🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 708
  • 734
  •   2
Отговори
# 690
GB се поизчерпаха вече като идеи, но са и една от старите кутии, които се задържаха. Последните 2 години започнаха основни козметика да слагат.  Въпреки това поръчах февруарската. Аз харесвам Dr.H. Ползвах дневният и нощният им крем и не съм имала проблем с тези продукти.

# 691
  • София
Скрит текст:
GoodBox последната една година нещо въобще не може да ме грабне, защо така не знам, а преди ги харесвах най-много от всички. Кибрит отново предизвикват интерес, ама наистина е дразнещо с това очаквайте скоро. Поне да кажат до 3 дни, до 5 дни, а не скоро... Миналият петък поръчах от bestcare кутията с маски на Mitomo, че покрай вашите мнения ме заинтригуваха и искам да ги пробвам, и още няколко неща. Ноо в сайта пише от събота, че кутията е задържана. На някой случвало ли му се е?
S.G.C., да, случвало ми се е. В момента сайтът е доста популярен и се изчерпват някои неща бързо, чакат зареждане и затова пише, че е задържана. Всъщност понякога пускат продукти на нещо като предпродажба, нямат ги още, но ги очакват скоро да пристигнат. Малко е неприятно като не го пише конкретно на продукта, за да си прецениш дали го искаш, за да чакаш и останалите неща с него, или да го поръчаш отделно.

За маските на Mitomo няма да съжаляваш, според мен. Страхотни са! Много, много ги харесвам!

# 692
  • Пловдив
И аз поръчах февруарския гудбокс, харесвам Dr.H, и кремът и спиралата ще ми влязат в употреба, надявам се и другите продукти да са интересни.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 00:15 от Десиссслава

# 693
Соренда, благодаря за мнението, притесних се нещо да няма някакъв по-сериозен проблем. Ще ги очаквам с нетърпение.
Да се включа с мнение за дневния крем на Skon. Много добре ми се отразява за момента на кожата. Мазничък е, но за това време и студа навън ми идва идеално. Доволна съм като цяло.

# 694
  • В морето
И аз направих една поръчка в BestCare - точно маски на Mitomo и още няколко неща, пише "В обработка", иначе им писах да ги питам имат ли място някъде, където може да се вземе направо от тях, но не - работели само с куриери. Тъй че чакам, надявам се тази седмица да дойдат. А и след толкова положителни мнения реших, че е време да ги пробвам. И още доста неща харесах, но и аз съм вече с едни запаси сериозни,,, та ще видим.

# 695
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Goodbox наистина от много години са на пазара,имаше ги(и съм поръчвала,когато съм била в Бг) още когато имаше и онази хитовата кутия Пинк Бокс. Да е било 4-6г?
Както бяха много вървежни и сякаш изведнъж изчезнаха. Парите ли изпраха,че спряха да се занимават?

И аз това Coming soon не го разбирам.Тоест от маркетингова гледна точка го разбирам,но е дразнещо всеки ден да кликам по няколко пъти за информация и все да няма нищо ново публикувано.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 16:05 от Adoralova

# 696
Това coming soon малко напомня на кутията с Orpheus - много hype, голямо чакане, малко бройки и чутовна цена.

# 697
Ще попитам вероятно тъп въпрос, но къе следите за кутиите на Кибрит - на сайта им или във ФБ страницата 🙄 Извинявам се, но досега съм поръчвала само веднъж и сайтът им честно казано ме обърква. Сега съм заинтригувана от розовата кутия и ми се иска да не изпусна момента 😁

# 698
При положение, че поръчките се правят през сайта им, очевидно там трябва да се следи.

# 699
Последният път когато кутията на Руми се изчерпа, директно бяха пуснали кутиите за продажба в сайта им (секцията подаръчни кутии), а във фейсбук нямаше никакво съобщение, та аз не бих разчитала на FB. Иначе аз редовно разбирам от темата за новите кутийки без значение на кой бранд, имам чувството, че все се намира някой да сподели като излезе нещо ново, тъкмо навреме. Та аз си следя тук.

# 700
Последният път когато кутията на Руми се изчерпа, директно бяха пуснали кутиите за продажба в сайта им (секцията подаръчни кутии), а във фейсбук нямаше никакво съобщение, та аз не бих разчитала на FB. Иначе аз редовно разбирам от темата за новите кутийки без значение на кой бранд, имам чувството, че все се намира някой да сподели като излезе нещо ново, тъкмо навреме. Та аз си следя тук.

Благодаря Ви ☺️

# 701
  • В морето

И аз съм от следящите тук! Така че винаги се радвам, когато имате време и споделяте коя дама, какво и от къде е взела на добра цена, както и на кодовете, които споделяте (вече използвах няколко:), за което също благодаря!).

# 702
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кибрит и Гуудбокс следя в ИГ.
Когато излезе нова кутия,винаги съобщават на стори и затова явно успях с кутията на Руми,въпреки,че съм със 7 часа назад във времето.

Предполагам,че новата кутия на Руми ще е същата като предишната,но в повече бройки за тези,които не успяха да поръчат. Ако е нова,ще си я взема обаче.

# 703
Кутията Руми със сигурност няма да е със същите продукти. Кибрит писаха, че това са кутии за предстоящите празници, така че изобщо не ги очаквам преди февруари, а и имат сега работа по изпращане на месечната кутия . Когато приключат с февруарското издание,  ще  пуснат розовата, така си мисля, сигурно през почивните дни.

# 704
Ако не се изхвърлят с цената, вероятно ще взема и двете кутии. За 8-ми март винаги са хубави кутиите. Едната има предположения, че ще е Saff. Самите те правят много хубави намаления за женския празник.

Общи условия

Активация на акаунт