🌻Градината на Демет Йоздемир - Тема No. 6 за обсъждане - Казвам се Фара🧑‍🚀

• 76 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Flo, явно разсъждаваме еднакво за Мерджан Kissing Heart Трябва да оправдаят с нещо влизането ѝ в сериала Nerd

Нинче, много хубав пост Gift Heart

Интересно ми е,как се е обърнал срещу нея и се е осъмнил в честта й.
Не знам сценаристите какво са измислили, но от показаното до тук, видяхме, че Бехнам е възпитаван от Рахшан в религиозните им догми, където девствеността е издигната в култ до степен на живот и смърт (буквално). Само че от медицинска гледна точка, след първия път изобщо не е задължително да има кръв (зависи от анатомичните особености на жената), което от своя страна може да е вкарало бръмбърите в главата на Бехнам. Вероятно ще ни покажат сблъсъка между светски възпитаваната доктор Фара и промития мозък на Бехнам, който си е очаквал червения чаршаф. На мен ми е много интересно как изобщо са се запознали Thinking Започвам да мисля, че може Фара да го е лекувала като стажантка, след инцидента в морето.

Надявам се довечера да ни разкрият още някое парченце от пъзела Kissing Face

Иначе днес от 00:00 ч. започна гласуването за Златните пеперуди
>>> https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver <<<

Нашите хора са номинирани за:

- най-добър сериал
- най-добра актриса
- най-добър актьор
- най-добра двойка
- най-добри сценаристи
- най-добър режисьор

Отделно Растин може да бъде предложен за най-добро дете-актьор.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 10:39 от super_katia

# 106
Благодаря. Purple Heart

Добро предположение.
Чесно казано много ме дразни Бехнам.  Но виждам,че неговата майка се опитва да го ръководи и напътства. Явно не може да пръдне, без тя да знае и да е  дала разрешение Joy
Все повече в реалния живот мъжете са зависими от мама. Женен  мъж пък мама му  дава напътствия и не може без нея. 
Моята свекърва се опитва  да знае всичко и да напътства, но имам късмет,че мъжа ми не се влияе от нея.  Само я изслушва и решава сам.
В чудесни отношения съм с майка му, жената не е лоша, но се опитва да покаже,че от всичко разбира. Помага ми и я уважавам,въпреки всезнайството й. Hug

Фара не е имала този късмет.  Бехнам е избрал тъмната страна и  се е поддал на  съмнението.

Дано имат успех в класациите.

С нетърпение очаквам епизода. 
Много се радвах на партньорството  между Демет и  Ибо.

# 107
Нинче, коментарът ти ми напомни за един любим виц:
Скрит текст:
Попитали американец, французин и българин кого обичат най-много - жената или любовницата.
Американецът отговорил: - Как, при нас семейството е всичко, разбира се, че жената обичаме повече. Французинът: - Тук е Франция, владеем тънката част, разбира се, че любовницата обичаме повече.
Българинът се почесъл и казал: - Амии, аз си ги е*ем и двете, ама най-много си обичам мама!

А изобщо няма да сбъркаме, ако на мястото на българина сложим, който и да е средиземноморец Kissing Smiling Eyes

Идвам и с фото-албумчето:

Според вас, защо Фара плаче?

И на другия полюс Демет и Енгин Joy

Сериалите днес:

# 108
Purple Heart

Роним сълзички за Фара и Тахир, а те се забавляват зад кадър   

# 109
Така е, Лиленце Stuck Out Tongue Приятно гледане на всички Kissing Heart

# 110
# 111
Благодаря ти много, Марианка Heart Exl

Отново започваме с дълъг озет и два дълги блока реклами... Успяха да ни покажат само, че тоя психопат държи Фара по-зле и от куче на каишка Flushed

# 112

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 21:59 от azisiq

# 113
Явно всяка сряда ще ни докарват по един малък инфаркт Scream Велики Демет и Енгин. Абсолютно непредвидим сценарий. Не знам какво да кажа. Едно нещо малко се изяснява и вече други две съвсем те объркват Kissing

Важното е, че както и предположихме, Мерджан ще е от нашите хора. Не познахме, че ще дойде на свиждането на Тахир, но се включва в много по-важен момент. Изглежда, че и търпението на Фара се изчерпа. Още един епизод, ако я мъчат така, направо ще ни загубят като публика. На границата със садизма са.

# 114
  • София
Когато много ми стане жал,за мъчението върху Тахир,Фара и Керимшах,се успокоявам,че има самоналожен психичен тормоз и върху него.Керимшах чете една и съща страница,дни наред,защото се затъжил,Уж изглежда щастлив,но и той крие тъгата си.Фара е не като ,а по зле от куче,но за Керимшах и за да предпази Тахир  търпи.Тахир дори свободата не му трябва щом тях ги няма.
   Но пък помислете си как Бехнам си ляга и на пръстите усеща влажната кърпа от сълзите на Фара за Тахир.Отива в шикозно заведение но Фара е заключена в дома му,не може като петел да я развежда и чувства  гордост,защото тази жена си има стопанин.Извади документ стрещу Тахир,охраната увеличи,птичка не прехвръква,но сам знае че мислено са един за друг.От безсилие засилва изолацията на Фара,но Бехнам не е прост ,знае ,че колкото повече издевателства толкова повече засилва стремежа между тях.И въобще не ми става жал,явно от него добивам  лоши качества,радва ме тормоза му,защото е възмездие за него.

Аз ли зле разбрах,но май Перихан крие Орхан,и знае че той е стрелял по Мехмед. Ако е така   кой да си харесаш,май в тоя филм  с изключение на двете двойки  няма да остане кого да харесвам.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 00:45 от Leddel

# 115
Честно казано и аз не разбрах какво знае Перихан и защо скри от Иляс, че говори с Орхан Thinking На Мехмет пробута версията, че Орхан е отишъл в Русия и там е създал ново семейство... 

Иначе да се надяваме, че този епизод беше най-ниската точка в развитието на отношенията между Фара и Тахир. Много тежки неща му наговори, а както видяхме, това с нищо не го предпази от психопата Бехнам Rolling Eyes Обаче май доста ще трябва да почакаме, преди да ги видим отново така:

# 116
Здравейте на всички,

Ето че дойде и дългоочаквания от всички нас момент Simple Smile)

Споделям малко размишления след 15 епизод.

Феяз Думан е страхотен и сега разбирам защо все нещо не му харесвах в “Една жена” - та той е роден да играе антагонист!
С този дълбок глас, мрачен поглед и съмнително излъчване е перфектния за ролята.
Мисля че, не той е донорът на Керим, а някой от семейството. Усетих го много тънко, а вярвам в уменията на екипа да “подхвърлят” по нещо между редовете.

Рахшан си мисля, че ще помогне на Керим и Фара да избягат, но малкият вече е много привързан към баща си..

В тази връзка е въпрос на епизоди, Керим да види истинското лице на баща си и как се отнася с Фара.

Бехнам държи Фара със запис от “убийството” на Агата. Там и Гьонюль и Баде са в кюпа с Фара и той точно с това я заплашва - че ще обвини приятелките й.

Много ми е интересно с Иляс какво ще стане.
Чудя се дали Мехмед ще каже, че и Иляс е присъствал или ще измисли как да се оправи лично с него. Ще видим.

*Б.авт - Част от вас са гледали новия епизод и може да е станало вече отчасти ясно.

Много ми е сладка братовчедката Мерджан(абе в нашия Делиорман това е мъжко име, ама хайде без претенции..).
Усещам я като положителен образ и това само ме радва, защото е много симпатична, с леко наивен вид, но явно е опасна 🤪

За комисаря и Баде, очаквам само любов и комични диалози.

Гьонюль кога ще се хване с Бекир? 😀
Ама много си подхождат и си мисля, че това е още един скрит “сигнал” от екипа, че между тях ще стане нещо.
А и четох някъде че актьорът, който играеше Каан, не е част от екипа заради друг проект, та очаквам и там да се раздуха вятърът на любовта 😀

За Вера, нямам предположения и усещания(след 15 епизод).
Този персонаж е много противоречив и само мога да поздравя Серенай Кая(така беше мисля, ако не да ме извинява).

Та това са моите предположения след първи епизод от втори сезон. Ще се радвам и други да споделят предположения относно сюжета и развитието на персонажите! Simple Smile

# 117
Гугчи, добре дошла в градинката ни Flowers Sunflower

Напълно споделям вижданията ти. Според мен образът на Каан така или иначе стана излишен с безличието си. На мен изобщо не ми липсва, но по принцип това е лошото на поредните сезони, че се отварят "трансферните прозорци" и много често се налагат промени в сценария заради желанието на актьорите да участват в други проекти, или пък заради желанието на продуцентите да "рестартират" историята, за да може да хванат моментните настроения на публиката...

В тази връзка, да донеса рейтинга:

Втора седмица подред не е добре положението. Явно турците са на съвсем друга вълнà. Да видим това как ще се отрази на екипа. Надявам се да имат възможността да разкажат историята си така, както са я замислили.

Много странно обаче, че според рейтинговата агенция, която прави измерването на платените телевизионни услуги, обхващащи 16,5 абоната (ако допуснем, че едно домакинство е от 4-ма души, ето че почти цяла Турция е покрита), "Казвам се Фара" е най-гледаната програма (не само сериал) Thinking

Подобни разминавания в резултата са фрапиращи. Като се замисля, в България вече не познавам някой, който да гледа ефирна телевизия - всеки си плаща за някаква цифрова услуга... В крайна сметка, важното е турските рекламодатели на кого се доверяват като информация. Съдейки по няколкото предълги рекламни блока по време на сериала, да се надяваме, че ще се измъкнем с минимални щети.

Да видим. Продължаваме нататък Kissing Smiling Eyes

# 118
Много съм доволна - нали чаках сблъсъка Тахир/Бехнам, наистина е титаничен. Сериалът ми е толкова интересен, че от нетърпение го гледам първо на турски /който не разбирам/, докато излезе превод. Smile
Относно рейтинга - още в началото го представиха като римейк, чистачка, емигрантка, която става свидетел на убийство, мафия...то и аз нямаше да си го пусна, ако не участваше Демет. Турците си предпочитат дизитата.  Вторият сезон вече е за тях, но кой започва да следи от 15-та серия?

# 119
Фло Gift Heart

Това момиче наистина е пълно с изненади >>> https://www.instagram.com/p/CyBh-HfKshZ/
Станала е рекламно лице на Eti Browni Intense Nature Boom

Общи условия

Активация на акаунт