🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 740
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Дами, при мен от кутията на Кибрит маслото за устни нищо не пуска. Мъчих го няколко пъти по мнооого време. Има ли някакъв трик?
Да не е замръзнало. Сложете го на топло и после пробвайте.

# 631
Ако имаш предвид кутията с маските, и аз я взех 2 пъти и е страхотна! Но в Дъглас имаше намаление на митомо и се заредих (има все още, - 25% на маските ).
Дали някой поръчва от кутиите на bare care? В момента има кутия с продукти за коса LADOR, но предходни месеци съм мяркала и кутии с бяла козметика.
Митомо имат специален линк за тримесичие, там идват на 50% с безплатна доставка. Понякога има и в един месец подарък. Там също може да си избирате маска или ампула. Избирате си 8бр, каквито искате. Там е най - изгодно за мен. Др където ги има на добра цена в сайта на BestCare има и допълнителен код за още 10% остъпка.
Нещата на barecare не са лоши, кутията е хубава. Но за най-голяма отстъпка 20% , ползвайте кода на Север, все пак кутията е посветена на нея..

# 632
Дами, при мен от кутията на Кибрит маслото за устни нищо не пуска. Мъчих го няколко пъти по мнооого време. Има ли някакъв трик?
Да не е замръзнало. Сложете го на топло и после пробвайте.
И при мен трудно тръгна, но с упорито помпане стана все пак. Какъв ефект се търси от това масло? При мен си е като балсам за устни, мазно е доста. Разбрах, че трябва да слагам по малко също.

# 633
  • София
При мен тръгна сравнително лесно, може би защото бях подготвена, че ще трябва да натискам упорито и дълго. Усеща се когато тръгва да излиза. При мен попи много бързо уж голямото количество, което излезе, без остатък. Ефект не знам дали и какъв ще има, защото ползвам освен него маска за устни, но нямах търпение да пробвам.

# 634
Да, моята дойде със Спиди. Ето я (дали се вижда):

Моята също пристигна. Олиото за ръце ми идва много мазно. Олиото за лице- още повече. Използвах пачовете за очи. В момента съм с лист- маската. Наплесках се с крема против стрии и белези. Тампоните за почистване на лице ми ги взе дъщерята.  Другите неща не съм ги ползвала още.

# 635
А при мен серумът за ръце действа отлично. Не бих казала, че е мазен, по-скоро изглежда и се усеща воднист в началото. Като се разнесе добре по дланите, по дължината на пръстите, човек трябва да има търпението да изчака да премине тази неприятна лепкавост, която остава, след като попие. И чак едва след това се вижда резултатът - изключително нежна, изгладена кожа. Поне при мен е така.

# 636
  • Стара Загора
И на мен серумът за ръце ми действа отлично. Много добре подхрани ръцете. Дневния крем също много ми допадна. Това нещо си за устни...ги изсуши и не съм очарована. Другите неща не съм ги пробвала все още.

# 637
  • Бургас
Дали ще е хубава февруарската кутия на Кибрит?
Много ми се иска да я поръчам.

А от Bellebox ще се отпиша.
Не са лоши кутиите със спиралата и сенките, но пък сега за руж 30 лв...

# 638
  • София
Серумът за ръце и при мен в никой случай не е мазен, доста воднист и попива бързичко. С нежен аромат. После кожата е много нежна. Мислех да пробвам маската, но сложих друга. Маските от предните кутии винаги ми допадаха, дано и с тази е така.

# 639
Ако имаш предвид кутията с маските, и аз я взех 2 пъти и е страхотна! Но в Дъглас имаше намаление на митомо и се заредих (има все още, - 25% на маските ).
Дали някой поръчва от кутиите на bare care? В момента има кутия с продукти за коса LADOR, но предходни месеци съм мяркала и кутии с бяла козметика.
Митомо имат специален линк за тримесичие, там идват на 50% с безплатна доставка. Понякога има и в един месец подарък. Там също може да си избирате маска или ампула. Избирате си 8бр, каквито искате. Там е най - изгодно за мен. Др където ги има на добра цена в сайта на BestCare има и допълнителен код за още 10% остъпка.
Нещата на barecare не са лоши, кутията е хубава. Но за най-голяма отстъпка 20% , ползвайте кода на Север, все пак кутията е посветена на нея..
Точно тази си взимам и аз, плюс те дават и 50% на серуми на Iren и Yasumi, когато да поръчани с кутията. Супер доволна съм.

# 640
Дали ще е хубава февруарската кутия на Кибрит?
Много ми се иска да я поръчам.

А от Bellebox ще се отпиша.
Не са лоши кутиите със спиралата и сенките, но пък сега за руж 30 лв...
Предполагам, че тези 10 неща няма да са някакви впечатляващи. Като гледам как се хвърляха още 1-2 ден да поръчват без да знаят предполагам, че ще има и разочаровани накрая. Но няма как и 10 неща да са топ.
От подсказките ще има на симбиосис околоочен , а др две неща ща са праймъра и нощния крем...
Дори и да не ме впечатли, ще имам подаръчета..

# 641
Good Box са пуснали специално издание за коса, съдържащ: шампоан, балсам, маска и серум за растеж на косата.

# 642
Много ми харесва серума за ръцете, супер меки и хидратирани са ми след него.Маската вчера я използвах, доволна съм.

# 643
Серумът за ръце толкова добре ми понася ,че днес мазах и муцуната 😂

# 644
  • Варна
Марката на серума я имаше в една кутия на bgbox. Там беше серум за крака и много добре се отразяваше на петите. Много доволна бях.

Общи условия

Активация на акаунт