🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 680
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • В морето
Кутията Руми със сигурност нямало да е същата - "щяла да бъде по-хубава" - цитирам Кибрит (питах ги кога, но вместо "кога" - издадоха само това).
Аз лично очаквам утре или в четвъртък най-късно да пуснат първата кутия. Иначе и аз съм на същото мнение, ако не се изхвърлят нещо с цените ще се вземат, няма как Simple Smile)))

Ето и моята първа кутия с маски Mitomo и други неща от BestCare, дойде днес, това отгоре са допълнителни мостри, надявах се на някой околоочен да пробвам, но нищо, ще си поръчам отделно.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 11:29 от Taffta

# 706
Здравейте, тези мостри бонус ли са или нещо допълнително се поръчва/натиска? Аз също си поръчах същата кутия с маски с нощнатa laneige и слънцезащитния beauty of joseon от bestcare , но нямам нито една мостра бонус в кутията...

# 707
  • В морето
Оказаха се бонус, аз поръчах кутията с маски, един серум с бакучиол и още 4 маски допълнително, първа поръчка правя, може би само за първа ги слагат,  незнам...

# 708
Вторник или сряда идната седмица щели да пуснат розовата кутия Кибрит, тази на Rumi - "малко по-късно през февруари".

# 709
Вторник или сряда идната седмица щели да пуснат розовата кутия Кибрит, тази на Rumi - "малко по-късно през февруари".
Супер, тъкмо ще боли по-малко, като разхвърлям парите на два пъти.

# 710
Супер, тъкмо ще боли по-малко, като разхвърлям парите на два пъти.

Като на изплащане Wink

# 711
Аз ще се въздържа от всякакви кутии, с изключение на редовната месечна на Кибрит, която ми е по абонамент. Сезонът е много силен за кутии, обаче нямам нужда от нищо и от лансираните марки съм пробвала по нещо без да съм изпадала във възторг.

# 712
Аз ще се въздържа от всякакви кутии, с изключение на редовната месечна на Кибрит, която ми е по абонамент. Сезонът е много силен за кутии, обаче нямам нужда от нищо и от лансираните марки съм пробвала по нещо без да съм изпадала във възторг.
Аз се надъхвам, че ще взема и двете, но съвсем не съм сигурна:) Зависи много от съдържанието и цената. Подозирам, че розовата ще е на Saff, които са ми любими, но не харесвам всички техни продукти. Примерно любимия на всички тонер на мен не ми понася. Но пък триото -очен, дневен и нощен крем са перфектни за моята кожа. А тя вече не е толкова млада:)

# 713
Аз просто наистина съм затрупана от продукти от кутии. От Саф ми бяха допаднали измивния гел и ревитализиращия серум. Хубаво би било ако кутията ги включва, но все пак едва ли ще поръчам. Поставила съм се на “диета” откъм кутии 😃 Единствено бих се изкушила много от някоя с азиатски шийт маски.

# 714
Кутията Руми със сигурност нямало да е същата - "щяла да бъде по-хубава" - цитирам Кибрит (питах ги кога, но вместо "кога" - издадоха само това).
Аз лично очаквам утре или в четвъртък най-късно да пуснат първата кутия. Иначе и аз съм на същото мнение, ако не се изхвърлят нещо с цените ще се вземат, няма как Simple Smile)))

Ето и моята първа кутия с маски Mitomo и други неща от BestCare, дойде днес, това отгоре са допълнителни мостри, надявах се на някой околоочен да пробвам, но нищо, ще си поръчам отделно.

Супер е кутита, дано не сте забравили да си добавите код за 10% допълнителна отстъпка. Аз също съм взимала от сайта и винаги идват разни мострички, които или пробвам или си взимам за изпът с мен.
Аз като се замисля последната година ГБ и мен не ме грабват с кутии, особено специалните им са доста слаби за мен.... Месечните повече ми допадат, докато при Кибрит е обратно, месечните не ме кефят, но пък специалните са Супер. Чакам да видя какви ще са новите... Белата не ми харесват, защото имат декоративна козметика, която не ме кефи, иначе ми харесват малките опаковки, хем пробваш, хем бързо заминават...Всички ги следя от любопитство, но като се замисля рядко взимам вече....

# 715
Ако са хубави ще си поръчам и двете кутии ,аз не съм затрупана ,ползвам си всичко общо взето една кутия покрива 50% от нужната ми козметика за месеца ,някои неща се припокриват ,някои допълвам (маски ,серуми ) за коса взимам отделно ...предпочитам да дам повече пари за кутия с качествена козметика отколкото 3 кутии с тези измислени авант ,например ...

# 716
  • В морето
Току-що имаше един пост с размисли и питане относно Pick'nDazzle и Mazillo и аз тъкмо да дам мнение и го няма? Дамата ли го изтри или има цензура тук, зависи за коя кутия/марка се пита?

# 717
Току-що имаше един пост с размисли и питане относно Pick'nDazzle и Mazillo и аз тъкмо да дам мнение и го няма? Дамата ли го изтри или има цензура тук, зависи за коя кутия/марка се пита?

Аз питах и за втори път успявам да изтрия собствена публикация, наместо да се появи тя с редакция, моля за извинение Heart

Питането беще за Pick N Dazzle - дали поддържат наличности на продуктите от упоменатите на страницата им марки. И положително мнение за маската за лице на Mazzilo.

# 718
Маската на Маззило с хума е хубава ,но категорично не си струва парите ,серумът също...бях ги взела в една луксозна коледна кутия на Кибрит май 150 лв беше и така ги пробвах и не...не си заслужават...

# 719
А на мен маската изключително благотворно ми се отразява (и аз я взех с онези кутии на Кибрит, 143 или 134 лв бяха, имаше и приложен талон за отстъпка - за 50 % ли беше, та впоследствие с него си я поръчах от сайта на Mazzilo заедно с крема, който пък не ми хареса - правеше кир ефект; ползвала съм и измивното им  масло - стори ми се много плътно като консистенция и заради това - трудно за употреба).

Та, въпросът ми е - има ли някой, който да има абонамент към Pick N Dazzle, поддържат ли наличности, или се е случвало за индивидуална кутия да го няма желан продукт и човек да се чуди какво да поръча ? На страницата им Mazzilo са една от марките и, допреди седмица нейде, излизаше инфо, че въпросната маска, с Луксозна кутия за 6-месечен абонамент, е 22 лв, което е чудесно (в сравнение с редовната цена от 186 лв, ако добре помня).

Общи условия

Активация на акаунт