото и минаваме на ориз, картофи и боб.

Весе, така казано, да не би свекървата да заминава във Варна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
  • Варна
Къде ги мушна тия 10 пъзела? Като гледам, май маслото по тях ще мажеш, че по-лесно да ги натъпчеш зад мебелите 😋😋😋

# 651
Малко по-далеч заминава свекървата.

Ами като не четат, ще ги издам аз , Евето и Мимок отиват на пъзел маратон от 10 часа в Люксембург да подкрепят отбора на нашите сънародници приятели.
Но нека те дават подробности.

А по покупките, аз съм 70 лева и се чувствам много икономично. Но с продажбите и аз не си го представям, те от Озон като ни видяха тарифата и почнаха да ни подбиват Joy

# 652
  • Варна
Не продавам аз, свиди ми се всеки един, а и напоследък купувам само такива, които смятам да си ги задържа. Веднъж в годината може и да пусна 3-4 за продажба ама толкоз. Така че не ме притеснява политиката на озон с намаленията, аз им се радвам, защото купувам, а понякога ги и проклинам, защото не мога да се спра.

# 653
Леле мале. Състезателките по 5 пъзела наредиха откак се върнаха, аз и един не мога

# 654
  • Варна
То и аз. Но нямам бърза работа.

# 655
  • София
Значи така е, завиждам благодародно, чакам и моите деца да порастнат Blush

# 656
Аз нищо не мога да продам от моите и май май ще заминат в един магазин за втора употреба.

# 657
Jenaiassez, не си ни оферирала ... аз цели 4 харесах. Не че нямам за разчистване също.
Докато се помотам и един коледен Галисън заминал. Май ще пасувам и тая промоция.

# 658
Така е, не пуснах тук оферта, ама се съмнявам на някого да му се чака от Виена пратка. Все пак, ако има желаещи да ми пишат на лично да се разберем.

# 659
  • София
Ох, дотътрям се и аз, най-накрая наредих нещо. Хич не ми харесва тази тенденция да не ми се редят пъзели. Тоест, редят ми се, ама да има кой да отдели рамката и да обърне парченцата. ММ няма да се навие, освен кучето да обучавам... Добре, че NalSi ми прати пътуващия Блексий с отделена рамка!

Морски Касторленд, защото аз тази година на морето само на картинка ще мога да му се порадвам Simple Smile Уж с малки части, пък бързичко го метнах днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт