Пъзели 58 - World championship с нашите момичета!

• 21 481
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • гр. София
В момента не гледам, та бебето не съм видяла, но имаше малко момиченце в един от  отборите Simple Smile

# 166
Бухтич, благодаря за чудесния фоторазказ, за малко пак да се разрева, ама удържах Simple Smile Дано сте отпочинали и днес да сте готови за нови емоции!
Отпочинала е последната дума, която мога да използвам за себе си Joy
4 часа сън, толкова, аз като казах да ми пожелавате сън вместо успех…

# 167
  • София
С бебето и аз се изненадах! То не може да седи самостоятелно още, майк аму с едната ръка го гушка, а с другата реди. Понеже са очевидно с дядото, според мен жената по наложителност е заела нечие място, колкото да не остави баща си; знам ли какъв им е случаят...

Бухтич, имаш време за спане, сега що не спиш? Ако ще е така, вземи мелатонин, поне да спиш по-дълбоко.

А, ето, Анелия и Петя финишираха за 1:03. Не ги показаха, но видях в класирането.Диана и Десислава - 1:10.

Бебето заспа и изтърва финала на майка си и дядо си.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 12:17 от ToniShu

# 168
Не мога да спя Тони.
До тях сме, ще пускам лайв

Залагам на котето на ейми стюарт за пъзел, толкова можах да видя

Момичетата казаха библиотека, аз не го виждам отгоре

# 169
  • София
Стискам палци момичета, знам че можете!!! Не ви гледам, че обичам чушки и се въртим в Ада Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
  • София
"Но този Ад води в Рая" (не го слушай Стефан Вълдобрев, че пее наобратно Wink )

# 171
  • София, България
Предният пъзел е бил жесток, наистина точно в мой стил.
Айде наш'те!!

# 172
  • София
Ужасен пъзел, според мен Sad

Момичетата са сила (и с отборните фланелки) - ще се справят достойно!!

# 173
  • София, България
Ужасен пъзел, според мен Sad

Момичетата са сила (и с отборните фланелки) - ще се справят достойно!!
Уникално як пъзел, ако беше Весето щеше да го е наредила вече, мисля че и Мими обича такива, все едно Томсън, а може и да е той.

# 174
  • София
Ужас, ужас, малка извадка сте тези дето ги редите такива мъчителни Grinning Както винаги, шапки долу пред вас!
Тъкмо казаха, че е на Колин томпсън, добре си го разпозна, Мона Лиза Simple Smile

# 175
И за мен е ужас😜

От този, който редя остана само оранжева козина с нестандартни части. Днес трябва да е готов.

# 176
  • Варна
И аз гледам. Имам торба с пиперки да пека, но те могат да почакат.
Успех, момичета!

# 177
Подготовка преди началото

Начало

24 минути

# 178
Ехо, до нашите състезателки сме и подсказваме доколкото може, горкичките голяма греда с този пъзел, но всички ще се мъчат еднакво.

Запознахме се с българите от Люксембург, много мили хора. Съпруг и съпруга и един баща с 10 годишната си дъщеричка, май тя се казваше Андреа. Много е надъхана. Blush

Ние с Ели ще се състезаваме от 15.00 в една група с съпрузите.

За съжаление сутрешните двойки не са успели да се класират за финала, Ани и Петя са били 18та страна , когато са завършили в 1.03, дано все някой от нас се класира за финала, много е ситна цедката само 30 минават от около 110 двойки за група.

# 179
  • гр.София
Успех, Весе! Стиснати палци от нас!

Общи условия

Активация на акаунт