🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 756
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
И аз днес си взех кутията на Кибрит, много ми хареса подбора на продукти. Поръчах я заради skon и нямам търпение да го пробвам. Познах и серума за ръце. Пробвах само крема за устни, ноо при мен голям проблем с него. Освен, че помпах доста докато излезе продукта, буквално 2 мин. след като го нанесох започна да люти и щипе на устните. Не знам дали е алергична реакция и има ли друг с подобен проблем, но имайте на ум. Тествайте с малко количество. Monuskin не ги харесвам заради състава, но ще видя този как е. Тепърва ще пробвам другите продукти.

# 616
  • Пловдив
Гудбокс, харесва ми

# 617
За първи път поръчвам Кибрит, продуктите са хубави, но олиото за лице беше отворено и се беше разтекло цялото в кутията. Вчера писах на съпорта, надявам се да изпратят ново, тъй като за мен е най-интересния продукт.
Крема за устни помпах много време, нищо не излезе, но ще пробвам пак по-късно.
От серума за ръце съм доволна, мирише приятно.
Другите продукти все още не съм пробвала, но като цяло кутията ми харесва.

# 618
  • София
Някой има ли подозрения какви ще са продуктите във февруарската Hey Bea?

# 619
Аз нямам подозрения, но крема който разкриха много искам да го пробвам и струва 40-50 лв. на свободна продажба в България. Каквото съм тествала на Medi peel е било страхотно. Пачовете им за очи са ми любими. И на мен ми е интересно какви ще са останалите продукти. Това е първата тяхна кутия която поръчвам, та да видим …. имам положителни очаквания. През последната година съм голям фен на корейската козметика и нямам разочарования за сега.

# 620
  • София
ХАХ, аз докато се чудя и тя се изчерпа

# 621
Някой има ли подозрения какви ще са продуктите във февруарската Hey Bea?
Ами само крема разкриха и стойността му без промоции е 60лв. Няма да разкрият нищо повече, но мисля, че ще има също ампула пак а меди пил от подсказките им. Лосион за тяло, но не знам кой аромат на ROSEMINE, и шампоан и балсам на  Daeng Gi Meo Ri, но мисля, че ще са травълчета.. Това е според мен, може и да греша някъде...
Но след като показаха крема и за няма и един час се изчерпа кутията...

# 622
Кибрит Февруари

# 623
Аз нямам подозрения, но крема който разкриха много искам да го пробвам и струва 40-50 лв. на свободна продажба в България. Каквото съм тествала на Medi peel е било страхотно. Пачовете им за очи са ми любими. И на мен ми е интересно какви ще са останалите продукти. Това е първата тяхна кутия която поръчвам, та да видим …. имам положителни очаквания. През последната година съм голям фен на корейската козметика и нямам разочарования за сега.
И за мен това е първата тяхна кутия, която поръчвам. Поръчах веднага след като разкриха крема, защото предизвика интереса ми и искам да го пробвам. Интересното е, че до момента статуса на поръчката ми е в изчакване. Тъй като не съм поръчвала досега ми се стори странно и им писах имейл, отговориха ми , че щом имам изпратен имейл от тяхна страна,  значи ще си получа кутията. Дано да е така. Ако има някой запознат, моля да сподели!

# 624
Ох, аз поръчах Кибрит февруари и You are worth it Февруари. Чакам да ми дойде и Mirtomo...направо ще се разоря Grinning

Иначе Goodbox май не я искам, затова я давам на някоя дама, ако я желае, ако не ще я откажа. Чака ме в Еконт.

# 625
  • София
И за мен това е първата тяхна кутия, която поръчвам. Поръчах веднага след като разкриха крема, защото предизвика интереса ми и искам да го пробвам. Интересното е, че до момента статуса на поръчката ми е в изчакване. Тъй като не съм поръчвала досега ми се стори странно и им писах имейл, отговориха ми , че щом имам изпратен имейл от тяхна страна,  значи ще си получа кутията. Дано да е така. Ако има някой запознат, моля да сподели!
В изчакване е, защото не е изпратена още. Няма как да е друг статусът в момента. Следете си около датата за доставка за имейл, че е изпратена, макар че последния път не получих такъв. Просто получих съобщение за пратка в Спиди.

# 626
Дами, при мен от кутията на Кибрит маслото за устни нищо не пуска. Мъчих го няколко пъти по мнооого време. Има ли някакъв трик?

# 627
КРР, покрай отзиви от теб за Yasumi, ги изпробвах и вече имам N-ти на брой продукт. Доста добре ми пасват кремовете им като текстура и ти благодаря Simple Smile . И понеже one thing leads to another, покрай Yasumi и кутийките на you are worth it ми потръгнаха, но пропускам месеци. Ще се включа с тази за февруари.

Ох, аз поръчах Кибрит февруари и You are worth it Февруари. Чакам да ми дойде и Mirtomo...направо ще се разоря Grinning

# 628
Yasumi са ми любими Simple Smile

Радвам се, че и на теб действат добре.

В Yoi are worth it има разкрит продукт на Iren масло за лице. Аз от кутиите на Mitomo си взех хиалуронова к.и съм доста доволна. Затова поръчах и тази кутия Confounded

# 629
Ако имаш предвид кутията с маските, и аз я взех 2 пъти и е страхотна! Но в Дъглас имаше намаление на митомо и се заредих (има все още, - 25% на маските ).
Дали някой поръчва от кутиите на bare care? В момента има кутия с продукти за коса LADOR, но предходни месеци съм мяркала и кутии с бяла козметика.

Общи условия

Активация на акаунт